نه
تو فكر هيچي نمي رم
نه
تو فكر هيچي نمي رم
خیلی ها تصور می کنند که حافظشون ضعیف شده در صورتی که چنین نیست.
مثلا من الان هر چی تمرکز کنم نمی تونم چیزی حتی یک جزوه 10 صفحه ای را یاد بگیرم مطمئن هم هستم که هیچ ضعف و کاستی در من نیست ولی یک عادت بد پیدا کردم که باعثش هم همینه .
شما بهتر است که مشکلتون را ریشه یابی کنید ببینید اصلا دنبال چی هستید مثلا دنبال استقلال و روی پای خود ایستادن و ... هستید یا نه ؟ اگه دنبال یک چیز باشید به خودی خود مغز شما بیشتر به اون فکر می کنه
در ضمن هر وقت احساس کردید که به چیزی فکر نمی کنید مطمئن باشید به همان چیزی که فکر می کنید فکر نمی کنید دارید فکر می کنید.
درباره کنجت و کشمش و ... باید بگم که بیشتر سوخت مغز رو قند تشکیل می ده و اگر شما مشکلی در دریافت این مواد ندارید مطمدن باشید که مغز شما درست کار می کند فقط این شما هستید که می خواهید بهش تهمت بزنید .
این جمله را که می گه : فکر کردن به چیزی آن چیز را می سازد را به یاد داشته باشید شما اگر فکر کنید مغزتان کار نمی کند قطعا در حل کوچکترین مسئله ای هم عاجز خواهید ماند و بر عکس این هم صادق است.
پست بالا به شدت متلاشی شدن اتم تایید میشه.
باید ببینید چرا حواستون پرت میشه
1.میتونه عاشق دخترها شده باشین یا یکی رو توی خیابون دیده باشین بگین این دختر رویایی منه .....
2.عادت های بد جوانی و نوجوانی
3.اهنگ بیش از حد گوش کردن اهنگ رو 20 دقیقه گوش کنید ببنید چه قدر فکرتون ازاد میشه و هر چی میخونین درجا مطلبو میگیرید ولی اگه بیشتر از 20 دقیقه گوش بدین عمرا بتونین توی اون روز چیزی بفهمین از درس
4.فوتبال که مغزو داغون میکنه یعنی نه احساس خستگی میکنید و نه احساس بدی دارید شنگول هم هستین ولی میرین سر درس میبینید که میگی ولش کن بعدا میخونم.
5.گرم بودن اتاق افتضاحه برای درس خوندن یعنی فقط روخونی میشه هیچ بدردی نمیخوره
6.بهتون میگم شما 1 ساعت بخون 20 دقیقه استراحت کن(اره 20 دقیقه) این 20 دقیقه باعث میشه هیچوقتی خسته نشین مثلا میبینید کل یه روز تعطیل رو نشستی درس خوندی ولی بگی زیاد درس دارم تند تند بخونم نمیتونین زیاد دووم بیارین همون 3 ساعت میخونین و دیگه کامل ول میکنین ولی اگه 20 20 دقیقه استراحت کنین هیچی نمیشه مثلا ساعت هارو جم میکنی میبینی 8 ساعت درس مفهومی بدون خستگی خوندین.
7.غذا هم گوشتی و چربی نخورین تو مایهای سیبزمینی کوکو یا کرفس بدون گوشت . سبزی کوکو
انشالله که توصیه های من رو گوش کنین و موفق باشید.
من هم 27 سالمه و همین مشکل را دارم مغزم واقعا کار نمیکنه نمی دونم چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)