دوست عزيز اس ام اس هايي كه ما و شما ميفرستم رو يه سيستم بصورت اتوماتيك ميخونه و به يه سري از كلمات حساس هستش !
اينو ميفهمي ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اس ام اس هايي كه ما و شما ميفرستم رو يه سيستم بصورت اتوماتيك ميخونه و به يه سري از كلمات حساس هستش !
اينو ميفهمي ؟؟؟؟؟؟؟
من حرف تو رو تاييد ميكنم! چون واسه سه نفر اين اتفاق افتاده بود و يه اس ام اس از محابرات واسه اش اومد و 1 هفته سرويسش قطع شد!
عجب پس يكي پيدا شد حرف من رو تاييد كنه !
سلام به روي ماهتون
برادر من كارمند مخابراته تو ............اين موضوع كه درباره آن بحث ميشه و باعث ناراحتي دوستان و يا سوال شده
كامل گفته نشده و من حقير با اجازه مختصر و انشالله مفيد توضيح ميدم :
طبق بخشنامه شهريور 84 مخابرات موظف شده است كه نسبت به ارسال اس ام اس هاي ضد اخلاقي و سياسي كه به نام
سران و شخصياتي حكومتي فرستاده مي شود نظارت داشته باشد ( ولي غيره محصوس ) و اگر تعداد و آمار ارسال فرستنده
غير اصولي ( يعني اگه طرف منبع تشخيص داده بشه ) باشد سرويس اس ام اس فرد مورد نظر قطع و مورد پي گرد قرار گيرد
اين كار هم توسط دستگاه كه به يك سري اسامي و كلمات ----- شده است صورت ميگيره و ظمنا اگر كسي نسبت به دريافت
چنين پيام ها و يا هر گونه ديگر كه شامل ارسال پيام هاي مبني بر قطع سرويس شما به علت ..... مي تواند شكايت خود را به
اداره مخابرات اعلام و بعد از آن مورد كنترل و پيگرد مي باشد ..
خلاصه راحت كنم حرفم را ... رعايت از نظر تعداد بي ظرر نيست ولي زياد هم خطر ناك نيست و اين هم مثل خيلي از كار هاي ديگه
است كه انجام ميشه ولي نه براي يه عضو و يا فرد هايي مثل من نوعي كه عددي كوچكم در اين اعداد بزرگ اين براي سران و
عاملان و ريشه ها است و فقط و فقط براي رسيدن به آنها به كار ما نظارت ميشه ولي دخالت نميشه پس اينم حرف آخرم :
***** بخوريد و بياشاميد ولي اصراف نكنيد ******
مطمئن باشید درسته خط یکی از دوستان من رو بخاطر جوک فرستادن 1 هفته قطع کردن
سلام به شما دوست عزيزسلام به روي ماهتون
برادر من كارمند مخابراته تو ............اين موضوع كه درباره آن بحث ميشه و باعث ناراحتي دوستان و يا سوال شده
از روشنگري شما در اين زمينه متشكرم
من مدتها يه سوال در ذهنم بود كه شما گفتيد كه برادرتون كارمند مخابراته خوشحال شدم كه جواب سوالم بگيرم
سوال من اينه كه اين شماره هاي 5-6 رقمي كه باهاش sms مي فرستن به چه اشخاص يا سازمانهايي داده ميشه؟
اين به اين دليل مي پرسم كه زمان انتخابات رياست جمهوري به وسيله اين شماره ها تعداد زيادي sms بر عليه بعضي كانديداها فرستاده مي شد
با تشكر
اميدوارم اون دسته از دوستاني كه به من تهمت دروغگويي ميزدند حرف هاي boysilver رو خونده باشند
با عرض معذرت كه دير جواب دادم اينم به خاطر مشكلاتي فراوان و ... بود
سعي ميكنم مختصرتر از توضيحات برادرم رو براي شما بگم اگر ناقص و واضح نبود ببخشيد mahdy2021 جان :
براي گرفتن اين اس ام اس ها فقط اورگان هاي دولتي و اشخاص حقوقي قادر به گرفتن هستند ولي مخابرات به اشخاص
حقيقي هم با درخواست كتبي ( و البته داشتن پارتي براي شدني تر شدن ) اين امكان داشتن يك صندق پستي صوتي
با همچين شماره هاي رو ميده كه مي توان به طور مثال براي نظر سنجي براي تبليغات براي منشي و خيلي از منظور هاي ديگه
استفاده كرد . من كه باعثش شما شديد از اين خدمات خيلي حال كردم و براي خودم درخواست كردم به طور مثال شما هم
مي تونيد داراي يه شماره اس ام اس شخصي بشيد ( 2000123)
پس اولا - ابتدا فقط سازمانه و دولت و اشخاص حقوقي قادر به داشتن هستن
دوما - ميشه شخصي هم داشت ولي 100% قابل شناسايي و محدود ( فقط دوستان و وابستگان و بندي هاي پ )
آخر حرف هايم كه مي دانم طولاني شد به جرات ميگم :
********* كنترل نميشه .....كنترل نميشه ........ ولي رعايت يه حدو حدود هايي زيبا است ( نظر شخصي )
دنبال كسي نباشيم كه بتوانيم با او زندگي كنيم دنبال كسي باشيم كه نتوانيم بدون او زندگي كنيم
سوال من اينه كه اين شماره هاي 5-6 رقمي كه باهاش sms مي فرستن به چه اشخاص يا سازمانهايي داده ميشه؟
اين به اين دليل مي پرسم كه زمان انتخابات رياست جمهوري به وسيله اين شماره ها تعداد زيادي sms بر عليه بعضي كانديداها فرستاده مي شد
اميد وارم كه جواب را داده باشم
با تشكر از اين كه وقت گذاشتيد و جواب داديدنوشته شده توسط boysilver
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)