عليرضا جون هم واسه بازي و هم واسه كارهاي گرافيكي و هم ...
گرافيكم فعلا 8600 هست
و بطور كامل جواب ميده
گرافيكهاي خيلي پاينتر از اين هم ميتونند جواب بدند
عليرضا جون هم واسه بازي و هم واسه كارهاي گرافيكي و هم ...
گرافيكم فعلا 8600 هست
و بطور كامل جواب ميده
گرافيكهاي خيلي پاينتر از اين هم ميتونند جواب بدند
خیلی قشنگه منتها آیا زاویه دیدشم خوبه؟
سلام . يك چيزهايي در مورد TFT شنيدم دقيقا چيه ايا توي W2284f هم به كار رفته ؟ LED سيستم جديئيه ؟ براي مانيتور هاست ؟
دوستان نظرتون و تجربتون درباره ی lcd samsung 1932bw چی هست؟
من یه ال سی دی میخوام هم واسه پی سی که با پی سی زیاد پلی میکنم و هم واسه xbox360 که پلی کنم باهاش
بودجمم به زور به 200 میرسه !
پیشاپیش ممنون
تو بازار t1900 اولش که اومد همه خریدن قیمتش 260 بود یه مدت کم شد شد 280 الن دوباره شده 240
قیمتش خیلی مناسبه
با سلام . نميدونم W2284f رو بگيرم يا AOC 2230fm ? نظر شما چيه ؟ aoc اين مزيت رو داره كه ميشه رسيور رو بهش نصب كرد و استفاده كرد بدون tv cart . اما چون تازه وارده زياد اطمينان ندارم كه ايا بعد از يكي دو سال پشتيباني داره يا نه . اگه شما بوديد كدوم رو مي خريدين ؟
سلامبا سلام . نميدونم w2284f رو بگيرم يا aoc 2230fm ? نظر شما چيه ؟ aoc اين مزيت رو داره كه ميشه رسيور رو بهش نصب كرد و استفاده كرد بدون tv cart . اما چون تازه وارده زياد اطمينان ندارم كه ايا بعد از يكي دو سال پشتيباني داره يا نه . اگه شما بوديد كدوم رو مي خريدين ؟
به نظرم به جای w2284f همین aoc رو بگیر. هم از لحاظ امکانات و هم کارایی و هم ضمانت (مادیران) عالیه.
خیالت راحت باشه مادیران داره ضمانتش میکنه.
ضمنا aoc برند خیلی خوبیه منتها تو ایران کسی نمیشناسه که خوشبختانه مادیران با این حرکتش تونست بازار رو از یکنواختی در بیاره.
من جایی شنیدم که الجی و سامسونگ بیشتر پنل هاشون رو از aoc میگیرن.
موفق باشین![]()
سلام
خواستم بپرسم کیفیت تصویر و رنگ مانیتور های AOC چطور هست آیا از samsung , Lg بهتره یا در یک حده ؟
ممنون
AOC 2230fm بيشتر براي انتخاب هاي بازي بهتره
من خودمم مي خوام 2230fm بگيرم
ريموت داره و اسپيكرو و ...
و 1080P رو هم ساپورت ميكنه
AOC يك شركت قديميه كه همين مانيتورهاي سوني و سامسسونگ و ... رو توليد ميكرده
تكنولوژي مولتي مدياش هم كه جديده و براي اولين باره همچين كاري شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)