اگه اچ دی بخرید سال دیگه 1 مدل بهترشو اچ تی سی میزنه. امروز gsmarena گفت 25 تا جدید تو راهه. اما اکسپریا خیلی بعیده شبیشو سونی بزنه. من میگم اکسپریا به خاطر بدنه محکم و جمع و جورش.
اگه اچ دی بخرید سال دیگه 1 مدل بهترشو اچ تی سی میزنه. امروز gsmarena گفت 25 تا جدید تو راهه. اما اکسپریا خیلی بعیده شبیشو سونی بزنه. من میگم اکسپریا به خاطر بدنه محکم و جمع و جورش.
اتفاقا سونی چون اولین پاکتش رو زده حتما گوشیایی مثل x1 رو بعدا هم میزنه...چه از نظر سخت افزاری شبیه به x1 چه قیافه ای........
در ضمن معلوم کن که داری از نظر امکانات و سخت افزار گوشی حرف میزنی یا قیافش!!!
htc یه گوشی که امکاناتش بیشتر از hd باشه 100% میزنه...که در این صورت از x1 هزار برابر بالاتره..همونطور که الان hd از x1 یه سر و گردن بالاتره....ولی از نظر قیافه بعید میدونم که شبیه hd گوشی بزنه..
اچ دی افت قیمتش کمه..........کاراییش هم خوبه.............کلا hd کلاس کاری بالایی داره..........
جدید بزنه شاید بهتر باشه شاید بهتر نباشه...همیشه که یک شرکت گوشی تاپ ارزه نمی کنه.........مثلا تاچ ویوا جدید هست ولی به پرو نمیرسه.......
چه گوشیای مامانی هم تو راهه..htc....ولی هیچکدومشون شبیه hd نیست(از نظر ظاهر)
همین X1 با مشارکت خود شرکت HTC زده شده و گوشی بسیار با کیفیتی است. به دلایل علاقه شخصی خودم از قیافه X1 که خوشم نیومد کیبوردشم به اندازه Touch Pro کامل نبود. بحث مقایسه این دو هم کار مشکلی است. ببین اگر مشخصات HD اینقدر تو رو راضی می کنه که بتونی قید TV و کیبورد و زمان شارژ بیشتر X1 را بزنی به نظر من انتخاب HD کار درستی است. ( اگر Omnia را نمی خواهی شرکت بدی )
optimus primeعزیز x1که tv نداره ......یا شاید اطلاعات من کامل و درست نیست ...مگه x1...---_hداره ؟؟؟؟
احتمالآ منظورشون در برابر تاچ پرو بوده یا امنیا (tv) رو که نوشتن. منظورشون از tv خروجی tv هست نه نمایش کانالها مثل n96optimus primeعزیز x1که tv نداره ......یا شاید اطلاعات من کامل و درست نیست ...مگه x1...---_hداره ؟؟؟؟
یعنی اون نقطه ها جمله رو تموم نمیکنه ، یعنی تو 1 پست نمیشه در باره چند موضوع حرف زد؟تفاقا سونی چون اولین پاکتش رو زده حتما گوشیایی مثل x1 رو بعدا هم میزنه...چه از نظر سخت افزاری شبیه به x1 چه قیافه ای........
در ضمن معلوم کن که داری از نظر امکانات و سخت افزار گوشی حرف میزنی یا قیافش!!!
htc یه گوشی که امکاناتش بیشتر از hd باشه 100% میزنه...که در این صورت از x1 هزار برابر بالاتره..همونطور که الان hd از x1 یه سر و گردن بالاتره....ولی از نظر قیافه بعید میدونم که شبیه hd گوشی بزنه..
در ضمن گوشی که از hd بهتره یعنی از x1 هزار برابر بهتره؟ با چه سنگ محکی اینقدر دقیق گفتی؟
مطمئن باش سونی حداقل تا 1 سال از x1 نگذره گوشی مشابهشو نمیده ممکنه شبیهه HD بزنه (بدون کیبرد) یا آندروید اما تا x1 خوب بفروشه نمیاد بازارشو خراب کنه با یه تفاوت عمده میده مثل n79 که خوبیاش نسبت به n82 بیشتره اما فلاش زنون نداره.
در هر صورت من قصد کل کل یا توهین ندارم اگه حرف بدی زدم شرمنده. اینجا قسمت مشاورست و پست قبلیم با گوشی بود بخاطر همین یکم گنگه.
چاکر همه هم بخصوص اهوازیا هستم.
ممنون
من نگفتم که تو یه پست درباره ی چند موضوع حرف نزن...من گفتم مشخص کن که منظورت از اینکه گفتی بعید میدونی که سونی گوشیی شبیه x1 رو میزنه, قیافشه یا امکانات.همینیعنی اون نقطه ها جمله رو تموم نمیکنه ، یعنی تو 1 پست نمیشه در باره چند موضوع حرف زد؟
در ضمن گوشی که از hd بهتره یعنی از x1 هزار برابر بهتره؟ با چه سنگ محکی اینقدر دقیق گفتی؟
مطمئن باش سونی حداقل تا 1 سال از x1 نگذره گوشی مشابهشو نمیده ممکنه شبیهه HD بزنه (بدون کیبرد) یا آندروید اما تا x1 خوب بفروشه نمیاد بازارشو خراب کنه با یه تفاوت عمده میده مثل n79 که خوبیاش نسبت به n82 بیشتره اما فلاش زنون نداره.
در هر صورت من قصد کل کل یا توهین ندارم اگه حرف بدی زدم شرمنده. اینجا قسمت مشاورست و پست قبلیم با گوشی بود بخاطر همین یکم گنگه.
چاکر همه هم بخصوص اهوازیا هستم.
ممنون
من از اینکه گفتم هزار برابر معذرت می خوام..انگار شما خیلی بسکتبالیستس حساب کردید..میگم خیلی بهتر...البته من به اخر تمام حرفایی که زدم یه ((به نظر من)) اضافه میکنم.
من از روی تجربه گفتم که سونی گوشیی شبیه x1 رو دوباره میزنه,زیاده..با توجه با سابقش..و هیچ دلیل منطقیی هم ندارم
ما بیشتر.
شرمنده دوست عزیز من یادم رفت TV Out بزنم منظورم ----H نبود.optimus primeعزیز x1که tv نداره ......یا شاید اطلاعات من کامل و درست نیست ...مگه x1...---_hداره ؟؟؟؟
دوستان تجربیات ما بیشتر از اونی که سروکار داشتن با خود گوشی ها باشه اغلب از سایت ها و مقالات و ریویوها هست و وقتی هم سروکار داریم مقداریش به سلیقه بر می گرده پس خواهشا روی جملات حساس نباشید تا سوء تفاهم های بی مورد بوجود نیاد. به جای این موارد از نظرات همدیگه استفاده کنیم تا بهترین نتیجه و تصمیم گیری را بگیریم.
به نظر من که شک نکن htc اولا که x1 از لحاظ ضاهری عکسش با خودش خیلی فرق میکنه اما htc نه.
دومن اگه از لحاظ مدل جدیدو این حرفا میخوای گوشی انتخاب کنی اصلا به ایده آلت نمیرسی در ظمن گوشی همین که htc هست یعنی اینکه حرف نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)