متاسفانه اکتیو نیست
خب / پس دیگه 580 وات گرین پیشنهاد میشه .
امروز یه ایمیل در مورد این پاور به شرکت برین زدم البته خودم هم یه سوال در مورد کیس لکسا داشتم دقیقا جوابی که در خصوص پاور دادن رو اینجا مینویسم
پاور 600 وات ان زد ایکس تی بدون پی اف سی می باشد.
و مهم ترین ترین نکته این هست که پی اف سی در
برق ایران وجود ندارد و در نتیجه کاربرد
مهم بجز افزایش قیمت کالا ندارد!!.
من تصميم گرفتم اين سيستم رو بردارم اگه باز اشكالي مي بينيد بگيد .
cpu:Q9400 2.66
Mb: asus p5q-e
ram: geil OR crucial 4 gb 800(2*2gb
Vga:sapphaire 4850 OR asus EN8800 GTS 512
power: green680b
hdd: 500 gb maxtor sata2-32mb buf
dvd liton 20x
case: green - pacific
سلام
4850 و 8800GTS تو خیلی از تستها عملکرد نزدیکی داشتن ولی با توجه به قیمت و تستهای بازی های جدید(کرایسیس و اساسین کرید و ....) که 4850 به طور کاملا محسوس بهتر عمل کرده شما 4850 رو بخر.
پردازنده و مادربرد کاملا مناسبه.فقط رم رو ژل نخر!هارد مکستور صدا زیاد داره زور بد سکتور میگیره!و عمر مفیدش کمه!وسترن و سامسونگ انتخابهای بهتری هستند.دی وی دی رایتر رو مدلشو می نوشتی!لایتون خیلی خوبه البته پایونیر یه مدل جدید FX داده که خیلی خوبه HP هم بد نیست.
![]()
خيلي از ت ممنونم . پس گرافيكم شد 4850، رم شد كروشيال، هارد هم شد وسترن .
اگه بازم اشكالي داشت بگيد ممنون ميشم .چون مي خوام اين سيستم برام خوب كار كنه .
مورد خاص دیگه ای نیست باز نظر سایر دوستان (که ماشا الله همه فعال شدن!) رو بپرس.کیست نسبتا خوب و خنکه چند قیمت داری؟برای 4850 برند HIS IceQ4 بهترینه سیستم خنک کننده خوب+اورکلاک با این حال اگه sapphire یا ....گرفتی باید تهویه مناسب باشه .اورکلاک که جای خودش رو داره کلا 4850 نسبتا دماش زود میره بالا که باید دور فن رو زیاد کنی.
![]()
من كيس رو حدود 85 قيمت دارم ولي مي خوام [case Green Tuniq-3] بردارم به نظر من اين خنك تر از اين باشه .
نظر من اینه که یکی از این دو تا رو انتخاب کن:
1) GREEN TRIO . با 2 فن 12 سانتی و یه فن 25 سانتی و قیمت 85 تومن.
2) NZXT APOLLO. با طرحی جالب و 2 فن 12 سانتی متری . قیمت : 90 تومن :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)