تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: p1 یا e71?

راي دهنده
31. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • p1

16 51.61%
  • e71

15 48.39%
صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 63

نام تاپيک: p1 یا e71?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

E71

1.ساپورت حافظه تا 8 گیگ
    2.سخت افزار قوی تر و بهتر
    3.سیستم عامل S60-v3 که خیلی خیلی بهتر از UIQ هست اگر کار کرده باشید ..
    4.دوربین جفتشون 3.15 هست
    5.جی پی اس
    6.باطری بهتر و قوی تر ( ای71 = 1500 mAh و پی1 = 1120 mAh )
    به نظره من فقط گزینه ی 5 درسته که من نیازی بش ندارم و گزینه ی2 هم تا حدودی درسته.
    1)پی1 هم تا 8 گیگ جواب میده.تست شده
    2)از لحاز سخت افزاری فرقی ندارن فقط ورژن نرم افزارهای یی71 بالاتره که بازم فرق چندانی در کار با هم ندارند
    3)سلیقه ای هست و به نظره من هر کدام برتری هایی نسبت به هم دارند........
    4)درسته ولی پی1 بهتره.......
    5)برای من که مهم نیست اخه یه پی اس پی اسلیم قراره به زودی بگیرم که جی پی اس هم روش نصب میشه
    6)باطری پی1هم قابل قبول است و فرق ان چنانی با یی71 نداره
    اینا نظراته من بود.

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

به نظره من فقط گزینه ی 5 درسته که من نیازی بش ندارم و گزینه ی2 هم تا حدودی درسته.
    1)پی1 هم تا 8 گیگ جواب میده.تست شده
    2)از لحاز سخت افزاری فرقی ندارن فقط ورژن نرم افزارهای یی71 بالاتره که بازم فرق چندانی در کار با هم ندارند
    3)سلیقه ای هست و به نظره من هر کدام برتری هایی نسبت به هم دارند........
    4)درسته ولی پی1 بهتره.......
    5)برای من که مهم نیست اخه یه پی اس پی اسلیم قراره به زودی بگیرم که جی پی اس هم روش نصب میشه
    6)باطری پی1هم قابل قبول است و فرق ان چنانی با یی71 نداره
    اینا نظراته من بود.
    دوست عزیز شما که خدت P1 دوست داری پس چرا از ما میپرسی ؟؟؟
    خودت که P1 دوست داری پس برو همونو بگیر

3. این کاربر از Iman_m123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

من با e71 خیلی حال کردم .گوشی خش دستیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من خودم الان P1 دارم نظرم رو درباره P1 بگم که هیچ وقت ازش خسته نمیشی
    برنامه هاش شاید به اندازه نوکیا نباشه ولی من همه برنامه هایی رو که نیاز داشتم پیدا کردم
    راستی یه چیزی هم بگم تو عمرتون حداقل یه بار گوشی لمسی بگیرین خیلی جذابیت داره هرکاری فقط با اشاره انجام میشه و نیازی نداری دو ساعت دکمه بزنی یه مثال بزنم: اگه توی صفحه 10 تا فایل ببینی مستقیم دستت یا قلم رو میذاری روی همونی که میخوای. من که خیلی دوستش دارم. قصد هم ندارم عوضش کنم. هرکی هم که دسم میبینه عاشقش میشه
    آهان یه چیز دیگه P1 میتونه فایلها word,excel رو ویرایش کنه و نشون بده و فایلهای پاورپوینت و PDF رو هم نشون میده
    e71 رو نمیدونم.توی این کار هم سرعت خیلی خوبی داره.
    در ضمن P1 تشخیص دستخط فارسی داره و علاوه بر اون میتونی مثل یه دفتر یادداشت با قلم روی صفحه یاداشت بنویسی مخصوصا با برنامه یادداشت G900 که روش نصب میشه خیلی عالی میشه (من اصلا واسه یاداشت خریدم و عالیه)
    Last edited by p6tr; 05-10-2008 at 00:08.

6. این کاربر از p6tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که خدت P1 دوست داری پس چرا از ما میپرسی ؟؟؟
    خودت که P1 دوست داری پس برو همونو بگیر
    من پی1 را دوست دارم ولی از یی71 هم خوشم میاد.بگذریم.من کاری با این حرفا ندارم فقط میخام گوشی ای که مگیرم از هر جهت خوب باشه البته از بین این دو گوشی و به خوصوص نیاز های اساسیمو که در صفحات قبل گفتم براورده کنه.
    یه بار دیگه نیاز های اساسیمو میگم:
    1)سیستم عامل خوب غیر از ویندوز
    2)کار با برنامه های خوب و به درد به خور
    3)استفاده از اینترنت و مرور صفحه ها به راحتی و سرعته خوب
    4)بازی البته برای تنوع چون میخوام یه پی اس پی اسلیم هم بگیرم که خوراکش بازیه
    5)رم داخلی بالا و قابلیت رم خوردن و افزایش حد اقل تا 3 گیگ
    6)دوربین حد اقل 3مگا پیکسل و کیفیت متوسط هم باشه خوبه اخه میخوام یه دوربین سونی که 10 مگا پیکسل هست بگیرم
    7)سرعته تایپ بالا و صفحه کلید کامل که هر دو صفحه کلید کامل دارند
    8)ازش دیر خسته بشم یعنی گوشی متنوعی باشه و حالا حالا ها هم نخام عوزش کنم.
    9)...................

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

یه بار دیگه نیاز های اساسیمو میگم:
    1)سیستم عامل خوب غیر از ویندوز
    2)کار با برنامه های خوب و به درد به خور
    3)استفاده از اینترنت و مرور صفحه ها به راحتی و سرعته خوب
    4)بازی البته برای تنوع چون میخوام یه پی اس پی اسلیم هم بگیرم که خوراکش بازیه
    5)رم داخلی بالا و قابلیت رم خوردن و افزایش حد اقل تا 3 گیگ
    6)دوربین حد اقل 3مگا پیکسل و کیفیت متوسط هم باشه خوبه اخه میخوام یه دوربین سونی که 10 مگا پیکسل هست بگیرم
    7)سرعته تایپ بالا و صفحه کلید کامل که هر دو صفحه کلید کامل دارند
    8)ازش دیر خسته بشم یعنی گوشی متنوعی باشه و حالا حالا ها هم نخام عوزش کنم.
    9)...................
    1) 10 بار گفتم بازم ميگم برنامه و بازي واسه سيمبين S60v3 خيلي بيشتر از UIQ هست..
    2 ) اينم كه همون بالايي ميشه!
    3) واسه اينترنت لمسي خيلي بهتره ولي معمولي هم بد نيست..لنگ نميزاره...
    4) بازي اگه بخواي كه انگيج هست اگرم نه كه هيچي..
    5) اين تا 8 كه هيچ تا 16 هم ميخوره...
    6) دوربينم كه 3...
    7) اينم كه خودت گفتي..
    8) اين به خودت بستس ولي هر چي تنوع تو برنامه بيشتر باشه بهتره..ضمنا" عوضش، نه عوزش
    9)

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ضمنا" دوستان لطف كنن ديگه اينجا پست ندن...
    دوستمون ميخواد UIQ بخره...و اصلا" ديگه نيازي به مقايسه نيست...
    شما اگه قصدت p1 بود واسه چي تاپيك ميزني و وقت مردم و ميگيري داداش؟؟

ملاک من بهترین از هر جهت میباشد.
    من نظره خودمو گفتم ولی شاید اشتباه باشه و شما و همه بتونن منو قانع کنند که پی1 بهترین نیست........
    من میخام تا چند روز اینده پی1 بگیرم.میخام از هر جهت باش حال کنم و ازش راضی باشم.
    به نظره شما و همه ی دوستان انتخاب خوبی هست یا باید انتخاب دیگه ای مثل جی900 یا دبلیو960.........داشته باشم؟؟؟؟؟

قیمت هم برام مهم نیست.
    فقط میخام یه چیزی باشه که ازش دیر خیسته بشم یعنی گوشی متنوعی باشه و حالا حالا ها هم نخام عوزش کنم.
    واقعا" كه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من از پی1 خوشم میاد ولی نمیشه بگم چون از پی1 خوشم میاد بهترین گوشی هست.این طور که پیداست انگار یی71 بهتره و برای من بهتر بودن مهمه نه این که من از چی خوشم میاد شاید من اشتباه میکنم............
    ولی در همین سایت بعضی جاها کاربران طوری از پی1 تعریف میکنن که انگار بهترینه ولی این جا چرا خبری از اون کاربران نیست تا پی1 را بالا بکشن و ازش دفاع کنن...........
    من قراره ابان گوشی بگیرم و اگر به همین صورت یی71 بره بالا همین یی71 را میگیرم.
    فعلن.......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دوستان من از پی1 خوشم میاد ولی نمیشه بگم چون از پی1 خوشم میاد بهترین گوشی هست.این طور که پیداست انگار یی71 بهتره و برای من بهتر بودن مهمه نه این که من از چی خوشم میاد شاید من اشتباه میکنم............
    ولی در همین سایت بعضی جاها کاربران طوری از پی1 تعریف میکنن که انگار بهترینه ولی این جا چرا خبری از اون کاربران نیست تا پی1 را بالا بکشن و ازش دفاع کنن...........
    من قراره ابان گوشی بگیرم و اگر به همین صورت یی71 بره بالا همین یی71 را میگیرم.
    فعلن.......

همه موارد رو دوستان گفتن.ولی من فقط این رو میگم که کار کردن با اینترنت فقط با گوشی لمسی حال میده.با گوشی های غیر تاچ 5 دقیقه که تو اینترنت بگردی خسته میشی.من با E90 با اون ال سی دی 3 اینچش انلاین شدم...ولی به اندازه سامسونگ i750 که یه زمانی داشتم و صفحش 2.4 اینچ بیشتر نبود ولی تاچ بود و ویندوز موبایل بهم حال نداد...
    p1 هم داشتم یه زمانی.ولی باهاش انلاین نشدم...

12. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ضمنا" دوستان لطف كنن ديگه اينجا پست ندن...
    دوستمون ميخواد UIQ بخره...و اصلا" ديگه نيازي به مقايسه نيست...
    شما اگه قصدت p1 بود واسه چي تاپيك ميزني و وقت مردم و ميگيري داداش؟؟

واقعا" كه...
    دوست عزیز شما داری اشتباه میکنی.من نمیام هیچ وقت با یه اسم دو تا تاپیک را طوری بزنم که الان بخاد چنین اتفاقی بیفته.
    بزار برات توضیح بدم بعد این طور تند برخورد کن.
    من قراره ابان دو تا گوشی بگیرم یکی برا خودم و یکی هم برا داداشم.خودم 18 سالمه و داداشم 22 سالشه که دانش جو هست که به من گفته براش یه گوشی که سیستم عامله uiq داره بگیرم (چون من خیلی دورو وره گوشی هستم و میدونه که چیزه علکی براش نمیگیرم به من گفته براش بگیرم) در ضمن برادرم گشساران اگه اشتباه ننوشته باشم درس میخونه و خودش هم نمیتونه از اون جا گوشی بگیره اخه شهر ان چنانی نیست.من تاپیکه uiq را برای داداشم زدم تا مطمعن بشم که بهترین uiq را براش میگیرم. و این تاپیکو برا خودم زدم چون خودم یی71 دوست دارم و پی1 هم خیلی دوست دارم و میخام یکی از این دو را بگیرم.
    روشن شدین یا بیشتر توضیح بدم؟
    در ضمن تاپیک uiq میتونه این کمکو به من کنه که اکه پی1 انتخاب شد در همین تاپیک گوشی ای را بگیرم که در تاپیک uiq انتخاب بشه.اخه پی1 هم از خانواده ی اوناست.البته احتمالش کمه چون اگه پی1 در همین تاپیک انتخاب بشه چون من پی1 را دوست دارم پی1 را میگیرم.
    اینم بگم که من تاپیک uiq را به خاطره این زدم تا داداشمو از گوشی ای که براش میگیرم راضی نگه دارم.اون حرف هایی که در تاپیک uiq از جانب خودم میزنم حرف های داداشمم هست.
    پس در نتیجه من میخام در این تاپیک بهترین گوشی بین پی1 و یی71 را برا خودم بگیرم و در تاپیک uiq میخام بهترین گوشی برا داداشم بگیرم.
    اینم بگم من به خاطره علاقه ای که به گوشی های uiq دارم تاپیک uiq را حالا حالا ها برای اطلاعات بیشتره خودم ادامه میدم.
    در ضمن در این تاپیک فقط لازم نیست که مقایسه کنیم بلکه هر چی اطلاعات در مورد دو گوشی پی1 و یی71 داریم میتونیم در این جا قرار بدیم.
    فعلن.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •