تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: لطفا منا براي خريد 6680 كمك كنيد

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

موبايل جان راجع به كيفيت دوربين ان 70 كه پرسيدي به آدرس زير يك سري بزن كامل بررسي كرده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن به نظر من 6680 گوشي خيلي خوبي هست من خودم قبل از اين كه ان 70 بياد تصميم داشتم 6680 بگيرم.

راجع به اين كه گفتي N70 هم بايد در پشتش لغ بزنه مي توني متن زير رو كه در اين مورد هست از سايت gsmarena ببيني.

The construction of the removable back cover is better than the one in the 6681 model, where Nokia first presented this construction type. It does not creak. It shows a bit of a play as its plastic shell bends down, but it is not critical. A notable hunch can be seen on the back cover when the phone is looked at from aside. It is what makes the phone thicker.

در ضمن موبايل جان شما نبايد به اين توجه كني كه زود از دور خارج ميشه شما يك گوشي كه كارت رو راه بندازه و اون امكاناتي رو كه مد نظرت هست داشته باشه رو بخر و به اين چيزا فكر نكن. مثلا اگه فردا نوكيا موبايل با كيفيت دوربين 4 مگاپيكسل بده بيرون من ديگه نميرم موبايلم رو عوض كنم چون همين موبايل كارم رو راه ميندازه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

رضا جان ببخشيد اين قدر سوال مي كنم

با اون معني كجو كله اي كه ماكرديم تو نوشته اي كه دادي راجع به 6681 است اينطور نيست يا منظور هر دو تا هستند

بعد درسته فرمايش شما ولي بزاريد يه خاطره بطور خلاصه بگم كه ماله 5 سال پيشه .
    من رفتم كامپيوتر بگيرم( اون موقع چيزي حاليم نبود ) با خودم به اصطلاح مهندس بردم بهش گفتم من يه چيز مي خوام كه سرعتش بالاباشه
    اين هم گفت نه اين كه برات گرفتم توپه بعد چند روز كه مدل سخت افزاري كه دستم اومد ديدم برام سي پي يو سلرون گرفته نه فول و چيز هاي ديگه ... ادامه نميدم( من كه باز همه رو يكي يكي عوض كردم)
    بخاطر همين اين قدر حساسم در خريدن
    تا مشكل كامي نداشته باشم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

راستي بعد اين همه صحبت تبريك يادم رفت ببخشيد

رضا جان خريد موبايل نوكيا ان 70 رو بهت تبريك ميگم ( به قول ما شمالي ها سلامتي كار بزني )

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

موبايل جان اول از همه ازت بابت تبريك ممنونم هر چند كه من براي اين كه كسي بهم تبريك بگه اين حرف ها رو نزدم.
    راستش من نمي دونم كه منظورش فقط 6680 بوده يا 6681 هم بوده البته به احتمال 99 درصد منظورش هر دو مدل بوده چون اين دو مدل فقط در داشتن يك دوربين اضافه با هم فرق دارن و همه چيزشون يكي بوده.
    در رابطه با كامپيوتر هم كه گفتي آره حرف شما درسته براي خريد كامپيوتر بايد وارد باشي يا با يك نفر درست و حسابي مشورت كني من خودم وقتي كه كامپيوتر خريدم بهترين قطعات رو انتخاب مي كردم ولي از اين خبر نداشتم كه اين قطعات ( بعضي قطعات مثل رم ) باس هاي مختلف داره كه خيلي تاثير داره براي همين فروشنده بهم قالب كرد مثلا رم 256 رو بجاي اين كه با باس بالا بهم بده با باس 266 بهم داد. منظورم از اين حرف اينه كه كامپيوتر خيلي پيچيده تر از موبايله چون تك تك قطعات رو خودت انتخاب مي كني و بايد دقت كني ولي براي خريد موبايل همين اطلاعاتي كه توي اينترنت هست كافي هستش من خودم با استفاده از سايت shop.ir و gsmarena بدون مشورت با ديگران تصميم به خريد N70 كردم.
    در ضمن تا اونجايي كه سوادم جواب بده هر سوالي رو كه بتونم جواب ميدم.(شما 100 تا سوال هم بپرسي ناراحت نميشم)

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

من هم بخاطر حرفاتون تبريك نگفتم چون اصل ما ايراني ها وقتي يكي يه چيز ميگيره تبريك بايد بهش گفت من از رو رسم گفتم
    با اجازه اين سوال ديگه آخريشه
    آيا شما بجاي من بودين و اين مشكل 6680 رو ميدونستيد ميرفتيد باز اين گوشي رو مي خريديد

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mobile
    مافياجان شما بجاي من بودي 6630 ميگرفتي .
    يا 6680 كه با اين مشكل است
    نظر شما كدوم اگه مي خواستيد بگيريد انتخاب ميكرديد.
    من اگه ناچار بودم فقط بن اين 2 مدل انتخابي داشته باشم 100% 6680
    چون 1001 دليل دارم كه 6680 از 6630 خيلي سر تر هست
    يكي از اون دلايل همين تاپيك هاي زياد عيوب در مورد 6630 كه 2 تا نشونه داره 1- زيا تو بازار دست مردم هست 2- از نظر سخت افزاري 6680 خيلي قوي تر هست

البته خواسته هات رو نمي دونم اصلا چي هست
    من روزي كه رفتم 7610 خريدم پول گوشي ان 90 و يا كا750 و ... رو داشتم اون روز قمت 7610 تو رنج 6630 و 3230 بود اما من 7610 رو انتخاب كردم چون از نظر شكل ظاهري و امكانات مي دونستم خواسته هام رو بر آورده مي كنه
    چون من يكي از اون دسته آدم ها هستم كه اصلا اعتقادي ندارم به عكس گرفتن با گوشي و يا گوش دادن موسيقي
    اگه بخوام عكس بگيرم تو يه مجلسي حتما دوربين ديجيتال مي برم با خودم
    خلاصه من اصلا با شكل ظاهري 6680 حال نكردم و خوشم نيومد ولي نسبت به 6630 100% سر تره

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آيا شما بجاي من بودين و اين مشكل 6680 رو ميدونستيد ميرفتيد باز اين گوشي رو مي خريديد
    من اگه ناچار بودم فقط بن اين 2 مدل انتخابي داشته باشم 100% 6680
    منم دقيقا حرف مافيا جان رو تاييد مي كنم اگه مجبور باشم از بين اين دو يكي رو انتخاب كنم 6680 رو انتخاب مي كردم.
    (راستي K750i هم به نظر گوشي خوبي هست ها فقط سيمبين نيست).

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

ممنون از نظرتون خيلي خيلي ممنونم از اينكه به سوالام جواب دادين

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض تو جه به دوستاني كه 6680 دارند

با سلام به شما دوستان عزیز
    من یک گوشی 6680 می خوام بگیرم که میگن درب پشت محافظ دوربین لغ میزنه می خواستم بدونم در چه حدی لغ میزنه یعنی به بالا و پایین می افته .
    و یه سوال دیگه کیفیت صداش بالاتر از 6630 است
    ممنون میشم به سوالم جواب بدين .
    Last edited by mobile; 15-01-2006 at 22:28.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

آيا 6680 هم مثل 6630 در عكس sms مشكل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •