ولی به نظر من هم تصویر Hd طبیعی تره و حس بهتری به آدم منتقل می کنه.
ولی به نظر من هم تصویر Hd طبیعی تره و حس بهتری به آدم منتقل می کنه.
وایی من گیج شدم هر جا هر کی یه چیزی میگه
بلاخره کدوم بهتره ؟
این عکس داره با 3870 X2 مقایسه میشه نه 4850 من 4850 دارم همین بازی رو هم انجام میدم همین جا میگم از هیچ نظر با 9800 کم نمیاره تو این بازی
درسته ، درایوری که در این بازی استفاده شده برای کارت 3870X2 ورژن 8.4 هست و ورژن قدیمیه
درحال حاظر نمایش تکستچرها با درایور های 8.6 و بالاتر خیلی بهتر و طبیعی تر شده
درمورد مقایسه کیفیت تصویر 3870X2 با 4850 میشه گفت فرقی نیست فقط در پرفورمانس تفاوت دارند
بیشتر به درایور برمیگرده...
تمامی این عکس ها و حرف های من در مورد ساپورت و تفاوت های دی ایکس 10 با 10.1 دلیل بر انتخواب 4850 برای ساپورت دی ایکس 10.1 نیست
دلایل برای نصمیم گیری نهایی باید بیشتر باشه
میتونم اینطور بگم در کل برتری و ضعف های این دوکارت نصبت به هم :
برتری های+ Nvidia Geforce 9800GTX
1.پشتیبانی از تکنولوژی پردازش Phys X
2.قابلیت اورکلاکینگ بالاتر و افزایش 16درصدی پرفورمانس بعد از اورکلاک شدن
3.بالابودن پرفورمانس در بعضی بازی ها و مخصوصاً زمانیکه از ----- AA استفاده نمیشود
ضعف های+ Nvidia Geforce 9800GTX
1.افت پرفورمانس در هنگام استفاده از ----- AA
2.مصرف برق بیشتر نصبت به 4850
3.استفاده از دو اسلات بعد از ستاپ شدن روی مادربرد
4.پشتیبانی نکردن از DX10.1 و مشکل با AA در بعضی گیم ها
برتری های ATI HD 4850
1. افت نکردن محسوس پرفورمانس در هنگام استفاده از ----- AA
2. پشتیبانی از DX10.1
3.قیمت پایین تر نصبت به + Nvidia Geforce 9800GTX حدود 50هزارتومان
ضعف های ATI HD 4850
1.پشتیبانی نکردن از پردازش Phys X (تا حال حاظر)
2.گرمای زیاد نصبت به کارت های هم رده
3. قابلت اور شدن پایین حداکثر افزایش تا 10درصد پرفورمانس
4.داشتن باگ در درایورها و نیاز به آبدیت مکرر درایورها بعد از ارائه شدن که برای کاربران عادی مشکل است (البته در چند درایور گذشته)
اگر چیزی از قلم افتاده به بزرگواری خودتون ببخشید و در زیر بنویسید
ممنون
در مورد کیفیت تکستچر و کیفیت نشان دادن آوند برگ قبول دارم که 3870X2 کیفیت پایین تری داره اما اشکال از کارت نیست ، اشکال از درایور قدیمی است که در هنگام بنچ مارک ازش استفاده شده (ورژن 8.4) البته اون زمان ورژن بالایی بوده
HDR هم فقط کنتراست نیست
شما وقتی در جایی باشید (دربازی) که نور مستقیم آفتاب (HDR ) نباشه و سایه باشه دیگه خبری از تفاوت این میزان نور و براق بودن تصویر بین این دو کارت نمیبینی
کنتراست در تمامی سطوح و کلی عمل میکنه
راجع به فـیـلـتـر Anti Aliasing یا همون AA خودمون هم بگیم که من از قدیم (Geforce 4 TI 4200)از این فـیـلـتـر استفاده میکردم و میکنم و معتقد هستم که واقعیت گرایی رو خیلی خیلی بیشتر میکنه
دلیلش هم اینه که وقتی آبجکت های سه بعدی در تصویر هستند و این آبجکت ها انحنا دارند مانند توپ فوتبال در انتهای بخش تشکیل دهنده آبجکت انحنا با پیکسل های کمتری نمایش داده میشه و اون انحنا بصورت کامل گرد دیده نمیشه و دندانه دندانه دیده میشه
شما هرچی ضریب AA رو بالا ببری کارت گرافیکی شما برای نمایش اون انحنا از پیکسل های بیشتری استفاده میکنه که در بالاتر از 8X دیگه شما هیچ دندانه ای رو با چشم نمیبینید و توپ شما کاملن گرد نمایش داده میشه
این فـیـلـتـر در تمامی انحناها چه کم و چه زیاد استفاده میشه و به نظر من فـیـلـتـر کاملاً تاثیرگذاری هست مقلاً چرخ ماشین ، گلگیرها ، سقف و و و....
Last edited by behradsn; 06-10-2008 at 10:42.
بابا الکی بحث رو کش ندین +9800gtx بهتره 15 درجه هم خنکتره .
اینجا اومدیم که کش بدیم دیگه
بحث و تبادل نظر یعنی همین
در مورد 15درجه ختک بودن هم واسه +9800gtx نوشتم که بهتر اور میشه یعنی همون 15درجه ختکتربودن
هم برای 4850 نوشتم گرمتر از کارتهای هم رده هست
البته خنک بودن +9800gtx بیشتر مدیون فن 2 اسلاتشه نسبت به 4850 و یک مقدار هم معماری جی پی یو اون
در نهایت بهتره قضاوت رو بگذاریم برای کسانیکه میخوان کارتو بخرند
به اندازه کافی اطلاعات داده شده تا بشه تصمیم گرفت
محترمانه تر:
دوست عزیز و گل گرامی! شما هیچ اجباری ندارین که در تاپیکی که من زدم شرکت کنید..
یه مقدار ... داشته باش .. وقتی چند نفر وقت گذاشتن دارن روی یک مسئله ای بحث می کنند... یه آدم ... ( که هیچی هم سر در نمیاره ) نمی پره وسط بگه الکی داریم بحث رو کش می دیم...
اوکی؟!
تنکس!
( با تشکر از استریم عزیز امید وارم 2 کارته نشیم چون بازی بعدی رو از دست می دیم!)
Last edited by rezidentevilone; 07-10-2008 at 00:36.
با اینکه 9800 خنک تره ولی گرمای 4850 هم مشکلی به وجود نمیاره ...تا 105 درجه مجازه...
اگه دور فن رو روی 40-45 بزاریم مشکل گرما حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)