منظورتون رسیوم هست....؟
مطمئنید که در دانلود منیجر، حداقل از 8 منطقه، ارتباط برقرار میشه بعد Pause میکنید؟
منظورتون رسیوم هست....؟
مطمئنید که در دانلود منیجر، حداقل از 8 منطقه، ارتباط برقرار میشه بعد Pause میکنید؟
با سلام..
يه سوال:
وقتي فايل رو انتقال داديم به adrive ،مي شه اون رو به چند قسمت تقسيم كرد و بعد عمل دانلود رو انجام داد.
يه مشكل:
وقتي من فايلي رو مي زارم براي دانلود تا حدود 25 در صد دانلود مي كنه،ولي بعدش سرعت مي شه 0 و ديگه دانلود نمي كنه.
||سپاس**
سلام.
نه! نمیشه.
دقیقا درست حدس زدید.
البته درصدش معلوم نیست. ولی من احساس میکنم در زمان دانلود شبانه، این اتفاق میافته. از بس که هموطنان ایرانی به سرور Adrive فشار وارد میکنن، سرور هنگ میکنه و سرعت صفر میشه.
چاره:
دانلود رو متوقف کنید. دقیقا بعد از 1دقیقه دانلود رو ادامه بدین. اگه باز هم نشد، یه چند ثانیه صبر کنید... مطمئن باشید که سرور خیلی زود از حالت هنگ در میاد.
همین امشب، این مشکل دقیقا سه بار برای من پیش اومد.... جالب اینجاست که معمولا از ساعت 7 صبح به بعد، هم نوسان سرعت کم میشه و هم این مشکلات برطرف میشه.
موفق باشید![]()
سلام
من یک لینک مستقیم را وارد میکنم ولی بازم پیام خطا میده تکلیف چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه جوون!
ولی اینقد این عکسا گندس که با این سرعته تراکتوریه دایال بالا نمیاد که!×!
با سلام و ضمن تشكر از مطلبتون ميخواستم بگم اين سايت بالائي محدوديت حجمي 40 مگو داره اگه فايلمون حجمش زياد بود چيكار كنيم
باتشكر
![]()
سلام.
خواهش میکنم.
دوست خوبم محدودیت این سایت 1000 مگ هست. فرقی نداره که یک فایل 1000 مگی داشته باشید یا 5 تا فیل 200 مگی. (البته به تازه گی قوانینش به این شکل افتاده.)
فقط مشکل سایت اینه که خیلی شلوغه و گه گداری باز نمیشه.
در اینجا کاملتر توضیح داده شده:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببخشدا ما هم اومدیم
به نظر من اگراینجوری بود رپید شیر باید بساطشو جمع میکرد
به نظر من سایتهایی مثل پارس اسپیس و ادریو فقط یک انتقال ساده انجام میدنو بس به عبارتی دیگر شما وقتی فایلی رو به پارس اسپیس یا ادرایو انتقال میدید واقعا فایل انتقال پیدا نمیکنه و اون لینکی رو هم که پارس اسپیس به شما میده موقع دانلود شما را به همان سرور اول که فایا را انتقال دادید منتقل میکنه
برای امتحان کردنش یک سایت مبتذل پیدا کنید که ----- نشده باشه بعد یک فایلو انتقال بدید و اونو دانلود کنید بعد صبر کنید سایت مبتذل ----- بشه با این وجود شما فایلو قبلا انتقال دادید و باید بتونید دانلود کنید در حالی که اینجور نیست و با ----- شدن سایت امکان دانلود نیز وجود نداره امتحـــــــــــــــــــان کنید
اگر نظرم درست باشه همتون تا حا لا سر کار بودید
اصلا تایید نمیشه.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 18-11-2008 at 17:06.
دوستان کسی میتونه این لینک را مستقیم کنه؟
http://208.53.138.216:88/~storage2/movies/Kolah_Ghermezi1_PHTV.zip
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)