میری قسمت option بعد setting بعدش video setting که از این قسمت میری روی قسمت resoulation و با جهت های کیبورد میتونی رزولویشن بازیئ تغییر بدی.
NBA LIVE
NBA 2K
میری قسمت option بعد setting بعدش video setting که از این قسمت میری روی قسمت resoulation و با جهت های کیبورد میتونی رزولویشن بازیئ تغییر بدی.
1- این که خیلی بده نمی تونی همیشه دانک بزنی من توی nba live 08 اساس کارم رویه دانک بود و توی هر 100 امتیاز حداقل 40 تا دانک میزنم یا سه گام میرفتم
2- حالا تو بازار هست یا نه؟
سلام
سوال:
چتد تا از بهترین بازیکنان و بهترین تیمهای این بازی رو نام ببرید.
1-آخه اینجوری طبیعی نیست شما کدام بازی را سراغ دارید که در آن 40 دانک شده باشد در ضمن اگه بخوای دانک کنی زیاد میشه این کار رو کرد البته نه 40 تا تو یک بازی1- این که خیلی بده نمی تونی همیشه دانک بزنی من توی nba live 08 اساس کارم رویه دانک بود و توی هر 100 امتیاز حداقل 40 تا دانک میزنم یا سه گام میرفتم
2- حالا تو بازار هست یا نه؟
2-آره چرا نیست
چند تا از بازیکنان قوی (99)سلام
سوال:
کوین گارنت
لبرون جیمز
کوبی براینت
کریس بوش
چند تا تیم قوی :
باستون سلتیک
ال ای لیکرز
فینکس سانز
در ضمن تو این بازی در مود ASSOCIATIN در مورد بازیکنان توضیحاتی داده مثل مدت قرارداد - مبلغ قرارداد - سابقه بازیکن و جالب تر همه اینها بیوگرافی کوتاه از بازیکن مثلا در مورد کوبی نوشته بود والدین او اسمش را در یک رستوران از روی یک منوی غذا انتخاب کرده اند واینکه او تا 8 سالگی در ایتالیا زندگی میکرده
شما بازی های NBA رو تماشا کردی؟!
توی یک بازی چند بار دانک زده میشه؟!
توی یک بازی شاید کلا 5 تا دانک زده بشه.این بازی هم بر اساس واقعیت کار کرده و متناسب با موقعیت اگه کسی جلوت نباشه میتونی دانک بزنی.اونوقته که وقتی با شکیل دانک بزنی حال میکنی.
بهترین بازیکن که مسلما توی این بازی کوبی برایانت هستش.(Kobe Bryant ) توی تیم Lakers هستش این بازیکن.سلام
سوال:
بهترین تیما هم میشه گفت Lakers , phonix و چنتای دیگه که بستگی داره سبک بازیت چطور باشه, چون هر تیمی قدرت یک قسمتیش از بقیه زیاد تره.
پس من فردا میرم می خرم.
پس از روی چه حرکتی امتیاز بیشتر بدست میاد؟
تیم ملی چی داره؟
بستگی داره به سبک بازیت.مثلا من با پرتاب.
نه نداره.
گیم پلی این بازی نسبت به nba live خیلی طبیعی تر و البته سخت تره من تو بازی live 08 با یه تیم متوسط رو سخت ترین درجه همه تیمها رادرو می کردم!! البته جذابیت بازی را برام کم کرده بود ولی تو این بازی با تیم ضعیف شیکاگو بولز رو آسانترین درجه بازی می کنم وضعیتم بحرانیه 7 پیروزی و 12 باخت!!
آره.نمیشه الکی برد و باید استراتژی توی بازی داشته باشی.
سلام دوستان
این مشخصات سیستم من:
سی پی یو:2.6 فول کش اینتل
رم:768
گرافیک:128 Geforce 5200
میتونم بازی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)