نه اشکال از همین بود فایلی به نام pvcamera داخلش بود پاکش کردم درست شد . ممنون![]()
نه اشکال از همین بود فایلی به نام pvcamera داخلش بود پاکش کردم درست شد . ممنون![]()
دوستای عزیزم برای اینکه به حالت اول در بیاریم منوها و غیره من از ریسورس C بک آپ گرفتم همین کافیه دیگه ؟؟
Last edited by Re Z a; 09-11-2008 at 16:55.
آره عزیزم.همون بک آپها رو بریز.مخلص آقا رضا هم هستیم.![]()
میشه یکی به من کمک کنه من این رو ریختم رو گوشیم و مشکلات زیادی واسم پیش اومده چه جوری می تونم بردارمش
ممنون
چه مشكلاتي پيش اومد ؟ يه پك ديگه بريز كه فايل هاي rsc داشته باشه ، تو درايو C فايل هاي rsc رو برو از z جايگزين كن ، البته اونايي كه مشكل درست كرده
سلام
میشه لطف کنی و واسه من هم بزاری من گوشیم به خاطر ایکنها کامل قاتی کرده
یا اگه کس دیگه داره به ما هم بده من حتی ویدیو پلیرم هم خراب شده
فايل هاي اورجينال گوشي تو درايو z هستند . هر كدوم رو خواستي مسيرش رو پيدا كن و از اونا استفاده كن
همون جوری که دوست عزیزم آقا امیر گفتن اگه کارتون راه نیافتاد بگید که بدستتتون برسونم
موفق باشید![]()
ممنون این کار را کردم پوشه apps را از رم گرفتم و تو درایو c کپی کردم مشکلاتم حل شود مثل دوربین و ویدیو پلیرم ولی سرعت گوشیم خیلی اومده پایین بجز این ایکنها هم تغبری نکرده و همون مشکلات قبل را داره کامل ایکونهام قاتی پاتی شوده
اگه بشه خیلی ممنون می شم
یه چیزه دیگه اگه گذاشتید باید چه کار کنم که تمام چیزهای ارافی هم پاک بشه نه این که فقط جای گذین بشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)