والا سجاد جان ما هم منتظریم یکی بلد باشه بهمون بگه!
والا سجاد جان ما هم منتظریم یکی بلد باشه بهمون بگه!
سلام مجدد
من یه اطلاعات جدید دیگه ای هم پیدا کردم
این طور که من فهمیدم برای راه انداختن همچین رادیو هایی معمولا این فایلهای stream صوتی یا تصویری روی یک سرور با قابلیت سرویس dedicated که نمیدونم چیه هست و گویا نمیشه این فایلها رو روی سرورهای با سرویس shared host گذاشت لینک قابل استفاده برای ما معمولا با پروتکل mms یا rtsp بجای http شروع میشه ببینید مثلا لینک شبکه یک تلویزیون ایران
mms://live.iransima.ir/irib1
اطلاعات بیشتر : ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد ازاطمینان از سرور و هاستینگ یعنی اینکه قابلیت Audio & Video streaming داشته باشد .
میماند بحث داشتن پروتکل مخصوص فایلهای stream که باید mms باشد .معلوم نیست مثل پروتکل https باید هزینه اظافی پرداخت شود یا نه؟
بعد از حل شدن موضوع هاست و پروتکل مربوطه حالا باید یه نرم افزار encoder رو هاستتون نصب بشه که بتونه فایلهای شما رو مدیریت کنه بهترین که من دیدم نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که میتونید پس نرم افزار رادیوی اینترنتی Icecast رو نصب و اقدام به راه اندازی رادیو اینترنتی نمایید.
شما در این زمینه چه اطلاعاتی دارید ؟
قیمیت پروتکل mms چند است؟
قیمت هاست با قابلیت Audio & Video streaming چند است؟
نمونه رادیوش رو یادم رفت بزارم :
مثلاً رادیو آنلاین وبنا :
سلام دوستان
دیدم کسی دست به کار نمی شه خودم دست به کار شدم
عرضم به خدمتتون که من یه عادتی دارم نمی دونم خوبه یا بد ولی به یه چیز گیر بدم ول نمی کنمیه عادت بد یا خوب دیگه ای هم دارم که Amin eHelp عزیز می دونه
البته دومی رو گذاشتم کنار.
عارضم به خدمتتون که برای ساخت یک رادیو آنلاین زنده باید یک سرور داشته باشید چون هاستینگ ها این امکانات رو نمی دن.
هزینه راه اندازیش ماهانه 120 تا 150 هزار تومان می باشد.
اگه خواستین من سرورشو به شما می دم ، شما اگه بخواهید سرور بگیرید کمه کم 150 هزار تومان براتون آب می خوره. تازه بدون پشتیبانی.
من ماهی 100 هزار تومان به شما سرور می دهم. پشتیبانیشم با بچه های خودمون که رادیو وبنا رو پشتیبانی می کنن. در صورتی که خواستین برای درخواست لطفاً پیام خصوصی بدهید.
[ تبلیغ نبود فقط قصد اطلاع رسانی داشتم ، اگه فکر می کنید تبلیغه ، بفرمائید ویرایش کنم بردارم.]
ولی اگه خودتون سرور دارید (البته سرور ویندوز پشتیبانی می کنه) باید نرم افزار های زیر رو نصب کنید.
بر روی سرور ویندوز :
Windows Media Server
( برای ساخت و پشتیبانی پروتوکل MMS )
بر روی سیستم کسی که رادیو رو مدیریت می کنه :
Windows Media Encoder 9
پس از نصب این نرم افزار ها بر روی سرور و کلاینت ، شما حالا صاحب یک رادیو آنلاین از نوع زنده شده اید.
در ضمن باید تشکر ویژه کنم از دوست عزیزم شایان شلیله ( وبنا دات آی آر ) که اطلاعات کامل رو برای زدن یک رادیو اختصاصی برای خودم ، بهم دادن.![]()
Last edited by S@jj@d; 26-01-2009 at 19:16. دليل: غلط املائی :دی
جلل الخالق!
دستت درد نکنه
ولی با این تفاصیل به کار من یکی که عمرا بیاد
فروش سرور رادیو و تلویزیون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)