سلام.
خیلی خیلی عالی و طبیعی شده.
به خصوص متریال و رندر.
خسته نباشی.......
سلام.
به خصوص متریال و رندر.
خسته نباشی.......
دادا خدا عمرت بده...سلام.
به خصوص متریال و رندر.
خسته نباشی.......
روحیه میدی..
ولی خودم از این رندر ها راضی نیستم.. ):
چشمات قشنگ رندر میکنن عزیز...ممنونکارت خیلی قشنگ شده
سلام
به به بابا فک نمیکردم تهش بشه این!!! مرسی ییهو
منم مثه پرستو خانوم نمیتونم ماشین بسازمبا این تفاوت که من فرهنگ استفاده از بلو پرینتو ندارم
خدا عمرت بده اینو بفرست واسه همون سایته که گفتم بذارن بنرشون سایتشون ترافیک دار بشه
توضیحات اضافه:
رندر-------------------100 از 100
متریال ---------------100 از 100
مدل -----------------100 از 100
بقیه چیا ------------100 از 100
آفریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــون![]()
بابا دست خوش.
نور که ازین بهتر نمیشه .
وضوح نمایی دوربینتم معرکست
تو کارت هیچ نقصی نیست تنها ایرادی که میتونم بگیرم تو انتخاب کردن نمای رندرته.در نگاهه اول احساس میکنی که مدل اسباب بازیه باید کمی تو پرسپکتیو اغراق میکردی تا ابهته ماشین بیشتر بشه
سلام
به به بابا فک نمیکردم تهش بشه این!!! مرسی ییهو
منم مثه پرستو خانوم نمیتونم ماشین بسازمبا این تفاوت که من فرهنگ استفاده از بلو پرینتو ندارم
خدا عمرت بده اینو بفرست واسه همون سایته که گفتم بذارن بنرشون سایتشون ترافیک دار بشه
توضیحات اضافه:
رندر-------------------100 از 100
متریال ---------------100 از 100
مدل -----------------100 از 100
بقیه چیا ------------100 از 100
آفریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــون![]()
تو کارت هیچ نقصی نیست تنها ایرادی که میتونم بگیرم تو انتخاب کردن نمای رندرته.در نگاهه اول احساس میکنی که مدل اسباب بازیه باید کمی تو پرسپکتیو اغراق میکردی تا ابهته ماشین بیشتر بشهmamnoon....20 برای مدلینگ 40 برای رندر![]()
خوش به حالت که این قدر کارت بیسته! وقتی این همه 3d کارهای خوب میان اینجا نظر می دن و همه می گن خوبه یعنی یه حرفه ای هستی- خدا کنه من هم از زیر آماتوری در بیام - در کل رندرت خیلی خوب شده
![]()
سلام...
نور روي ماشين كمه...
پشت صحنه نوراني شده..ماشين ديدش كم شده...
سايه هم كه...بي حاله
متريال رينگت هم خيلي براقه...يه كم مات تر...يا جنسشو آلومينيوم بده
اينم برا اينكه با بقيه فرق كنم گفتم....
ولي عالي شده ها : دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)