ظاهر و باطن نداره کهمثل اینکه آیکون برنامه رو شبیه عکس کنی بعد بگی این عکسه...
ظاهر و باطن نداره کهمثل اینکه آیکون برنامه رو شبیه عکس کنی بعد بگی این عکسه...
ها چقدر تاپیک شلوغ شده
یه سوتی بود و بس ...
و برای تفهیم هر چه بیشتر دوستان راه حل های حذف این فولدر رو لیست می کنم :
با استفاده از TuneUp Utillity :
با استفاده از تغییر نام :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از یک سیستم عامل دیگه و ورود به این سیستم عامل و حذف فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دیگه هم بود مشتاقیم ببینیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان علاوه بر con فولدر هایی با نام های زیر هم نمی شه ساخت:
com1 تا com9
nul aux prn
lpt1 تا lpt9
سلام
نام های زیادی هستند که نمی شه اونها را در حالت عادی ساخت
برای ساختن فولدر با این نامها ابتدا یک new folder ایجاد کنید و سپس روی اون راست کلیک کنید و rename را بزنید و بعد اسمش را پاک کنید
و بعد از پاک کردن اسمش توی همون قسمتراست کلیک کنید و insert unicode control character و بعد هم از منوی باز شده یکی از گزینه ها را انتخاب کنید .
حالا هر کدوم از این اسمها را که خواستید تایپک کنید . می بینید که قبول می کنه .
موفق باشید .
همه اونها اسم پورتها و درگاههای سیستمه که احتمالا با ساختن چنین فولدرهایی میشه نفوذ کرد به سیستم. همونطور که گفتم بخاطر مسائل امنیتیه...
سلام
مهدي جان با اين روش شما فولدرا ديگه مشکلي ندارن و مستقيما پاک مي شن
Last edited by hosein66; 28-09-2008 at 02:48.
ها من یه بار یه چیزی کشفیدم. بگم بد نیست. اما تو XP ولی شما تو ویستا هم میتونید انجام بدین.3gp
هر کاری میکنم نمیتونم این فایلو پاک کنم ( نمیدونم چه جور فایلیه ) کسی نظری نداره ؟
من یه سری فولدر داشتم که وقتی Shift+DEL کردم ارور داد. با Tuneup که کردم (یعنی پاک کردم) حجم پوشه صفر شد ولی پوشه پا برجا بود و در بعضی موارد با کلیک بر روی اون ارور میداد.
راه حل حذف:
از Tools به Folder option و سپس view برین و آخرین گزینه که مربوط به File Sharing هست رو تیکش رو بردارید.
حالا رو فایل راست کلیک و به properties برین و به سربرگ Security برین و Advance رو بزنید و یک دسترسی جدید ایجاد کنید و همش رو Allow کنید. بهتره از Everyone استفاده کنید.
حالا با خیال راحت فولدر پاک میشه.
© ebicross 2008
تو اکس پی هم از این سوتیا هست
به آدرس C:\Documents and Settings\usere khodetoon برید یه کپی از پوشه ی Favorites بگیرید و همون جا past کنید بدون دادن پیغام خطا مبنی بر اینکه همچین پوشه ای با همچین اسمی وجود داره پوشه ی Favorites رو براتون همون جا کپی می کنه ! ( دو تا Favorites کنار هم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)