تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 17 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 168

نام تاپيک: سرویس (mms) ایرانسل رو ثبت نام کنید

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

من خودم نماينده ايرانسل هستم ولي هر روز يا 2روزي يه بار اسناد رو واسه شرکت پست ميکنم ولي شرکت يه خورده الان دير ميرسه تا اسکن کنن قرار بود که خود نماينده ها اسکن کنن و فايل رو بفرستن که چون هنوز همه نماينده ها اينترنت پر سرعت ندارند اجرا نشده اگه اين کار بشه خيلي سريعتر ميشه!! البته شرکت به نماينده ها قول همکاري در زمينه راه اندازي اينترنت پرسرعت داده که انشااله محقق بشه .
    دوستان اگه سوالي در رابطه با Mms و ديگر مشکلات ايرانسل داشتند در خدمتم.

2. 2 کاربر از lopez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واسه من بعد از 4 روز از ارسال فرم فعال شد
    Last edited by hessam_sz; 31-10-2008 at 12:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

درود
    ارسال فرم کاملا رایگانه?
    یعنی فقط رو پاکت بنویسم ایرانسل و بندازم صاندوق?

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود
    ارسال فرم کاملا رایگانه?
    یعنی فقط رو پاکت بنویسم ایرانسل و بندازم صاندوق?
    بله و هيچ هزينه اي هم نداره ولي متاسفانه در بعضي مناطق كشور ديده شده كه بعضي از نمايندگي هاي سودجو اقدام به دريافت مبالغي از 500 تا 3000 تومان از مشتركين جهت ارسال فرم كردند كه خلاف قوانين هست و خواهش ميكنم اگر كسي با اين نمايندگي ها برخورد كرد از پرداخت وجه اجتناب كنه و موضوع را از طريق شماره 140 يا 130 به ايرانسل اطلاع بده

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا سریال سیم کارت کدومه ؟ اونی که بار کد داره ؟
    و برچسب کدومو باید بزنم ؟ "سند شناسنامه" یا سند اثبات محل زندگی" ؟

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

13

بله و هيچ هزينه اي هم نداره ولي متاسفانه در بعضي مناطق كشور ديده شده كه بعضي از نمايندگي هاي سودجو اقدام به دريافت مبالغي از 500 تا 3000 تومان از مشتركين جهت ارسال فرم كردند كه خلاف قوانين هست و خواهش ميكنم اگر كسي با اين نمايندگي ها برخورد كرد از پرداخت وجه اجتناب كنه و موضوع را از طريق شماره 140 يا 130 به ايرانسل اطلاع بده
    اولش اين رو بدونين که ايرانسل پورسانت خيلي کمي براي نماينده هاش در نظر مي گيره يعني براي مثلا فعال سازي MMS ثبت سند و ارسال اون و البته کاراي ديگه مهر نويسي و .. تازه در صورت صحيح بودن همه مبلغ 100 تومان رو واسه هر سند ارسالي و ثبتي در نظر مي گيره که اونم بعد از 2 ماه به حساب وارد ميشه و اين رو ديگه خودتون اضافه کنين به هزينه پست هر روز که 2 تومن هست !!!!

خوب اين نماينده که الاف نيست البته من نبايد اين چيزا رو مي گفتم ولي بد نيست که بدونين حالا اين که چرا بعضي پول ميگيرن رو مي فهميد !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

خسته نباشید !
    میگن با کد *130*3*6# یا *140*3*6# mms فعال میشه ! البته واسه من نشد ولی یکی از دوستام انجام داد mms هم فرستاد واسم

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اولش اين رو بدونين که ايرانسل پورسانت خيلي کمي براي نماينده هاش در نظر مي گيره يعني براي مثلا فعال سازي MMS ثبت سند و ارسال اون و البته کاراي ديگه مهر نويسي و .. تازه در صورت صحيح بودن همه مبلغ 100 تومان رو واسه هر سند ارسالي و ثبتي در نظر مي گيره که اونم بعد از 2 ماه به حساب وارد ميشه و اين رو ديگه خودتون اضافه کنين به هزينه پست هر روز که 2 تومن هست !!!!

خوب اين نماينده که الاف نيست البته من نبايد اين چيزا رو مي گفتم ولي بد نيست که بدونين حالا اين که چرا بعضي پول ميگيرن رو مي فهميد !!
    ببخشید من نگرفتم ! یعنی پاکتی که من روش مینویسم ایرانسل و میندازم تو صندوق به حساب شماها میره میرسه دست ایرانسل ؟ جل الخالق !
    میگه :خرج که از کیسه مهمان بود ،حاتم طائی شدن آسان بود !

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

13

ببخشید من نگرفتم ! یعنی پاکتی که من روش مینویسم ایرانسل و میندازم تو صندوق به حساب شماها میره میرسه دست ایرانسل ؟ جل الخالق !
    میگه :خرج که از کیسه مهمان بود ،حاتم طائی شدن آسان بود !
    نه دوست عزيزم اونهايي که شما ميندازين تو صندوق ميره پا حساب خود شرکت يعني ما هيچي فقط اونهايي رو که ما ثبت مي کنيم و اسنادش رو واسه شرکت ميفرستيم ميره به حساب ما !! منظورم از پست هم اين بود که ما بايد هر روز يا 2 روزي يه بار اسناد رو واسه شرکت پست کنيم پيشتاز و اين يعني هزينه !!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزيزم اونهايي که شما ميندازين تو صندوق ميره پا حساب خود شرکت يعني ما هيچي فقط اونهايي رو که ما ثبت مي کنيم و اسنادش رو واسه شرکت ميفرستيم ميره به حساب ما !! منظورم از پست هم اين بود که ما بايد هر روز يا 2 روزي يه بار اسناد رو واسه شرکت پست کنيم پيشتاز و اين يعني هزينه !!
    مگر پستش رايگان نيست؟
    تازه بر فرض كه اينطور باشه شما كل مدارك را ميفرستين ميشه 2000 تومان چرا از هر نفر 2000 تومان ميگيرند؟
    من 4 تا سيمكارت را براشون فرم پر كردم از كارت ملي هم 4 تا فوتوكپي خودشون گرفتن بازم هيچ هزينه اي نگرفت حتي پول كپي.
    حد اكثر مبلغي كه قابل قبوله 200 تومن اون هم فقط براي پست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •