تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 68

نام تاپيک: بازیهای جدید بی برکت شدن یا .... ?!؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قشنگی بازی های امروزی به کوتاه بودنشوه.همین Cod که خیلی مثال زدین دیگه آخراش داشت تکراری می شد.تامب رایدر هم همینطور ، اگه یه ذره طولانی تر می شد مسخره می شد.اگه توجه کنید اکثر بازی های قشنگ کوتاه هستن.کوتاه بودن بازی باعث می شه جذابیتش کم نشه و آدم منتظر نسخه ی بعدی بمونه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

حق با داریوشه , بازی هم بازیهای قدیم .

کسایی که Gta San Andreas رو تموم کردن میدونن من چی میگم .

واقعا خیلی داستان قشنگی و طولانی داشت . البته گرچه گرافیکش تو این زمان خوب نیست , اما توی سال 2005 بهترین گرافیک رو داشت .

داستانش خیلی طولانی بود , اما خب هرگز کسل کننده نبود , تا با یکی آشنا میشدی و برات کسل کننده میشد سریع یه شخص دیگه میومد توی بازی و ... خلاصه به غیر از گیم پلیش باید به خود داستانش نمره 10 داد , بعدش گیم پلی و گرافیک .

حالا اگه Gta IV مثل اون باشه و با 2-3 روز تموم کردن تموم نشه خیلی عالی میشه .

من یادمه Gta SA رو 24 ساعته بازی میکردم بدون وقت گذرونی و به قول معروف کارای خارج از داستان بازی 2-3 هفته ای تموم کردمش .

حالا بازی های جدید کجا اونا کجا .

زیاد امیدوار نباشین اونایی که بازی رو تموم کردن میگن مرحله هاش خیلی کمه شاید کمتر از gta sa مرحله های جانبیم که نداره
    نداشته باشه , حداقل یه کاری میتونی بکنی که , توی SA شما وقتی تموم میکردی حوصلت سر میرفت , اما اینجا قشنگ میگردی , با موبایل زنگ میزنی و ... + اینکه شنیدم قراره یه سری فایل برای مراحل اضافی براش بسازن . (البته شاید شایعه باشه)
    Last edited by HoJJaT_007; 23-11-2008 at 17:08.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا هم چین میگین قدیم انگار واقعا Old School Gamer هستید ها!!!
    Gta Sa زیادم قدیمی نیست که بیایم بهش بگیم بازی قدیمی!!!
    مهم لذت بردن هستش!!
    من که چنین اصا فکر نمیکنم که کوتاه شده!!!Gta یک بازی 'گردش ازاد هست و مطمئنا از بازیهای خطی بیشتر زمان میبره!!!
    من یادمه مثلا 5 سال پیش بازی میخریدم اصلا بیشترشو نمیتوانستم تمام کنم ولی الان وضع فرق کرده!!!

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

اینکه شنیدم قراره یه سری فایل برای مراحل اضافی براش بسازن . (البته شاید شایعه باشه)
    بله اگه این بازی برای پی سی بیاد پچ ها و مراحل زیادی بعدا به بازی اضافه میشه (مزیت pc نصبت به کنسولها اینه)

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اي بابا !!! واقعا ياد mafia بخير كه چه بازيي بود.يه بازيه فراموش نشدني ...
    داستان خوب ... صدا گذاريه خوب ... تازه كمم نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mephisto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    f**ked up town

پيش فرض

سلام
    شماها این بازی ها رو تو چه درجه سختی بازی میکنید؟
    همون COD4 که گفتین رو اگه Veteran برین بیشتر طول میکشه بازی تموم بشه خب
    به نظرم در این مورد جمع بندی همه بازیهای نسل جدید درست نیست ، هر بازی برای خودش یک سری مشخصه و محدودیت داره که مجبوره در راستای اونها جریان داشته باشه .
    بازی اگه ظرفیت طولانی بودن نداشته باشه و هی کشش بدن مسخره میشه ... من خودم بازیهای کوتاه رو ترجیح میدم ، زود تموم میشه تو خماریش میمونی
    بازی بلند میخوای : lost odyssey

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ولی کلا بازی های جدید خیلی سریع تموم میشن !!!!!!!!!!

معلوم نیست چرا !!!!! من قبلا بازی 101 سگ خال دار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(که فکر کنم مال سگا بوده تبدیلش کردن برای کامپیوتر !!!!!!!!!)

توی سه ماه تابستون تمومش کردم !!!!!!!! با این که الان که فکرش رو می کنم خیلی گرافیک مزخرف داشت ولی خیلی باحال بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی الان !!! یه بازی رو می گیری ! در عرض یه هفته تمومش می کنی !!!!!!!!!!

بازی هایی مثل رزیدنت ایول خیلی باحال بودن !!!! البته این بازی نسخه های جدیدش هم خوبه ! ولی قدیمیاش ... فوق العاده بود !!!! دو سه هفته می رفتی تو کف یه مرحلش !!!!!!!!

و خیلی بازی های دیگه ! شاید با گرافیک نه چندان خوب ! ولی با گیم پلی عالی ! حتی اون دو بعدی هاش !!!!!! یادش به خیر ! مومیایی !!! بازیش خیلی باحال بود !!! یادمه پسر عمه م گیر داده بود !!!!!!! توی یه مرحله گیر کرده بود !!!!!!!!!!!!!!!!! آخرش هم ردش کرد !!!!! ولی یادمه خیلی توش گیر می کرد !!!!

ولی حالا ! تو هر مرحله ای گیر کردی فوری دو تا چیت و ترینر می زنی ! خلاص ...

می گم اگه کسی بازی مثل این بازی هایی که گفتم میشناسه معرفی کنه !!! با کله یا دانلودش می کنم یا می رم می خرم !

حتی Spore که من انتظار داشتم خیلی طولانی بشه زیاد جذاب نبود ! (فقط اولش باحال بود !)

------------------

البته یه دلیل دیگش هم اینه که چون بازی ها زیاد شدن توی بازار ! و ما فقط دنبال نسخه های قدیمی هستیم !!!!!!(یعنی منظورم اینه که فقط نید فور اسپید و جی تی ای و ...) به خاطر همین شرکت ها هم نظرشون توی یه نسخه بوده ! ولی وقتی می بینن خوب پول در آورده ! دوباره می سازن ! ما هم فقط دنبال همون ها هستیم ! بدون توجه به این که اینا فقط نسخه های اولشون خیلی خوب هست !!! بقیش فقط برای پوله !

با این حال اکثرا بازی های معروف رو می خریم ! باید یکم به بازی های خیلی کوچیک هم توجه کنیم ! و فقط حواسمون روی تعداد سی دی یا جدیدا تعداد دی وی دیش نباشه !
    Last edited by bersam; 23-11-2008 at 23:31.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

الان نسل بازیها عوض شده.
    الان نسل بازیهای آنلاین هست نه بازی single player.مطمئن باشید تا چند وقت دیگه نصف بیشتر بازی ها فقط multiplayer عرضه میشن و قسمت بازی تک نفره ندارن.
    ماها از نصف بیشتر لذت بازیها بی بهره ایم.
    اینترنت مثلا پرسرعت هم بگیریم جز cod , counter چیزی نمیتونیم بازی کنیم...
    به امید روزی که اینترنت تو ایران لا اقل سرعتش به 1 مگ برسه
    موفق باشید
    هه هه هه !×!
    ما که چشمون آب نمیخوره!!!

همونطور هم که گفتم این دفه رفتم بازی بگیرم بازیهای آنلاین هم همچین کم نبودن!

حتما مشتری داره که میارن

زیاد امیدوار نباشین اونایی که بازی رو تموم کردن میگن مرحله هاش خیلی کمه شاید کمتر از gta sa مرحله های جانبیم که نداره
    کلا GTA رو نمیشه بازیه جالبی در نظر گرفت

زیادی کارتونی و غیره واقعی هست

مرحله هم زیاد نداره در کل! ولی چون از این سره شهر باید برید اون سره شهر ممکنه زیاد به نظر بیاد

بازی فقط قارچ خور..
    یادتون هست چقدر مرحله داشت؟؟
    آره اونکه اندش بود!
    منم همین رو منظرمه البته تو تاریخه بازیهای PC نه کنسول
    وگرنه همون آتاری هم بازیهاش کم طولانی نبودن!
    بعضی هاشون هم خیلی ها نتونستن تا آخر برن

این داریوش خان ما خروسش همیشه یه پا داره، زیاد باهاش بحث نکنید!

دهه!
    ببخشید بدون کفش وارد شدم

کسی کرک بازیهای جدید رفلکسیو رو نداره ؟
    کرکی که شماره سریال بده نه کرک کنه
    یعنی یه جوری کیجن باشه
    فهمیدید چی گفتم.
    ببخشید که کلمه های انگیلیسی رو Farsi تایپ کردم
    چون مثل یه زمانی که حال گرفتن Alt + Shift رو نداشتم الان هم ندارم.

دی
    شما کلا خسته نباشی برار

مگه مشکلی داره کرک ها

همون کرک هایی که گزاشتم بدونه مشکل کماکان کار میکنن!

در هر صورت شماره سریالیش رو ندیدم جایی

قشنگی بازی های امروزی به کوتاه بودنشوه.همین Cod که خیلی مثال زدین دیگه آخراش داشت تکراری می شد.تامب رایدر هم همینطور ، اگه یه ذره طولانی تر می شد مسخره می شد.اگه توجه کنید اکثر بازی های قشنگ کوتاه هستن.کوتاه بودن بازی باعث می شه جذابیتش کم نشه و آدم منتظر نسخه ی بعدی بمونه.
    که این دقیقا همون چیزیه که کمپانی های سازنده بازی فکرش رو میکنن

چون پول از جیبه شما میره و میره تو جیبه اونا!@

tomb raider های جدید که بد وضعشون خراب شده

این COِD اخریه رو هم بازی نکردم تا به حال! چون سیستمم نمیکشه

حق با داریوشه , بازی هم بازیهای قدیم .

کسایی که Gta San Andreas رو تموم کردن میدونن من چی میگم .

واقعا خیلی داستان قشنگی و طولانی داشت . البته گرچه گرافیکش تو این زمان خوب نیست , اما توی سال 2005 بهترین گرافیک رو داشت .

داستانش خیلی طولانی بود , اما خب هرگز کسل کننده نبود , تا با یکی آشنا میشدی و برات کسل کننده میشد سریع یه شخص دیگه میومد توی بازی و ... خلاصه به غیر از گیم پلیش باید به خود داستانش نمره 10 داد , بعدش گیم پلی و گرافیک .

حالا اگه Gta IV مثل اون باشه و با 2-3 روز تموم کردن تموم نشه خیلی عالی میشه .

من یادمه Gta SA رو 24 ساعته بازی میکردم بدون وقت گذرونی و به قول معروف کارای خارج از داستان بازی 2-3 هفته ای تموم کردمش .

حالا بازی های جدید کجا اونا کجا .

نداشته باشه , حداقل یه کاری میتونی بکنی که , توی SA شما وقتی تموم میکردی حوصلت سر میرفت , اما اینجا قشنگ میگردی , با موبایل زنگ میزنی و ... + اینکه شنیدم قراره یه سری فایل برای مراحل اضافی براش بسازن . (البته شاید شایعه باشه)
    والا GTA که باهاش حال نمیکنم ولی در این زمینه ها که حجت اشاره کرد خیلی خوب بود و gameplay تکراری نداشت

همین تنوع بازی خیلی مهمه

اقا هم چین میگین قدیم انگار واقعا Old School Gamer هستید ها!!!
    Gta Sa زیادم قدیمی نیست که بیایم بهش بگیم بازی قدیمی!!!
    مهم لذت بردن هستش!!
    من که چنین اصا فکر نمیکنم که کوتاه شده!!!Gta یک بازی 'گردش ازاد هست و مطمئنا از بازیهای خطی بیشتر زمان میبره!!!
    من یادمه مثلا 5 سال پیش بازی میخریدم اصلا بیشترشو نمیتوانستم تمام کنم ولی الان وضع فرق کرده!!!
    بند شخصا old kindergarten gamer~!! هستم!

بابا این همه بازی چرا به GTA گیر دادین شما!

حالا همین GTA اگه نسخه های اولیش رو بازی کرده باشید همونایی که از بالا نشون میداد و فک کنم برا طرفای 2001 اینا بود اونا هم کم طولانی نبودن

بله اگه این بازی برای پی سی بیاد پچ ها و مراحل زیادی بعدا به بازی اضافه میشه (مزیت pc نصبت به کنسولها اینه)
    در کل ولی گرافیک و روون اجرا شدنه بازی تو کنسول مزیت اون نسبت به پی سی هست
    نیازی به نصب هم نداره که اونم بد نیست

اي بابا !!! واقعا ياد mafia بخير كه چه بازيي بود.يه بازيه فراموش نشدني ...
    داستان خوب ... صدا گذاريه خوب ... تازه كمم نبود.
    بله اوشون از بازیهای شاهکار بودند همی!

سلام
    شماها این بازی ها رو تو چه درجه سختی بازی میکنید؟
    همون COD4 که گفتین رو اگه Veteran برین بیشتر طول میکشه بازی تموم بشه خب
    به نظرم در این مورد جمع بندی همه بازیهای نسل جدید درست نیست ، هر بازی برای خودش یک سری مشخصه و محدودیت داره که مجبوره در راستای اونها جریان داشته باشه .
    بازی اگه ظرفیت طولانی بودن نداشته باشه و هی کشش بدن مسخره میشه ... من خودم بازیهای کوتاه رو ترجیح میدم ، زود تموم میشه تو خماریش میمونی
    بازی بلند میخوای : lost odyssey
    دهه!
    ای خالی بند!
    تو گفتی سیستمم خستس نمیکشه بازیهای جدید رو

از کجا بازی کردی پس؟ ها؟

ایول

مقادیری در مورده lost odyssey توضیح بنما
    از اسمش پیداس که خوراکه بندس!

البته جدید نباید باشه ها؟

ولی کلا بازی های جدید خیلی سریع تموم میشن !!!!!!!!!!

معلوم نیست چرا !!!!! من قبلا بازی 101 سگ خال دار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(که فکر کنم مال سگا بوده تبدیلش کردن برای کامپیوتر !!!!!!!!!)

توی سه ماه تابستون تمومش کردم !!!!!!!! با این که الان که فکرش رو می کنم خیلی گرافیک مزخرف داشت ولی خیلی باحال بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی الان !!! یه بازی رو می گیری ! در عرض یه هفته تمومش می کنی !!!!!!!!!!

بازی هایی مثل رزیدنت ایول خیلی باحال بودن !!!! البته این بازی نسخه های جدیدش هم خوبه ! ولی قدیمیاش ... فوق العاده بود !!!! دو سه هفته می رفتی تو کف یه مرحلش !!!!!!!!

و خیلی بازی های دیگه ! شاید با گرافیک نه چندان خوب ! ولی با گیم پلی عالی ! حتی اون دو بعدی هاش !!!!!! یادش به خیر ! مومیایی !!! بازیش خیلی باحال بود !!! یادمه پسر عمه م گیر داده بود !!!!!!! توی یه مرحله گیر کرده بود !!!!!!!!!!!!!!!!! آخرش هم ردش کرد !!!!! ولی یادمه خیلی توش گیر می کرد !!!!

ولی حالا ! تو هر مرحله ای گیر کردی فوری دو تا چیت و ترینر می زنی ! خلاص ...

می گم اگه کسی بازی مثل این بازی هایی که گفتم میشناسه معرفی کنه !!! با کله یا دانلودش می کنم یا می رم می خرم !

حتی Spore که من انتظار داشتم خیلی طولانی بشه زیاد جذاب نبود ! (فقط اولش باحال بود !)

------------------

البته یه دلیل دیگش هم اینه که چون بازی ها زیاد شدن توی بازار ! و ما فقط دنبال نسخه های قدیمی هستیم !!!!!!(یعنی منظورم اینه که فقط نید فور اسپید و جی تی ای و ...) به خاطر همین شرکت ها هم نظرشون توی یه نسخه بوده ! ولی وقتی می بینن خوب پول در آورده ! دوباره می سازن ! ما هم فقط دنبال همون ها هستیم ! بدون توجه به این که اینا فقط نسخه های اولشون خیلی خوب هست !!! بقیش فقط برای پوله !

با این حال اکثرا بازی های معروف رو می خریم ! باید یکم به بازی های خیلی کوچیک هم توجه کنیم ! و فقط حواسمون روی تعداد سی دی یا جدیدا تعداد دی وی دیش نباشه !
    کدوم مومیایی؟

اون دی وی دی هم جدید نیست برار!
    من بیشتر از 3 ساله بازیها رو DVD میگیرم فقط

9. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mephisto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    f**ked up town

پيش فرض

دهه!
    ای خالی بند!
    تو گفتی سیستمم خستس نمیکشه بازیهای جدید رو

از کجا بازی کردی پس؟ ها؟

ایول

مقادیری در مورده lost odyssey توضیح بنما
    از اسمش پیداس که خوراکه بندس!

البته جدید نباید باشه ها؟
    هه هه
    مگه فقط با pc میشه بازی کرد !!!
    با xbox بازی میکنم
    این lost odyssey هم یه بازیه RPG تا اونجایی که میدونم فقط مال کنسول ... 4 تا DVD هم هست .

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

مومیایی!!!!!! همین که فیلمش رو هم ساختن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lol !!!

3ش هم جدیدا اومده !!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •