hd 800 تومان؟؟؟؟.........با گارانتی؟؟؟ اگه بی گارانتی هست x1 هم 840 من دیدم بی گارانتی........دیگه باید برسند به قیمت اصلیشون...
hd 800 تومان؟؟؟؟.........با گارانتی؟؟؟ اگه بی گارانتی هست x1 هم 840 من دیدم بی گارانتی........دیگه باید برسند به قیمت اصلیشون...
مهران جان ممنون..
در مورد قیمت گوشیا دقیقا همین چیزی که گفتی هست...
منم به قصد اینکه بعدا بخوام گوشیم و بفروشم گوشی نمی خرم...ولی بلاخره 3-4 گوشی تا تو این بازار خراب شده ی ایران خریدم....دیگه دستم اومده که گوشیای نوکیا و سونی گوشیایی هستن که قیمتشون بد افت میکنه...مثلا من یادمه p990 رو 500 تومن خریدم..2هفته بعدش شد 350!!!
درسته که به قصد فروش گوشی نمیخرم ولی دیگه اینجور افت قیمت هم خیلی زور...ولی htc اینجوری نیست...یعنی تجربه اینو نشون داده.
درباره ی رزولیشن و باتری و جک 3.5 و رام یه چیز واضحه که ممنون که بطور کامل توضیح دادی..من خودم چند موردش و نمیدونستم.
فیلمی که برام گذاشتی خیلی میتونه تو نظرم تاثیر گذار باشه...واقعا جالب بود..x1 خیلی سرعتش زیادتره...
درباره کار با گوشی هم نگران نیستم..چون دیگه به تغییر سیستم کاملا عادت کردم وزود دستم میاد.
بازم ممنون که وقت گذاشتی راهنمایی کردی...خیلی مفصل بود ممنون![]()
یک خبر......میگن x1 از hd هم ارزون تر شده.........دوستم الان بهم گفت قیمتش شده 810......hd گرونتر هست.....
نظرم کاملا درست بود با اینکه خیلیا پریدن سرم......چون گفته بودم x1 ارزون تر از hd میشه که در رابطش با مهران جان صحبت هم کردم{البته تا حدی}
اینجا Xperia و Touch HD تقریبا قیمت هاشون با هم برابره. در بعضی از فروشگاه های HD با اختلاف تقریبی 30 تا 50
هزار تومن جلوتره و در بعضی از فروشگاهها هم اکسپریا با همون اندازه اختلاف گرونتره. اما تقریبا در یک حدود هستن
و اختلافشون زیاد نیست.
اما برعکس سامسونگ اومنیا با اختلاف 150 تا 200 هزار تومن از اکسپریا ارزونتره. منظورم نسخه 16 گیگ است.
حالا نمیدونم جریان این قیمت های ایران آخرش به کجا میره.![]()
سلیم جان این که کاملا معلوم بود که x1 قیمتش کمتر از hd میشه..
من بهت قول میدم تا 3-4 هفته ی دیگه قیمتش از pro هم پایین تر میاد..![]()
ببخشید که من یه دفعه این وسط نظر می دم ولی جناب mehran خان! شما که بچه های ایران رو به برخ کشیدن گوشی هاشون متهم می کنید خودتون همه جا دم از توانایی های گوشی تون می زنیدو روی گوشی های دیگه نکته گذاری می کنید....
این بحث های به زعم شما بی فایده حداقل فایده ای که داره اینه که افرادی که قصد دارن میان این گوشی و گوشی های رقیب یکی رو انتخاب کنن به فواید و احتمالا" معایب هر کدوم پی ببرن!
1. بحث کردن در مورد امکانات گوشی و توضیح دادنش برای دوستان.
2. کل کل کردن و مثل خروس جنگی افتادن به جون همدیگه.
این دو نوع بحث کردن با هم فرق میکنند. شما و یا هر کس دیگه ای وقتی سوالی رو میپرسند منم تا جایی که بتونم
جواب میدم . نه تنها من بلکه در تمام دنیا هر کسی بخواد کالایی رو تعریف بکنه نیاز به توضیح دادن داره.
شما هم میتونید از گوشی که دارید تعریف بکنید و اون رو برای کسانی که میخوان اون رو بخرند توضیح بدید. آیا تعریف
و توضیح دادن بده؟ نه دوست عزیز توضیح دادن بد نیست اما زمانی که کار به جر و بحث و کل کل میکشه این توضیحات
حالت عادی خودش رو از دست میده و به جنگ تبدیل میشه.
شما بیا بگو گوشی من دوربین 5 مگاپیکسلی داره و این مشخصاتشه کسی بهت ایراد نمیگیره. اما وقتی بیای بگی
گوشی من دوربینش از همه 5 مگی ها بیشتره و فقط دوربین گوشی من در بین همه گوشی ها خوبه اونوقت فکر
نمیکنید یک جای کار اشکال داره؟
پس سعی کنید اول شما 2 موضوع توضیح و کل کل رو از هم تشخیص بدید تا توضیحات من رو کل کل حساب
نکنید. واقعا که... من اومدم به شما کمک کنم و در مورد گوشیم توضیح بدم آخرشم این جوابمون شد.
خداحافظ.
کلا نظر شخصی من اینه من که کیبورد نمی خوام hd می گیرم.......و اینکه من خیلی رابط کاربریش رو دوست دارم و یک چیز دیگه ای هم که هست سرچ کردن گوشی هست که وقتی انگشتت رو به نسبت قدرتی که میکشی بالا یا پایین اون هم سریع یا کند بالا پایین می کنه............
ولی من کیبورد می خوام....
و تقریبا تصمیم خودم و گرفتم که pro بخرمالبته با احترام با راهنماییای مهران جان.
اینشالا دیگه تا اخر هفته میگیرم.
البته هیچ ربطی به این تاپیک نداره!!ببخشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)