آقا جمع نبند
با توجه به مشخصات SL باید هم برنده باشه
نویسنده بد بخت کچلش کردین.
آقا جمع نبند
با توجه به مشخصات SL باید هم برنده باشه
نویسنده بد بخت کچلش کردین.
من که نگفتم sl اونی نیست که میگه sl همونه اصلا خاصیت مرسدس بنز به نرمی و کنترلش هستش .
ما کاری به نویسنده نداریم
امیر جان به نظر ما هم برنده شدن حق sl بود. ولی خوب نه با این لحن و اینقدر اغراق.![]()
منظورت از اغرق کدومه ؟
به منم بگین
سلام داش امیر.
مثلا اینکه اومده تاریحچه این بنزه رو تقریبا کامل گفته ولی 630...
یا اینکه خیلی وارد جزئیات برتری sl شده نسبت به 630. مثلا همون بلند شدن دماغه اتومبیل، که تازه به نظر من خیلی حس خوبی نیست.
یا اینکه زیادی وارد جزییات بد 630 شده.
ولی خوب حقیقت کلی اینه که SL350 از 630 بهتره.
![]()
خوب سلا م ...
اول از همه به این مجلات ایرانی چندان توجه نکنید ....
تاپ گیر بهتذین ه ....
از طرفی خی چیزها سلیقه ایست ...
من به شخصه استایل 630 رو خیلی دوس دارم ...
اما خوب فکر میکنم فقط به لحاظ ارگونومی 630 برتر باشه به اس ال ...
------------
فیس لیفت اس ال رو به 630 ترجیح میدم ... اما قبلی هاش رو حال نمیکنم ...
ممنون ..
راستش هنوز طرحی از این مدل نشون داده نشده این طرح ها همش کار طراحای صنعتی هستش که با استفاده از عکس های خبرنگارا تهیه می کنن و فعلا از این مدل خبری نیست
خب به نظرم بهتره که بریم سراغ قسمت اتومبیل های کلاسیک که توسط برزو سپاسی نوشته میشه
خب رسیدیم به سیترون ds من عاشق این ماشینم یکی بود تو شهرمون سیاه واقعا ماشین عظیمی بود .باید از نزدیک ببینیدش.
واقعا یه ماشین گارد عالی بود .طراحی عجیب و بسای جالبی داره .من هنوزم دنبال اون ماشینم ببینم چی شد .
ولی مطلبی هم که نوشته شده واقعا جذاب و جالب .یعنی اون عکسی هم که کنار ماک دیزل انداختن واقعا فضا رو برده به همون سالهای اولی که ds اومده بود .یکی از بهترین بخشهای مجله همین ماشینهای کلاسیک هستش .یه نقطه قوت توی مجله .
آره واقعا این قسمت خودروهای کلاسیک مجله عالیه و قسمت جذابی هست و اطلاعات خیلی خوبی هم توش هست ولی اگه این کار انجام ده به نظرم جذاب تر هم میشه
مثلا همین مدل ds و چند عکس با c5 میزاشت تا تفاوت 50 سال بشه دید
خب بعدش رنو ولساتیس هست که زیاد برام جالب نبود
سلام!بچه ها!سایت مجله ماشین رو بهم میدین!فراموشش کردم!راستشو بخواین 9 ماهه که دیگه به مجله ی ماشین دسترسی نداشتم!!!یادش بخیر!بیش از 90 تا مجله ماشین داشتم!یه دفعه هم سفارش دادم برام مجله های سال 69 و 70 رو بفرسته!!نویسنده هاش توی این 9 ماه تغییری نکردن؟؟؟هنوز همون بر و بچس قبلی هستند؟؟
Last edited by rainysky50; 05-10-2008 at 00:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)