من حاضرم کلی پول بدم ولی نقشه های کل ایران رو به طور کامل داشته باشم!
جایی سراغ ندارید؟
جایی سراغ ندارید؟
جایی سراغ ندارید؟
سلام دوستان.من شهرستان هستم.دو سوال داشتم.نقشه ي شهر خودمو چطوري ميتونم براي برنامه قابل استفاده كنم؟؟؟؟يعني بتونم نقشه شهر رو كه دارم بندازم رو برنامه.2.با برنامه گارمين در اجرا مشكل دارم و برنامه اسمارت هم كه ساين نشده و تا مدت محدودي كار ميكنه.اين برنامه اسمارت رو دوستان ساين كردن؟؟؟؟
سلام.راستش تو يه سي دي فروشي يه سي دي رو براي فروش گذاشته بود به قيمت 7000 تومان كه روش نوشته بود gps همراه با نقشه 25 شهر كشور.به نظر چيز جالبي ميومد.ولي نفهميدم واسه كدوم برنامه هست.يه سوال؟؟؟؟ نقشه هاي موجود براي هر دو برنامه گارمين و اسمارت قابل استفاده هستن يا براي هر برنامه اختصاصي هستن؟؟؟؟؟
بايد از smartcom استفاده كنيد.
نقشه ايرانه؛ كه جزييات شهر تهران رو به خوبي نشون ميده. حتي كوچه پس كوچه ها رو.
شامل راه هاي ايران هم ميشه.
ولي براي شهر هاي ديگه، خيلي جزييات نداره و فقط يكي دو تا خيابون اصلي شهر هاي كوچيك رو نشون ميده.
اما در تهران حتي مقازه ها رو هم نشون ميده!
در ضمن راهنماي صوتي رو هم شامل ميشه.
نقشه اش هم قابليت مسيريابي رو داره.
همون لينك چهارم در پست شماره 10 بهترين نقشه است.
من دانلودش کردم!
ولی چه جوری نصبش کنم؟
سلام دوست من نقشه گارمین فقط برای گارمین استفاده میشه که برای اسمارت قابل استفاده نیست و همچنین برعکس در کارمین تنها نقشه نیست بلکه ره یاب هم هست که در اسمارت اینطوری نیست اسمارت فقط موقعیت راه رو به ما نشان می ده ولی در گارمین ضمن این کار میتونه به ما آدرس رو یاد بده که از کدام میسر به کجا برویم به شرط این که مبدا و مقصد رو مشخص کنیم
سلام این برنامه gps را اتوماتیک فعال می کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)