تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: تجربیات کوچک ولی گرانبها...

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

سرعت تنها شرط حرفه ای شدن نیست.
    تقریبا هر کسی میتونه پاشو بذاره رو گاز و تا جایی که ماشین میره سرعتو پر کنه. ولی فقط حرفه ای ها میتونن راحت توی سرعتای بالا کنترل کنن و ...
    منم منظورم آموزش دیدن کنترل ماشین در سرعت های بالا بود عزیز دلم.....

2. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اگر میخایید حرفه ای بشید تو جاده های برون شهری تا جون دارید سرعتو زیاد کنید و لی تو جاده درون شهری همیشه احتیاط کنید و سرعت رو از حد مجاز بالا نبرید.....
    راننده حرفه ای کسیه که کمترین مکث رو برای تصمیم گیری انجام میده. و آماتور کسیه که باید مباحث یک به یک به خاطر بیاره تا به مبحثی برسه که الآن درش قرار داره.
    داشتم فرمول وان می دیدم. تایر عقب ماشین فراری تو پیچ ترکید. ولی ماشین به راهه خودش ادامه داد. این غیر ممکن بود. اون ماشین باید دور خودش می چرخید. در صحنه آهسته دیدم که دقیقا و تقریبا در زمان صفر, در لحظه ترکیدن تایر مایکل شوماخر ( که ازش خوشم هم نمی یاد) فرمون رو عکس پیچ می کنه. این برای منه بیننده هم غیر ممکنه.
    تصور کن یه آماتور به هر دلیلی تو سرعت بالا ته انداخت. خب ته به چپه یا راست؟ فرمون رو به چپ کنه یا راست؟ گاز بده یا ترمز کنه؟ اشاره به دستی کنه یا نکنه؟و... . قبل از این که فرصت کنه اینا رو مرور کنه یک یا چند نفر مردن.
    هرچه سرعت بالاتر بره زمان برای فکر کردن کمتر می شه. و یه آماتور زمان زیادی رو در تصمیم هاش هدر می ده. گاهی بیشتر از یک ثانیه.

4. 3 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

راستی برای حرفه ای شدن واقعی باید پول داشته باشیم.

اگه میخوایید حرفه ای بشید و در مسابقات و ... شرکت کنید، میتونید از اقا مجید همکار انجمن سوال کنید.

هر چی باشه ایشون راننده سرعت کلاس پروتون بودن و مقام هم آوردن...
    Last edited by Farshadd; 30-09-2008 at 20:07.

6. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه ماشینه نو گرفته بودیم که بعد از یکی 2 ماه شروع کرد به اذیت کردن. داستان از این قرار بود که فرمون به صورت نامحسوسی شروع کرد به زدن. قطعه یدک ماشین هم کم بود و قیمت ها بالا به همین دلیل به خودم می گفتم که این ماشین نوعه و تو توهم داری. اما مدتی بعد فرمون با یه ریتم خاص می رقصید. تو سرعت پایین هم مشهود تر بود. قبل از این که بخوام برم نمایندگی و بیچاره بشم, با وجودی که می دونستم بالانس نبودن چرخ تو سرعت بالا خودشو نشون می ده, به خودم دلداری دادم و رفتم پیشه پنچر گیرم و گفتم جلو رو بالانس کن. وقتی کارشو می کرد شاگردش چرخ های دیگه رو بازرسی کرد و گفت عقب-شاگرد پیته. تایری که فقط 10 تا کارکرد داشت و تقریبا نو بود. زاپاس رو انداختم پای ماشین. مشکل فرمون حل شد. خیلی غریبه ولی واقعا به هم ربط دارن. ولی تو ماشین بعدیم همین که اولین ریتمه فرمون رو حس کردم تایر جابجا کردم. باز هم تایر عقب و مشکل حل شد!!!

8. این کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه دوستی داشتیم که می گفت: زمستون باید کولر خرید, تابستون بخاری.
    دوستانی که در مناطق برف خیز زندگی می کنند به خاطر داشته باشند که بعد از ریزش اولین برف, قیمت ابزاره کمکی 4-3 برابر می شه. هر چه زودتر برای خرید زنجیر چرخ, بیل های تاشو یا پارو اقدام کنید و اونها رو تو صندوق عقب جاساز کنید. من در شرایطی که مجبور بودم, زنجیر چرخه 40 تومنی هم خریدم ( یکی تو راه مونده بود و من باید می رفتم, می آوردمش. البته انقدر بارش شدید شد که پیاده رفتم و حالا زنجیره 15 تومنی رو که 40 تومن پول دادم به عنوان آینه دق, تو صندوق عقب دارم.)

10. 4 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شما توی جاده تنها نیستید و انواع ماشین های مختلف در خیابون هستند. سعی کنید یه سیستم رانندگی تدافعی داشته باشین و همیشه آماده باشین. ذهن راننده های دیگه رو بخوننین ( منظورم جادوگری نیست) و حرکت بعدیشون رو حدس بزنین. از تمام حواستون, برای رانندگی استفاده کنین.
    مثلا: وقتی من صدای موتورسیکلت می شنوم, حتی اگه قصد داشته باشم گردش به راست و چپ کنم, از خیرش می گذرم و سرعتم رو در مسر مستقیم آروم پایین میارم و در 90% موارد یه موتور مثله فشنگ رد می شه که در صورت فرمون گرفتنه من, قیچی می شد. هر چند ثانیه یک بار 3 آینه رو چک کنین تا از موقعیت و وضعیت خودتون نسبت به محیط و ماشین های دیگه مطلع باشید. همیشه تاکسی های در حال حرکت قصد توقف و تاکسی های متوقف قصده حرکت دارن! وانت های بدون بار از قوانین پیروی نمی کنن و خطرناکند چرا که می خوان به باره بعدی برسن. همیشه از پشت عابر رد بشین. هیچ وقت به چراغ سبز اعتماد نکنین و زیر چشمی چپ رو بپایین. جسارت نباشه, اگه خانومی پشتتونه و شما قصده دور زدن از بریدگی دارین, به راهنما اکتفا نکنین و با دست هم اشاره کنین و راه بخواین. پشت سرعت گیر یه چشمتون به آینه باشه و اگه ماشین سنگین یا وانت با بار پشتتونه و خیلی نزدیکه از خیر زیربندی بگذرین. یادتون باشه همه حرفه ای نیستن و شاید ماشین بغلی تازه گواهینامه گرفته باشه پس به دست فرمون هیچ کس و اینکه به شما راه خواهد داد, اعتماد نکنین. تو اتوبان, در پیچ های چپ گرد ماشین ها . به خصوص ماشین های سنگین به سمت لاینه سرعت متمایل می شن, این جور مواقع از خیر سبقت بگذرین و اگه وسط کار بودین معکوس رو فراموش نکنین. دور میدون اگه ماشین سنگین سمته راستتونه و هر دو قصده گردش به چپ دارین, بذارین اون اول بره که خدای نکرده از بغل سوارتون نشه.

12. 8 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا همه دوستان چه توصيه هاي به جايي ميكنن. حقا كه همتون يه پا راننده اين.

14. 2 کاربر از XMAN9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maaars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به قول یکی از دوستان ، وقتی پشت یه کامیون باشی که داره بار میبره (مثلا تیر آهن) همش به این فکر می کنی که یکی از اون تیر آهن ها رها بشه ، از شیشه ماشین رد شه ، بره تو قلبت ، و از صندوق عقب ماشین بزنه بیرون ، و تو مثل کباب سیخ زده بشی.
    پریروز داشتم میرفتم تهران ، تو اتوبان (کرج به تهران) بار یه کامیون از پشتش خالی شده بود رو زمین. البته کسی سیخ زده نشد ولی ده دوازده تا ماشین زدن به هم.
    وقتی دارید پشت یه کامیون که بار داره حرکت می کنین مراقب باشین. این احتمال وجود داره که یهو بارش بیوفته ....

16. 2 کاربر از maaars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

پست بالا تایید می شه.
    یه دفعه داشتم تو اتوبان می روندم. وانته جلووییم داشت تشک خوش خواب حمل می کرد. سرعت بالا بود ( حدود 100 تا) و ناگهان طنابه مهار کننده تشک ها پاره شد و باد یه تشک رو بلند کرد. تو یه لحظه تشک مثل دیوار جلوم قرار گرفت ولی جریان باد در آخرین لحظه منحرفش کرد. من و ماشین هایه پشتی هم مثله فیلم ها به چپ و راست فرمون می گرفتیم که به چیزی نخوریم.
    همیشه وقتی پشته وانت یا کامیون یا هر چیزه بارکشی قرار می گیرین, به اتصالات مهار کننده بار , یه نیم نگاهی داشته باشین و اگه حس امنیت نکردین ازش فاصله بگیرین. شانس نداریم که, اد سره ما می ریزه درده سر می شه.

18. 3 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کارگر اومده بود که پارکینگ رو بشوره. واسه همین ماشینم رو بردم گذاشتم تو کوچه. شب شد و حال نداشتم ماشین رو بیارم تو. فردایی که می خواستم برم بیرون, دیدم پرنده هایی که رو سقف خونه بغلی می نشستن, رو ماشینم خرابکاری کردن. عجله داشتم پس تمیزش نکردم. ماشینم رو کارواش نمی برم چون همیشه بعد از شستن, چند تا خط رو ماشینم اضافه می شه. واسه همین برگشتم و تو خونه ماشین رو شستم.
    دقیقا همون جاهایی که مدفوع پرنده مونده بود, رنگ کاپوتم خورده شده بود و آسترش بیرون زده بود.
    اگه ماشین هاتونو دوست دارین, اجازه ندین حتی یک دقیقه مدفوع پرنده روش بمونه و شده با گوشه آستینتون, تمیزش کنین.( البته مراقب باشین دکمه آستین رو ماشین خط نندازه)

20. این کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •