من شخصا آیفون رو میپسندم قبلا خودم داشتمش ولی فروختم نه اینکه بدم بیاد از رو عادت بود ولی فردا دارم یه آیفون 3جی میگیرم
من شخصا آیفون رو میپسندم قبلا خودم داشتمش ولی فروختم نه اینکه بدم بیاد از رو عادت بود ولی فردا دارم یه آیفون 3جی میگیرم
من تا حالا ندیدمش.ولی کلا از w960 خیلی خوشم میاد.تاچ اسکرین هم هست
صبر کن ببین ان97 هم به دردت میخوره یا نه......
هیچ گوشی تعداد بازی و نرم افزاری که ایفون داره رو نداره
با اینکه من الان ایفون ندارم ولی به نظر من ایفون بعد امنیا ( نظر شخصی )
سلام.
من هم دقیقا دنبال یک همچین گوشی میگردم. تا حالا رسیدم به omnia i900 و lg renoir
احتمالا omnia رو میگیرم چون یه بالانس خیلی خوبی بین همه چیز داره. ولی LG renoir هم 8 مگا پیکسله و خیلی هم نو آوری داره.
مبارک باشه. نمیدونستم برای دوربین گوشی یک بار باید پول بدیم. برای فیلم برداری کردنش هم یک بار دیگه.
برای داشتن ام ام اس یک بار باید پول بدی و برای فرستادن ام ام اس یک بار دیگه تازه هزینه MMS هم که باید
به اپراتور بدیم.
دوست عزیز اگر بخوای برنامه های پولی رو برای آیفون معرفی کنی من هم میتونم برنامه های سیمبین پولی رو
که تا حالا کرک نشدند بهت معرفی کنم. تازه ویندوز موبایل رو که اصلا حساب نکن چون از شمارش خارج شده.
بهر حال نظر من اینه که وقتی من یک گوشی میخرم دوست دارم تمام امکاناتش بدون برنامه های الکی و جانبی
کار بکنه. اگر قرار باشه برای فوروارد اس ام اس یک برنامه نصب کنم و برای فیلم برداری یکی دیگه نصب کنم.
برای Copy/Paste یکی دیگه نصب کنم و برای MMS فرستادن هم یکی دیگه نصب کنم و همینطوری نصب کنم و
نصب کنم وقت خودم رو تلف کردم چون به جای این همه برنامه ای که میبایستی از همون روز اول گوشی بدون
اینها کار بکنه میتونستم وقتمو بزارم روی برنامه هایی که واقعا یک استفاده مفیدتری میتونند داشته باشند.
تازه خیلی از برنامه هاش کرک نشده و اونهایی هم که شده شرایط بالا رو داره.
این برنامه فیلم برداری هم چند دقیقه فقط باز شدنش طول میکشه تازه با 15 فریم میگیره و بعد از فیلم گرفتن
هم کلی باید صبر کنی تا انکد بکنه و به فرمت ویدیویی تبدیل بشه.
آیفون گوشی زیبایی هست اما کمبودهایی رو داره که یک گوشی که اسمش رو گوشی گذاشتند نباید داشته
باشه. اگر در نسخه های بعدی حداقل بتونه امکانات ارتباطی رو مانند N81, P1 و یا حتی گوشی های برندهای
دیگه ساپورت بکنه شاید بشه روش حساب کرد. چون از لحاظ کاربردی به نظر من حتی نمیتونه با پی1 رقابت
بکنه چه برسه به تاپ کلاس هایی مانند ویندوز موبایل.
اما از لحاظ زیبایی شکی نیست که یکی از زیباترین گوشی هاست.
موفق باشید.
دوست عزيزم اينطور كه فرموديد نيست
شما لازم نيست براي دوربين و فيلم برداري كردنش پول بدي تمام اين نرم افزار ها free هست و كرك شده هر كدوم رو خواستي بگو لينك بدم.
ام ام اس هست نرم افزار swirly mms هست كه كرك شده و رايگان وجود داره پس براي اينم نيازي نيست پول بديد/ تيكه آخر كه فرموديد بايد به اپراتور هم پول بديم منظور شما رو نفهميدم ! مگه با گوشي ديگه ام ام اس بدي نبايد به اپراتور پول داد؟
دوست عزيزم يك نفر هست كه از اين سر كله زدن ها خوشش مياد ولي يك نفر هست كه نه! دوست داره سريع تر كارش راه بيفته.شما هم كه فرموديد از دسته دوم هستيد پس نيازي به گفت و گو تو اين زمينه نيست.
چند دقيقه براي باز شدن يك نرم افزار ؟ الان كه باز كردم دقيقا 5 ثانيه طول كشيد اونم چون آيفونم از 8 گيگ فقط 300 مگ خالي داره خودت تصور كن چقدر سنگين شده كه اينقدر طول كشيد.
براي فيلم برداري اين نرم افزاري كه من اسكرين شاتش رو گذاشتم اصلا نيازي نداره كه صبر كني تا آنكد كنه!!!!به محض اينكه خواستي فيلم برداري رو قطع كني كافيه روي دكمه پايين كليك كني متوجه ميشي كه تو ورژن چديد اصلا آنكد نميكنه و به محض قطع فيلمبرداري فيلم آماده است.
در مورد حرف آخرتون قبول دارم يه گوشي اي نيست كه همه ي مشخصه ارتباطي رو داشته باشه . در واقع آيفون يه موزيك پليره و طرفداراي خاص خودشو داره.
موفق باشيد دوست عزيزم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)