نه عزیزم شما وقتی تیمتون تونست تو یه بازی معمولی و ابتدایی لیگ ورزشگاه ازادی را پر کنه
من میشم طرفدار استقلال و قبول میدارم که استقلال طرفداراش بیشتر از پرسپولیس میشه
نه عزیزم شما وقتی تیمتون تونست تو یه بازی معمولی و ابتدایی لیگ ورزشگاه ازادی را پر کنه
من میشم طرفدار استقلال و قبول میدارم که استقلال طرفداراش بیشتر از پرسپولیس میشه
شما مثل اینکه از وضعیت اعراب کاملا بی خبری
اونا خودشون رو یه جامعه میدونن
این اشتباه ماست که همچین تصوری داریم
کدوم دوکشورعربی هستندکه باهم دوست باشند؟درسته که اونهاوهمچنین مابه شدت ازهم متنفریم وبه خاطراینکه مابالانریم شاید باخودشون گاوبندی هم بکنندامااینو بدون همشون باهمدیگه مشکلات اساسی دارند. اطلاعاتی که ماازاونهاداریم کاملا اشتباست من به سبب چندسال زندگی درامارات متحده اینوبهت میگم اگربخوای همین الان هم آدمهایی هستند که درامارات زندگی میکنندبخوای آیدیشونو بدمالبته درفرومهای دیگه نه اینجا
----------------------------------------------
اینم برااینکه ازموضوع دورنشیم من اصلا 90نگاه نمیکنم که بخوام تومسابقه اش شرکت کنم
والا ما تا جایی که شنیدیم اونا با هم متحدن
ولی من تا جایی که میدونم اونا رو عرب بودنشون تعصب دارن و تیم غیر عرب رو طرفداری نمیکنن
![]()
تاييد ميشه.
devil_ff2008 عزيز
درسته كه سليقه هامون با همديگه متفاوت هستش. اما حداقل مي تونيم به همديگه احترام بزاريم.جا داره همينجا تولدت رو بهت تبريك بگم.
تولدت مبارك![]()
این بحث ها برای چیه !؟!؟ خوب معلومه که طرفدارای پرسپولیس بیشترن ! نیازی به نظر سنجی هم نیست.
تایید میشه ...
ممنون از محبتت
درسته ما طرفدار 2 تا تیم رقیب هستیم ولی به نظر من
نه باید به هم بی احترامی کنیم
و نه این مسئله رو با مسائل دیگه قاطی کنیم
![]()
فقط شرمنده که این پستی که نقل قول کردم واسه چند صفحه پیشه...این نظر سنجی دیگه مربوط به یه جامعه آماری بزرگ و از کل ایران و از همه اقشار هست پس درصد خطای کمی هم داره,ولی فکرشو نمی کردم فردوسی پور روزی هم چین نظر سنجی بذاره.
ولی فکر کنم این نظر سنجی رو فردوسی پور واسه این مطرح کرد که قبلش خداد عزیزی گفته بود چرا فقط از دو تیمه پرسپولیس و استقلال صحبت می شه...فکر کنم هدفه فردوسی پور این بوده که بگه چون طرفدارای این دو تیم بیشترن...
من تونستم توی نظر سنجی شرکت کنم
همون بار اول هم send شد
بعد از 10 دقیقه هم تائیدیه برام ارسال شد .
فکر کنم توی قرعه کشی هم اسمم در بیاد
به امید پیروزی پرسپولیس
بلند بگو پرسپولیس سرور استقلاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)