تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: بین این دو تا کدومیک بهتره E5200 یا E7300

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

عرض کردم خدمتون که علت همون کش L1 هست که هم مقدارش بیشتره حدودا 2 برابره اینتل هست

از لحاظ سرعتی گمان نمیکنم سرعت کش آتلون ها بیشتر از اینتل ها باشه
    در مورد معماری کش باید بگم که خود کش به 2 قسم هست :

L1 Cache DATA
    L1 Cache Instruction

که در مورد آتلون ها سایز هر کدوم 64 کیلوبایت و 2way associative هستش اما در مورد اینتل ها 4way هستش که این بنظرم جبران مقدار کش کمتـر رو میکنه

فقط میمونه سرعت که در مورد سرعت این 2 برند هیچ اطلاعی در دست نیست .

البته علت داره که شرکت ها دست به طراحی L1 Cache نمیزنن چون که این کاشه بطور مستقیم با ثبات ها (Registers ) و یا همون رجیسترهای پردازنده در تماسه و تغییر اندازه این کش علاوه برمحدودیت هایی که براشون داره از نظر میزان فضای Die بعلاوه محاسبات فوق العاده پیچیده ای داره و به این علت هست که اینتل بعد از طراحی P4 و AMD بعد از طزاحی Athlon دیگه دست به L1 Cache نذاشتـن .
    بحث جالب شد دوست خوبم در معماری Core اینتل مقدار کش سطح 1 رو افزایش داد
    2 اینکه ما در AMD مموری کنترلر درون خود پردازنده قرار داره و این باعث افزایش سرعت دسترسی برای پردازش ها میشه
    و رابط همچنین hyper transport که به صورت مستقیم برا پردازش ها عمل میکنه و این مسایل هم در سرعت دخیل هستند

2. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آره دوست خوبم اشتباه از من بود ظاهرا توی پنتیوم 4 16 کیلوبایت بود و اینتل با توجه به اینکه از ریز معماری جدید 45 نانو استفاده کرده تونسته مقدار کاشه سطح 1 رو توی این معماری جدید افزایش بده .

در مورد هایپر ترانسپورت و مموری کنترلر داخلی که حق با شماست و این تکنولوژی آتلون این قدر کارایی نشون داده که اینتل رو مجبور کرده که برای نسل بعدی پردازنده های خودش Nehalem Core i7 از مموری کنترلر داخلی استفاده کرده است و این شکست FSB رو نشون میده .
    ولی نمیدونم چطوری که اینتل با اینکه توی این زمینه ضعف داره ولی در کل و در پایان برنده جنگ هستـش ؟؟!!!

شاید علت توی زیر ساخت ها و تکنولوژی ساخت باشه و یا چیز دیگه ای کسی نمیدونه ...

مسئله مهم که همه روی اون اتفاق نظر دارن برایند نهایی و قدرت نهایی سیستم هستش که ما شا اله اینتل توی این زمینه کم نمی ذاره برات و در مورد انعطاف و روانی هم سرعت اجرای اولیه شاید حق با شما باشه ولی مهم اون پرفورمنس نهایی هستــش

و مطمئنا با روی کار آمدن نسل بعدی پردازنده های اینتل کاربران از انعطاف بیشتر به همراه قدرت برتر بهره ای دو چندان خواهند برد .

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

آره دوست خوبم اشتباه از من بود ظاهرا توی پنتیوم 4 16 کیلوبایت بود و اینتل با توجه به اینکه از ریز معماری جدید 45 نانو استفاده کرده تونسته مقدار کاشه سطح 1 رو توی این معماری جدید افزایش بده .

در مورد هایپر ترانسپورت و مموری کنترلر داخلی که حق با شماست و این تکنولوژی آتلون این قدر کارایی نشون داده که اینتل رو مجبور کرده که برای نسل بعدی پردازنده های خودش Nehalem Core i7 از مموری کنترلر داخلی استفاده کرده است و این شکست FSB رو نشون میده .
    ولی نمیدونم چطوری که اینتل با اینکه توی این زمینه ضعف داره ولی در کل و در پایان برنده جنگ هستـش ؟؟!!!

شاید علت توی زیر ساخت ها و تکنولوژی ساخت باشه و یا چیز دیگه ای کسی نمیدونه ...

مسئله مهم که همه روی اون اتفاق نظر دارن برایند نهایی و قدرت نهایی سیستم هستش که ما شا اله اینتل توی این زمینه کم نمی ذاره برات و در مورد انعطاف و روانی هم سرعت اجرای اولیه شاید حق با شما باشه ولی مهم اون پرفورمنس نهایی هستــش

و مطمئنا با روی کار آمدن نسل بعدی پردازنده های اینتل کاربران از انعطاف بیشتر به همراه قدرت برتر بهره ای دو چندان خواهند برد .
    یه بخش این مسئله بر میگرده به تبلیغات زیاد اینتل و بخش دیگه مربوط میشه به نحوه بنچمارک گرفتن و قطعات استفاده شده اینا همه تو نتیجه تاثیر داره و باعث میشه کاربار سمت AMD نرند و از طرفی تا با این پردازنده ها کار نکنی متوجه قدرتش نمیشی
    کاربرایی هم که نظر میدن فقط بر اساس بنچمارک ها نظرشونو میگن و در واقع سیستم های بر مبنای AMD رو استفاده نکردند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

100%
    E7300 گزینه ی بهتریه ! حتی E7200 هم از اون بهتره و حتی E4700 :

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا اختیار دارین از موقعی که گفتین اینا یعنی آتلون ها نرم تر و .. هستند اتفاقا یکی از دوستان X2 5000 داشت رفتم و حدودا 4 الی 5 ساعتی باهاش ور رفتم .

همچین کاربر کند ذهن و مبتدی هم نیستــم که بگی متوجه اختلاف نشـدم ولی اون تفاوتی که شما گفتین و اون روانی که شما گفتین من توی آتلون ها ندیدم فقط یه مقدار همونطور که گفتم توی استارت اولیه سریعتر عمل میکنـن فقــط همین .

بعدشم یکسری تست از آتلون و سیستم خودم کردم و اینو واقعا میگم سری جدید اینتل اصلا قابل مقایسه با آتلون نیست و فقط باید با فنـوم ها مقایسه بشـه .

یه چیزی رو بگم تنها تستی که این پردازنده در مقابل آتلون های ایکس 2 کم آورد تست WinRAR بود و اونم علت داره چونکه فرکانس کاری آتلون ها به مراتب بالاتر از کور 2 ها هستش و چون WinRAR مسقیما با جریان داده ای در تماسه یعنی مثل برنامه های دیگه نیازی به پردازش های آنچنانی نداره برای همین توی این تست آتلون ها برنده هستن و اینو تست های سایت های معروفی چـون
    TOMSHARDWARE
    و
    XBITLABS
    و ..

به اثبات رسوندن .
    اما توی تست هایی که نیاز به پردازش های سنگین باشه آتلون واقعا درمانده هست . اینو به وضوح من دیدم نه تکیه به بنچ مارک دارم و نه چیز دیگه . اینو من نمیگم همه میگن .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سی پی یو 2160 یا 2180 بگیر تا 3.2 اور کن از همشون سرتر میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سی پی یو 2160 یا 2180 بگیر تا 3.2 اور کن از همشون سرتر میشه.
    آقا جون اینطوری دیگه سر یکسال نشـده نابود میشه .

الان هم 5200 کور دوال گرفتم با با حداقل اور یعنی 3.2 دارم حالشو می برم . با حداقل آورکلاک

9. 2 کاربر از Adel.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •