تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: HTC Touch HD or SE Xperia X1 شما کدام غول را می پسندید؟

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه اچ دی بخرید سال دیگه 1 مدل بهترشو اچ تی سی میزنه. امروز gsmarena‏ گفت 25 تا جدید تو راهه. اما اکسپریا خیلی بعیده شبیشو سونی بزنه. من میگم اکسپریا به خاطر بدنه محکم و جمع و جورش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه اچ دی بخرید سال دیگه 1 مدل بهترشو اچ تی سی میزنه. امروز gsmarena‏ گفت 25 تا جدید تو راهه. اما اکسپریا خیلی بعیده شبیشو سونی بزنه. من میگم اکسپریا به خاطر بدنه محکم و جمع و جورش.

اتفاقا سونی چون اولین پاکتش رو زده حتما گوشیایی مثل x1 رو بعدا هم میزنه...چه از نظر سخت افزاری شبیه به x1 چه قیافه ای........

در ضمن معلوم کن که داری از نظر امکانات و سخت افزار گوشی حرف میزنی یا قیافش!!!

htc یه گوشی که امکاناتش بیشتر از hd باشه 100% میزنه...که در این صورت از x1 هزار برابر بالاتره..همونطور که الان hd از x1 یه سر و گردن بالاتره....ولی از نظر قیافه بعید میدونم که شبیه hd گوشی بزنه..

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اچ دی افت قیمتش کمه..........کاراییش هم خوبه.............کلا hd کلاس کاری بالایی داره..........
    جدید بزنه شاید بهتر باشه شاید بهتر نباشه...همیشه که یک شرکت گوشی تاپ ارزه نمی کنه.........مثلا تاچ ویوا جدید هست ولی به پرو نمیرسه.......

4. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چه گوشیای مامانی هم تو راهه..htc....ولی هیچکدومشون شبیه hd نیست(از نظر ظاهر)

6. این کاربر از The_Last_Samurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

همین X1 با مشارکت خود شرکت HTC زده شده و گوشی بسیار با کیفیتی است. به دلایل علاقه شخصی خودم از قیافه X1 که خوشم نیومد کیبوردشم به اندازه Touch Pro کامل نبود. بحث مقایسه این دو هم کار مشکلی است. ببین اگر مشخصات HD اینقدر تو رو راضی می کنه که بتونی قید TV و کیبورد و زمان شارژ بیشتر X1 را بزنی به نظر من انتخاب HD کار درستی است. ( اگر Omnia را نمی خواهی شرکت بدی )

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

optimus primeعزیز x1که tv نداره ......یا شاید اطلاعات من کامل و درست نیست ...مگه x1...---_hداره ؟؟؟؟

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

optimus primeعزیز x1که tv نداره ......یا شاید اطلاعات من کامل و درست نیست ...مگه x1...---_hداره ؟؟؟؟
    احتمالآ منظورشون در برابر تاچ پرو بوده یا امنیا (tv) رو که نوشتن. منظورشون از tv خروجی tv هست نه نمایش کانالها مثل n96

تفاقا سونی چون اولین پاکتش رو زده حتما گوشیایی مثل x1 رو بعدا هم میزنه...چه از نظر سخت افزاری شبیه به x1 چه قیافه ای........

در ضمن معلوم کن که داری از نظر امکانات و سخت افزار گوشی حرف میزنی یا قیافش!!!

htc یه گوشی که امکاناتش بیشتر از hd باشه 100% میزنه...که در این صورت از x1 هزار برابر بالاتره..همونطور که الان hd از x1 یه سر و گردن بالاتره....ولی از نظر قیافه بعید میدونم که شبیه hd گوشی بزنه..
    یعنی اون نقطه ها جمله رو تموم نمیکنه ، یعنی تو 1 پست نمیشه در باره چند موضوع حرف زد؟
    در ضمن گوشی که از hd بهتره یعنی از x1 هزار برابر بهتره؟ با چه سنگ محکی اینقدر دقیق گفتی؟
    مطمئن باش سونی حداقل تا 1 سال از x1 نگذره گوشی مشابهشو نمیده ممکنه شبیهه HD بزنه (بدون کیبرد) یا آندروید اما تا x1 خوب بفروشه نمیاد بازارشو خراب کنه با یه تفاوت عمده میده مثل n79 که خوبیاش نسبت به n82 بیشتره اما فلاش زنون نداره.
    در هر صورت من قصد کل کل یا توهین ندارم اگه حرف بدی زدم شرمنده. اینجا قسمت مشاورست و پست قبلیم با گوشی بود بخاطر همین یکم گنگه.
    چاکر همه هم بخصوص اهوازیا هستم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی اون نقطه ها جمله رو تموم نمیکنه ، یعنی تو 1 پست نمیشه در باره چند موضوع حرف زد؟
    در ضمن گوشی که از hd بهتره یعنی از x1 هزار برابر بهتره؟ با چه سنگ محکی اینقدر دقیق گفتی؟
    مطمئن باش سونی حداقل تا 1 سال از x1 نگذره گوشی مشابهشو نمیده ممکنه شبیهه HD بزنه (بدون کیبرد) یا آندروید اما تا x1 خوب بفروشه نمیاد بازارشو خراب کنه با یه تفاوت عمده میده مثل n79 که خوبیاش نسبت به n82 بیشتره اما فلاش زنون نداره.
    در هر صورت من قصد کل کل یا توهین ندارم اگه حرف بدی زدم شرمنده. اینجا قسمت مشاورست و پست قبلیم با گوشی بود بخاطر همین یکم گنگه.
    چاکر همه هم بخصوص اهوازیا هستم.
    ممنون
    من نگفتم که تو یه پست درباره ی چند موضوع حرف نزن...من گفتم مشخص کن که منظورت از اینکه گفتی بعید میدونی که سونی گوشیی شبیه x1 رو میزنه, قیافشه یا امکانات.همین
    من از اینکه گفتم هزار برابر معذرت می خوام..انگار شما خیلی بسکتبالیستس حساب کردید..میگم خیلی بهتر...البته من به اخر تمام حرفایی که زدم یه ((به نظر من)) اضافه میکنم.
    من از روی تجربه گفتم که سونی گوشیی شبیه x1 رو دوباره میزنه,زیاده..با توجه با سابقش..و هیچ دلیل منطقیی هم ندارم

ما بیشتر.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

شرمنده دوست عزیز من یادم رفت TV Out بزنم منظورم ----H نبود.
    دوستان تجربیات ما بیشتر از اونی که سروکار داشتن با خود گوشی ها باشه اغلب از سایت ها و مقالات و ریویوها هست و وقتی هم سروکار داریم مقداریش به سلیقه بر می گرده پس خواهشا روی جملات حساس نباشید تا سوء تفاهم های بی مورد بوجود نیاد. به جای این موارد از نظرات همدیگه استفاده کنیم تا بهترین نتیجه و تصمیم گیری را بگیریم.

در آغاز فعالیت E.L.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من که شک نکن htc اولا که x1 از لحاظ ضاهری عکسش با خودش خیلی فرق میکنه اما htc نه.
    دومن اگه از لحاظ مدل جدیدو این حرفا میخوای گوشی انتخاب کنی اصلا به ایده آلت نمیرسی در ظمن گوشی همین که htc هست یعنی اینکه حرف نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •