تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 62

نام تاپيک: "علي كريمي" ‌از تيم ملي فوتبال ايــران خداحافظي كرد

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از حضور در تمرين تيم ملي
    نكونام: غيبت كريمي به زيان تيم ملي است
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: ‌بدون شك عدم حضور علي كريمي، به زيان ما است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، جواد نكونام از جمله لژيونرهايي بود كه امروز بعد از ظهر در تمرين تيم ملي حاضر شد.
    وي در باره عدم تمايل هافبك تيم فوتبال پرسپوليس براي بازگشت به تيم ملي اظهار داشت: بدون شك علي كريمي يك بازيكن بسيار بزرگ براي فوتبال ايران است و حضورش مي‌توانست كارآيي زيادي براي تيم ملي داشته باشد. اين تصميم به زيان تيم ملي است.
    بازيكن تيم فوتبال اوساسونا با توجه به شرايط تيم ملي گفت: به تازگي به اردوي تيم ملي اضافه شده‌ام. روند آماده‌سازي در شرايط خوبي قرار دارد. تيم ملي تركيبي از مهره‌هاي بسيار جوان و باتجربه است و مي‌تواند با اقتدار راهي جام جهاني شود.
    وي افزود: بازي با كره شمالي دشوار است؛ اما تا روز چهارشنبه خود را براي مصاف آنها آماده مي‌كنيم و در انديشه كسب 3 امتياز بازي هستيم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دايي بازي را تمام کرد
    تا روزي که سرمربي باشم، کريمي به تيم ملي دعوت نمي شود

علي دايي اعلام کرد تا زماني که وي سرمربي تيم ملي است، علي کريمي به اين تيم دعوت نخواهد شد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" علي دايي سرمربي تيم ملي در پايان تمرين صبح امروز(شنبه) گفت: تا زماني که من سرمربي تيم ملي هستم تحت هيچ عنوان علي کريمي دعوت نخواهد شد. حضور در تيم ملي لياقت مي خواهد و من براي اين تيم به بازيکناني نياز دارم که مثل سرباز آماده خدمت باشند.

دايي افزود: من به عنوان سرمربي تيم ملي وظيفه داشتم از آماده ترين ها دعوت کنم.
    وي در انتها گفت: مربيان بعدي تيم ملي درباره انتخاب علي کريمي مختار هستند اما من ديگر او را دعوت نمي کنم.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايي بازي را تمام کرد
    تا روزي که سرمربي باشم، کريمي به تيم ملي دعوت نمي شود

علي دايي اعلام کرد تا زماني که وي سرمربي تيم ملي است، علي کريمي به اين تيم دعوت نخواهد شد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" علي دايي سرمربي تيم ملي در پايان تمرين صبح امروز(شنبه) گفت: تا زماني که من سرمربي تيم ملي هستم تحت هيچ عنوان علي کريمي دعوت نخواهد شد. حضور در تيم ملي لياقت مي خواهد و من براي اين تيم به بازيکناني نياز دارم که مثل سرباز آماده خدمت باشند.

دايي افزود: من به عنوان سرمربي تيم ملي وظيفه داشتم از آماده ترين ها دعوت کنم.
    وي در انتها گفت: مربيان بعدي تيم ملي درباره انتخاب علي کريمي مختار هستند اما من ديگر او را دعوت نمي کنم.

آخی . نه تو رو خدا . برا چی گریه میکنی آقای دایی

بابا ترش کردن نداشت که . خیلی مث اینکه رو معدش مونده .

ایشالله کریم هم بهش جواب منفی بده تا بفهمه که تیم ملی ملک شخصی نیست که به خاطر افکار احمقانه ی یه نفر هر چیزی رو زیر سوال ببره . اگه جلوی عربستان با اون تاکتیک علی اصغری ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امروز در یک بازی نفس گیر!شاگردان دایی که بهترینها!هستند!تونستند تیم قدرتمند پیکان قزوین!که در رنکینگ باشگاههای جهان جایی ندارد رو با نتیجه 2-2 متوقف کنند!

متاسفم ......
    Last edited by Kianoosh; 12-10-2008 at 01:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2145's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین دور و بر

پيش فرض

واقعا جای بسی تاسف هست! بعضی پست ها اون قدر بچه گانه و از روی احساسات شخصی هستن که آدم نمیدونه چی بگه؟
    رو کم کنی.....آرزوی باخت وو.....
    اما این دلیل نمیشه چون با یه نفر- اونم نمیدونم سر چی{{شاید چون خیلی از ما ایرونیا چشم دیدن افراد موفق رو حالا از هر لحاظ نداریم}} - مخالفیم یا ازش خوشمون نمیاد چنین رفتار هایی داشته باشیم و این طور نظر بدیم و شروع بکنیم به تخریب!! مثلا تیم ملی مون هستش نه منچستر و چلسی و...!!!
    Last edited by meysam2145; 12-10-2008 at 01:30.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دایی دیروز میگفت که به نظر کریمی احترام می زارم و دیگه هیچ وقت ازش دعوت نمیکنم ! و کمکش میکنم تا رو حرفی که زده (خداحافظی از تیم ملی ) پا فشاری کنه !!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

همون بهتر که نیومد!

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تیم ملی از نبود بازیکنی مثل کریمی هیچ ضربه ی نمیخوره!
    اتفاقا نیومدنش به سود تیم هم هست حیف بازیکنان جوان تیم ملی که نیمکت نشین این بازیکن بشند!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی با کره معلوم میشه کی از نبود کریمی ضربه میخوره

امروز در یک بازی نفس گیر!شاگردان دایی که بهترینها!هستند!تونستند تیم قدرتمند پیکان قزوین!که در رنکینگ باشگاههای جهان جایی ندارد رو با نتیجه 2-2 متوقف کنند!

پروفشنال iAR11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Heart of Time

پيش فرض

کار علی کریمی اصلا خوب نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •