ببین هر 4 تا عکس رو باید جدا کنم حالا اندازه ی عکس ها باید چه جوری باشد من اندازه ی عکس جلو با پشت رو باید یکی بزارم؟
ببین هر 4 تا عکس رو باید جدا کنم حالا اندازه ی عکس ها باید چه جوری باشد من اندازه ی عکس جلو با پشت رو باید یکی بزارم؟
دوست عزیز تر از جانننن...
شما باید:
1.هر چهار تا زاویه رو دور تا دور(دقیق) جدا کنی و جدا گونه سیو کنی.
2.ببین بیشترین طول و عرض تمامی عکس ها چن بوده_بزار بهتر توضیح بدم...
فرض کن اون چهار تا عکس رو گه جدا جدا سیو کردی اندازشون اینه:
100*50 50*400 100*50 100*400
خوب الان تو این اندازه هایی که من دادم بیشترین طول:400 و بیشترین عرض:100 هستش.
پس هر چهار تا عکس رو میبی تو فتوشاپ(یا...) و با استفاده از ابزار Concave size اندازه همشون رو تبدیل میکنی به: 100*400
البته این اندازه رو که من گفتم واسه این تصاویری بود که من مثال زدم اون تصاویری که شما داری شاید اندازشون فرق کنه.
آخر کار هم اگه همه تصایر رو یه کم تیره کنی کارت بهتر میشه...
به نظر من باید کل این عکس رو به یه Box بدی بدم به وسیله ی متریال ادیتور با View Image اونو به یه نما محدود کنی . اون وقت با Select کرده Poly های Box اونو به هر Face متناسبش بدی ...........
راست میگه روش باکسینگ از همه روش ها بهتره.
الان منم دارم سانتافه می سازم که از روش باکسینگ هست.
دانوش جون هر شخصی از یه روش راحت تره.... پس نمیشه گفت که کدوم روش بهترینهراست میگه روش باکسینگ از همه روش ها بهتره.
الان منم دارم سانتافه می سازم که از روش باکسینگ هست.
من خودمم با روش باکسینگ راحت ترم.
ولی روش باکسینگ رو بلد نیستم.
میشه برام توضیح بدین؟
ابه نظر من باید کل این عکس رو به یه Box بدی بدم به وسیله ی متریال ادیتور با View Image اونو به یه نما محدود کنی . اون وقت با Select کرده Poly های Box اونو به هر Face متناسبش بدی ...........
اینارو که من توضیح دادم من الان تو دانشگام مکسم ندارم وگه نه برات یه آموزش با عکس میذاشتم .......
ولی یه باکس بکش بعدم به ادیت پلی تبدیلش کن .....
بعد هم برو به متریال ادیتور ....(ام رو بزن ) ....... یکی از متریال ها رو انتخاب کن ..... حالا برو و به بیت مپ اون متریال عکس خودتو همون بلو پرینت رو بده.. بسته به نمایی که از بلو پرینت داری از گویی که داری کپی کن ..(مثلا عکس فرانت و لفت و تاپ رو داری ) پس از گویی که داری 3 بار کپی کن ......... بهد برو داخل بیتمپش با View Image اونو محدود کن بعد هم تیک Apply رو بزن ... خوب به هر پلی که متناسب ش هست متریالت رو بده ............
مث این عکس ..
![]()
دوست عزیز
این آموزشت خیلی خلاصه بود میشه در فرصت بهتر یک آموزش با عکس رو بزاری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)