تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 56

نام تاپيک: مقایسهSamsung i900وHTC touch HD

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

hd 800 تومان؟؟؟؟.........با گارانتی؟؟؟ اگه بی گارانتی هست x1 هم 840 من دیدم بی گارانتی........دیگه باید برسند به قیمت اصلیشون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. مرسی دوست عزیز شما لطف دارید.
    اینکه پرو بهتره یا اکسپریا رو در یک کلام و جمله ساده نمیشه گفت......
    موفق باشید.
    مهران جان ممنون..

در مورد قیمت گوشیا دقیقا همین چیزی که گفتی هست...
    منم به قصد اینکه بعدا بخوام گوشیم و بفروشم گوشی نمی خرم...ولی بلاخره 3-4 گوشی تا تو این بازار خراب شده ی ایران خریدم....دیگه دستم اومده که گوشیای نوکیا و سونی گوشیایی هستن که قیمتشون بد افت میکنه...مثلا من یادمه p990 رو 500 تومن خریدم..2هفته بعدش شد 350!!!
    درسته که به قصد فروش گوشی نمیخرم ولی دیگه اینجور افت قیمت هم خیلی زور...ولی htc اینجوری نیست...یعنی تجربه اینو نشون داده.

درباره ی رزولیشن و باتری و جک 3.5 و رام یه چیز واضحه که ممنون که بطور کامل توضیح دادی..من خودم چند موردش و نمیدونستم.

فیلمی که برام گذاشتی خیلی میتونه تو نظرم تاثیر گذار باشه...واقعا جالب بود..x1 خیلی سرعتش زیادتره...
    درباره کار با گوشی هم نگران نیستم..چون دیگه به تغییر سیستم کاملا عادت کردم وزود دستم میاد.

بازم ممنون که وقت گذاشتی راهنمایی کردی...خیلی مفصل بود ممنون

3. 2 کاربر از The_Last_Samurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

یک خبر......میگن x1 از hd هم ارزون تر شده.........دوستم الان بهم گفت قیمتش شده 810......hd گرونتر هست.....
    نظرم کاملا درست بود با اینکه خیلیا پریدن سرم......چون گفته بودم x1 ارزون تر از hd میشه که در رابطش با مهران جان صحبت هم کردم{البته تا حدی}

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

یک خبر......میگن x1 از hd هم ارزون تر شده.........دوستم الان بهم گفت قیمتش شده 810......hd گرونتر هست.....
    نظرم کاملا درست بود با اینکه خیلیا پریدن سرم......چون گفته بودم x1 ارزون تر از hd میشه که در رابطش با مهران جان صحبت هم کردم{البته تا حدی}
    اینجا Xperia و Touch HD تقریبا قیمت هاشون با هم برابره. در بعضی از فروشگاه های HD با اختلاف تقریبی 30 تا 50
    هزار تومن جلوتره و در بعضی از فروشگاهها هم اکسپریا با همون اندازه اختلاف گرونتره. اما تقریبا در یک حدود هستن
    و اختلافشون زیاد نیست.

اما برعکس سامسونگ اومنیا با اختلاف 150 تا 200 هزار تومن از اکسپریا ارزونتره. منظورم نسخه 16 گیگ است.
    حالا نمیدونم جریان این قیمت های ایران آخرش به کجا میره.

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلیم جان این که کاملا معلوم بود که x1 قیمتش کمتر از hd میشه..

من بهت قول میدم تا 3-4 هفته ی دیگه قیمتش از pro هم پایین تر میاد..

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

واقعا من افسوس میخورم این نوع بحث ها رو فقط و فقط در بین بعضی از اعضای انجمن های ایرانی میبینم. و
    یا انجمن های روسی. شما در هیچ انجمن دیگه ای نمتونید مطالب گسترده ای به اندازه انجمن های ایرانی
    پیدا کنید که اینقدر گوشی هاشون رو به رخ همدیگه میکشن و اولین نقطه ای هم که در یک گوشی زیر سوال
    میره یا صدای بلند اسپیکر در گوشی است یا مقایسه دوربین هاشون.

یخورده چشمای عقلتون رو باز کنید ببنید دنیا داره به چه سمتی میره و شما دارید به چه سمتی شنا میکنید.
    درسته که دوربین هم یکی از امکانات گوشی ها حساب میشه و خودش یک تکنولوژی که داره در گوشی ها
    پیشرفت میکنه و کسی هم منکر این مسئله نیست اما شما همه جای گوشی رو در همه گوشی ها ول
    کردید و فقط زوم کردید روی این دوربین بدبخت بیچاره.

موفق باشید.

ببخشید که من یه دفعه این وسط نظر می دم ولی جناب mehran خان! شما که بچه های ایران رو به برخ کشیدن گوشی هاشون متهم می کنید خودتون همه جا دم از توانایی های گوشی تون می زنیدو روی گوشی های دیگه نکته گذاری می کنید....
    این بحث های به زعم شما بی فایده حداقل فایده ای که داره اینه که افرادی که قصد دارن میان این گوشی و گوشی های رقیب یکی رو انتخاب کنن به فواید و احتمالا" معایب هر کدوم پی ببرن!

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ببخشید که من یه دفعه این وسط نظر می دم ولی جناب mehran خان! شما که بچه های ایران رو به برخ کشیدن گوشی هاشون متهم می کنید خودتون همه جا دم از توانایی های گوشی تون می زنیدو روی گوشی های دیگه نکته گذاری می کنید....
    این بحث های به زعم شما بی فایده حداقل فایده ای که داره اینه که افرادی که قصد دارن میان این گوشی و گوشی های رقیب یکی رو انتخاب کنن به فواید و احتمالا" معایب هر کدوم پی ببرن!
    1. بحث کردن در مورد امکانات گوشی و توضیح دادنش برای دوستان.
    2. کل کل کردن و مثل خروس جنگی افتادن به جون همدیگه.

این دو نوع بحث کردن با هم فرق میکنند. شما و یا هر کس دیگه ای وقتی سوالی رو میپرسند منم تا جایی که بتونم
    جواب میدم . نه تنها من بلکه در تمام دنیا هر کسی بخواد کالایی رو تعریف بکنه نیاز به توضیح دادن داره.

شما هم میتونید از گوشی که دارید تعریف بکنید و اون رو برای کسانی که میخوان اون رو بخرند توضیح بدید. آیا تعریف
    و توضیح دادن بده؟ نه دوست عزیز توضیح دادن بد نیست اما زمانی که کار به جر و بحث و کل کل میکشه این توضیحات
    حالت عادی خودش رو از دست میده و به جنگ تبدیل میشه.

شما بیا بگو گوشی من دوربین 5 مگاپیکسلی داره و این مشخصاتشه کسی بهت ایراد نمیگیره. اما وقتی بیای بگی
    گوشی من دوربینش از همه 5 مگی ها بیشتره و فقط دوربین گوشی من در بین همه گوشی ها خوبه اونوقت فکر
    نمیکنید یک جای کار اشکال داره؟

پس سعی کنید اول شما 2 موضوع توضیح و کل کل رو از هم تشخیص بدید تا توضیحات من رو کل کل حساب
    نکنید. واقعا که... من اومدم به شما کمک کنم و در مورد گوشیم توضیح بدم آخرشم این جوابمون شد.

خداحافظ.

10. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایی hd می ارزه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

کلا نظر شخصی من اینه من که کیبورد نمی خوام hd می گیرم.......و اینکه من خیلی رابط کاربریش رو دوست دارم و یک چیز دیگه ای هم که هست سرچ کردن گوشی هست که وقتی انگشتت رو به نسبت قدرتی که میکشی بالا یا پایین اون هم سریع یا کند بالا پایین می کنه............

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ولی من کیبورد می خوام....

و تقریبا تصمیم خودم و گرفتم که pro بخرمالبته با احترام با راهنماییای مهران جان.

اینشالا دیگه تا اخر هفته میگیرم.

البته هیچ ربطی به این تاپیک نداره!!ببخشید

14. این کاربر از The_Last_Samurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •