بین نوکیا n81 8G و سامسونگ G810 کدومشونو پیشنهاد میکنید؟
بین نوکیا n81 8G و سامسونگ G810 کدومشونو پیشنهاد میکنید؟
آقا مبارکه . فقط من موندم پس مشاورش چی بود!
نوکیا n81 8G
راستش فکر کنم چون من هم توی تاپیک دوست عزیز آرش که توی این تاپیک با فرض پایه قیمت 150 تومن سوال پرسیده بود.سوالاتم رو مطرح کردم . . .
خب من بین 3120 از قیافش بطور نسبی خوشم میاد و میخوام بدونم آیا میتونم روش حتی یک دیکشنری جاوا نصب کنم؟ و کتاب های جاوا شده رو بخونم.آیا محدودیت جاوای 1 مگی داره؟؟
6120 با توجه به سیمبین بودن از اون جهت ها مشکلی منداره ولی داستان عمر باتری (باتری ضعیف تر و مصرف بالاتر) و دوربین بشکل مقایسه ای چطوره؟آیا Gpsداره؟
با تشکر
thx
راستش یه لحظه ی بود وقتی بود...
چه کنیم ولی هر چی باشه این سری موتورولا با این که امکاناتش کمه و گرون هم هست یه چیز دیگه هست![]()
شاید بهتره یه تاپیک دیگه بزنم و از کسانیکه 3120 دارند بپرسم آیا کتاب الکترونیکی پرنیان و lite روی موبایلشون نصب میشه گرچه فکر نکنم موبایل بازها به تست 3120 علاقه ای نشون بدند چون واقعا سادس!
و یه سوال
من بالاخره برای تصمیم گیری بین 6120 کلاسیک و E51 مردد بودم.یعنی wifi و ظاهر بهتر E51 و قیمت بهتر 6120.
اما متوجه شدم در قسمت نصب کلاینت که E51 جزء گوشی های پشتیبانی نمیباشد.
آیا در این مورد اطلاعاتی دارید؟من فکر میکردم چون سیستم عامل و cpuهر دو یکی است از این لحاظ تفاوتی وجود ندارد؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه سوال دیگه اگر اینجا کسی E51 دارد بالاترین رمی که امتحان کرده چقدر است؟آیا رم micro SD است یا pro یا M2 ؟(آیا این انواع رم از لحاظ نوع پایه و شکل فیزیکی با هم فرق دارند؟ )
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sastwhc; 13-11-2008 at 10:45.
در مورد رم ها باید بگم که رم های ام 2 کوچکتر از رم های میکرو اس دی هست قیمتش هم بیشتره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)