بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اگه راهی داره که این برنامه رو جایگزین لاک دیفالت گوشی(990) کنیم می ارزه ولی در غیر اینصورت که به عنوان یه برنامه بری اونو اجرا کنی بدرد نمیخوره
در ضمن آیا میشه با سوئیس منیجر اونو اوتو استارت (لود ان استارت) قرار داد یا نه؟
ممنون
سلام اگه راهی داره که این برنامه رو جایگزین لاک دیفالت گوشی(990) کنیم می ارزه ولی در غیر اینصورت که به عنوان یه برنامه بری اونو اجرا کنی بدرد نمیخوره
در ضمن آیا میشه با سوئیس منیجر اونو اوتو استارت (لود ان استارت) قرار داد یا نه؟
ممنون
برای استفاده راحت تر میتونید اون رو به جای یکی از ایکونهای shortcut روی صفحه بگذارید.
برای لود شدن در استارت آپ هم از برنامه bootman استفاده کنید.
سلام دوست عزیز
نیازی نیست که هر بار اونو اجرا کنید!
کافیه به مسیر d:\shared\iphonelock بروید و فایل iphonelock.ini را باز کنید و در همون خط اول جلوی autostartonboot=0 به جای 0 عدد 1 را قرار بدین...
از این به بعد هر وقت گوشی رو reboot کنید بصورت اتوماتیک برنامه اجرا میشه...
موفق باشید
سلام دوستان
یه سوال!
آیا میشه برنامه ای را بصورت فایل سیستمی در آورد؟ منظورم اینه که این قابلیت باید حتما در تنظیمات خود برنامه وجود داشته باشه یا میشه همه برنامه ها را هم بصورت یک برنامه سیستم اجرا کنیم؟
واسه چی نیاز داری این کار رو انجام بدی؟همون روش خودتون بهتر هست که.
سلام آقا حامد عزیز
اگر در پاسخ سوال من این جواب را دادین باید عرض کنم که گاهی اوقات نیاز میشه 2 یا چند برنامه همزمان اجرا بشوند که در اکثر مواقع وقتی شما برنامه دوم یا سوم را اجرا میکنید بدلیل کمبود memory ... گوشی یکی از فایلهای باز غیر سیستمی در حافظه را close میکند ... ولی اگه اون فایل بعنوان فایل سیستم معرفی بشه این اتفاق نمی افته.... مثلا من میخوام همزمان که دارم chat میکنم بروم و ایمیلم را با profimail چک کنم و یا با opera یک صفحه را browse کنم و نمیخوام مسنجرم close بشه.... حالا اصلا برنامه ای وجود داره که بشه باهاش اینکارو کرد یا خیر؟
متشکرم![]()
Last edited by barf2007; 19-10-2008 at 17:02.
سلام دوستان
اين برنامه خيلي جالبه و روي P990 مشكل داره و اينه كه در حالت فليپ بسته هم اجرا ميشه و نميشه تو اين حالت قفل رو باز كرد آيا راه حلي براي اين داريد يا اينكه بشه كاري كرد كه برنامه تو حالت فليپ بسته اجرا نشه؟
آقا من يه مشكلي دارم من قفل كيبورد گوشيمو غير فعال كردم اما باز فعال ميشه و اعث ميشه Iphone lock قطي كنه كسي ميتونه كمك كنه كه اونو غيرفعال كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)