آقا مسعود نمیدونم چطور از شما تشکر کنم ممنون...
با زبون بی زبونی!
راستی شما اهل اور هم هستید. اگه نیستید لازم نیست اون مینی که پروفسور معرفی کردن بخرید ولی درغیر این صورت همان برد گزینه مناسبیست!
بهه ! راست ميگين. من لحظه اي هم شك نكردم ! از كامپيوتر 2000 گرفتم ! اصلا فكر نميكردم همچين چيزي باشه ! اينا قطعه فروشن! چجور ممكنه !! اينهمه دفتر دستك درست كردن و ... ! بعد گير ميدن ميگن اين محل سكونت رو عوض كن !
بهر حال حوصله ي ياداوري اين افتضاح رو ندارم .
فقط يه چيزي. گويا اين گرافيك لعنتي زياد داغ ميكنه. اين طبيعيه ؟
بله گرافیکی که خریدی زیاد داغ میکنه.(گرچه مشکلش با افزایش دور فن حل میشه) شما باید His Icq4 میگرفتید تا بتونید با خیال راحت اور کنید.
کامپیوتر 2000 همینه دیگه! آخر دذدهای! نامرد مادربورد ماکسیموس فرمولا رو که قیمت تا زیر 250 هم اومده 399 قیمت میده!
من خودم هروقت بیکار میشم میرم اونجا قیمت میگیرم بعد از کلی فک زدن فروشنده های اونجا گند میزنم به هیکلشون و لیست قیمت از برادر عزیزم که شرکت کامپیوتری داره بهشون نشون میدم اونا هم فقط بعدش سرشونو میندازن پایین و هیچ حرفی برای گفتن ندارن. حتی با همکاراشون هم همین کارو میکنن نامردا.
یارو قبلا Cd فروش بود بعد یه ارث زیادی بهش رسید و این شرکت با این عظمت و دفتر دستک رو راه انداخت.
از مدیر سخت افزار خواهش میکنم این پست رو پاک نکنن تا درس عبرتی شود برای دیگران!
میبینم که این مرتیکه 2000 بد جوری تو پاچت کرده؟
آره لعنتي!
من هميشه اينترنتي خريد مي كردم. اين سري گفتم بذار ارزونتر در بياد اونم چون برا خودم نيست ! دوستان هم گفتن نيست تو مشهد منم خيلي دنبالش رو تو سايت رايانه نگرفتم. البته كوتاهي كردم. نمدونم اصلا چي شد ! قبلا هر چي ميگرفتم ده جا چك ميكردم . هنوز خودمم در حيرتم.
آره كاش يه تاپيك هم ميزديم برا معرفي شركت ها و فروشگاههاي دزد !از مدیر سخت افزار خواهش میکنم این پست رو پاک نکنن تا درس عبرتی شود برای دیگران!
ما ارادتمندیم ! وظیفم بود .
واقعا ناراحت شدم !باید در مورد محل خرید هم مشورت میکردی ! مگه شما نمیدونستی 4870 این قیمته ؟!!
به هر حال شما باید شکایت بکنی !
آره . کارت شما یکی از داغ ترین کارتهاست و میتونی برای تفریح روش نیمرو درست کنی !!!!!باید همونطور که گفتن دور فن رو بالا ببری که صدا داره اما چاره ای نیست.
![]()
اتفاقا من بهش گفته بودم قیمت هاشو با من چک کنه. اگه من تایید کردم بعد بخره ولی مثل اینکه کلاس بالای شرکت دزد 2000 گولشون زده. خخخ...
نمدونم ديگه من گفتم كه يه هو اينجوري شد. ميگم اصلا شك نكردم.
حالا يه مشكل پيش اومده.
اين رفيق ما اومده با Paragon hard disk manager با هاردش ور رفته حالا وقتي كه هاردش رو وصل ميكنه اصلا سيستم وارد بوت نميشه !! اما وقتي هارد IDE قبليشو وصل ميكنه سيستم مياد بالا ! چكار بايد كرد ؟
ضمنا چجوري ميتونم ازين دزدا شكايت كنم ؟
Last edited by Greight; 07-11-2008 at 19:54.
اولا این که باید سوالتو بری بخش مشکلات سخت افزاری مطرح کنی.
دوما با توجه به این که نمیدونم دقیقا چه بلایی سر هاردش آورده یه راهی میگم که حتما مشکلش حل شه:
با نرم افزار پاتیشن مجیک (با سی دیه بوتیبلش) یا حتی با خود ویندوز (وقتی که میخوای نصب کنی) تمام پارتیشن هارو پاک کن و دوباره پارتیشن بندی کن (حواست باشه درست این کارو انجام بدی و نوع پارتیشن و کلاستر سایزهارو درست تعیین کنی) بعد یه ویندوز تمیز و دست نخورده(منظورم ازینایه که ایرانیها روش اظهار فضل نکردن نه مثل اونایی که اومدن خودشون تغییراتی روش انجام دادن) نصب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)