من که دوربین K850 رو امتحان کردم توی شب واسه عکای به خاطر فلشش خیلی عالیه در روز هم عکسهای خوبی میگیره
همچنین فوکوسشم خیلی عالی هست![]()
من که دوربین K850 رو امتحان کردم توی شب واسه عکای به خاطر فلشش خیلی عالیه در روز هم عکسهای خوبی میگیره
همچنین فوکوسشم خیلی عالی هست![]()
يو 700 چيييييييييييييييييييييييي ييي؟
سوال: فيلمبرداري برات مهمه؟ چقدر؟
گوشی خوبیه ولی چندان ازش تعریف نشنیدم میگن صداش کمه رنگه بدنش میره ولی در کل گوشی خیلی خوبیه البته مین اینا رو شندیم هرگز با چشم های خودم ندیدم ولی u600 رو داشتم هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم همسایمون هم u700 داره ازش پرسیدم میگفت چند ماه هست که دارم صداش کمه ولی رنگش اصلا نرفته در کل u700 هم گزینه خوبی هست
مثل اين كه هر كي كه اين جا جواب ميده عشق k850 هست![]()
يعني يو 600 از يو 700 بهتره؟؟
لطفا دوستانه ديگم تو اين بحث شركت كنن
راستي براي من بعد دوربينش ضبط صوت مهمتره؟؟؟
منظورت از ضبط ست همون امکانات موزیک هست؟ اکه همینه در هردو گوشی توجه بسیار کمی شده به موسقی اگه دوربین خوب و موسیقی عالی میخوای 5610 هست 5610 یک موزیکفون عالی هست ولی u600 و u700 گوشی های عالی هستند
در اینکه u600 بهتره هست یا u700 خوب بحث زیاده من باشم میگم u700 بهتره و کیفیت صوتی u700 خیلی بهتر از u600 هست ولی مثل 5610 نمیشه ( 5610 موزیکفون هست) اگه تا 250 میخوای و دوربین 3.2 میگاپیکسل و فلش 2گانه LED و کیفیت صوتی عالی و صدای خوب و قیافه خوب میخوای 5610 گزینه مناسبیه در ضمن فیلم برداری 5610 معرکه هست در وضوح vga هست و نو اوری که در 5610 نهفته شده است کلید حرکتی navisilde هست که در گوشی دیگری وجود ندارد
u600 و u700 گوشی های خیلی خوبی هستند واقعا عالی هستند و میدونی که با 5610 و گوشی های هم رده خودشون رقابت میکنند ویژگی خوبی که در این دو گوشی هست باریک بودن انها هست که هرکس را حیرت زده خواهد کرد
u700: ، لنز دوربين 3.2 مگاپيکسل با کانون اتوماتيک همراه با فلش LED و آينه خود نگاره وجود دارد .دوربين اين گوشی در ماکسيمم وضوح QCIF ( ١٤٤ × ١٧٦ ) پيکسل فيلمبرداری می کند که کيفيت خوبی ندارند و تقريبا غير قابل استفاده هستند
5610:نوکیا 5610 در میان گوشی های بدون سیستم عامل سیمبین بهترین دوربین را دارد . این گوشی به یک دوربین 3.2 مگاپیکسل مجهز است که ماکسیمم اندازه تصویر آن ۲٠۴۸ x ۱۵۳۶ پیکسل می باشد . دوربین به کانون اتوماتیک نیز مجهز است . نوکیا 5610 در وضوح VGA فیلمبرداری می کند و ویدئوها را در فرمت 3GP و در 15 fps ذخیره می نماید.
u600:سامسونگ U600 به یک دوربین 3.2 مگاپیکسل مجهز است که ماکسیم وضوح آن 2048 x ١٥٣٦ پیکسل می باشد. دوربین دارای فلش و یک آینه کوچک خودنگاره است. کیفیت عکس های دوربین درحد یک دوربین 3 مگاپیکسل خوب است
در ضمن اگه 300 جور کنی میتونی k850 بگیری امکانات موسیقیش هم خوبه walkman3 هم پشتیبانی میکنه و گوشی خوبیه ولی در کل 90% برای دوربین طراحی شدن کلا سری K برای دوربین هستند
Last edited by Punisher_2008; 11-10-2008 at 22:24.
دوست عزیز من که نمیخواستم بگم عشق K850 هستم که
از نظر عکسبرداری که خیلی عالیه من خودم امتحان کردم و داداشم این گوشی رو داره که میگم و گرنه من هیچ وقت در مورد چیزی که نمیدونستم مشاوره نکردمچون شاید یه مشاوره بکنم که به ضرر طرف باشه
هیچ هم ناراحت نیستم که بگم ا بزار یه پست بدم پستهام میشه ... تا اینطور بشه و از این حرفا
به نظر من که ازنظر صدا بگن که N73 بهتره یا K850 من میگم K850 چون میدونم از نظر کیفیت تقریبا جزو بهترین گوشی ها هست و بلندیشم خوبه من که صداش رو از گوشی خودم N81 بیشتر میپسندم !!!
هیچ تعصبی هم ندارم بین برند ها چون بگم که : گوشی خودم نوکیا هست و گوشی مامانم سونی اریکسون T650 گوشی برادرم هم K850 و گوشی بابام هم HTC tytin II هست و اصلا میشه گفت شباهتی بین گوشی ها وجود نداره
من که میگم K850 بگیر چون دیگه از حرفام معلومه صدای خیلی خوب و دوربین خوب و فیلمبرداری عالی چون به نظر من بهترین فیلمبرداری رو توی سونی اریکسون ها داره و بعضی گوشی ها چون 30 فریم در ثانیه هست
شرمنده که نمیتونم واضح تر از این بیان کنم انشاالله فردا اگه خواستین بسیار مفصل براتون توضیح میدمولی فکر میکنم سخنرانی واضح و کوبنده ای بود
![]()
![]()
نه من اصلا منظورم به شما نبود من در تاييد حرف شما نقل قول كردم دوست عزيز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)