من یه چیزی بگم
همون موقع از روش پست اول تاپیک استفاده کردم جواب داد
بعد دیگه یادم رفت اینجا بگم
گوشی n73
من یه چیزی بگم
همون موقع از روش پست اول تاپیک استفاده کردم جواب داد
بعد دیگه یادم رفت اینجا بگم
گوشی n73
مرسی از ترفندتون.
دوستان من اینج یک روش را که خودم کشف کردم و برای گوشی های هک شده صد در صد جواب میدهد را ارایه میکنم.
اگر ورژن 30 این نرم افزار را نصب کرده باشید و بخواهید دوباره از ورژنهای قبلی آن استفاده کنید به احتمال 90 درصد با مشکل کارکرد یا نصب برخورد خواهید شد.
روش حل:
گوشی را در حالت هک قرار دهید
از پوشه privite پوشه ای با نام a0000bcd را پیدا کرده و آن را پاک کنید.
حال هر کدام از ورژنهای پایین را خواستید نصب کنید.
تشکر یادتان نره
حاج رضا احمدی
خیر...همه با همین 1.22 راحت کار میکنند..
شاد باشی![]()
با سلام : براي گوشي شما كه عمل كرد اما من هرچه گشتم فايل مورد نظر را در پوشه privite نداشتم . با تشكر
تو رو خدا یکی بیاد یه جوابی به من بده. اعصابم خورد شد از بس هر سری تاریخ گوشی رو عقب جلو کردم...
ببینین دوستان ، من یه 5320 آپدیت نشده دارم که به روش Drakkarious 3.01 هکش کردم. تا اینجا OK ؟
خب این برنامه هک با خودش X- Plore ورژن 1.22 هم نصب کرده دیگه. الان این ورژن Expire شده. من میخوام این Xplore رو آپدیت کنم یا با ورژنی که Expireنمیشه عوضش کنم. اما موقع نصب آپدیت ارور میده. دلیلش هم اینه که برنامه Xplore برای من همراه با پک برنامه هک نصب شده و نمیشه تنهایی آپدیتش کرد.
حالا من چکار کنم؟ خواهشا کمکم کنید.
از روش پست 16 انجام بده...به راحتی جواب میده...
شاد باشی![]()
یونس جان ، عزیز من ، ببین من چی میگم عزیزم
من اگر بخوام این برنامه X - Plore رو پاک کنم کل پک برنامه Drakkarious پاک میشه. نمیتونم یه ورژن دیگه هم نصب کنم روی این ورژن.
پست 16 به درد من نمیخوره که عزیز جان
پس هیچ راهی نداره...
موندم که چرا نمیخوای آپدیت کنی...بالاخره راهه این مشکل هم آپدیت و بعد هک با HelloOX هست...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)