تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شهر برتر از نظر رعایت اصول و قوانین رانندگی در ایران از

راي دهنده
59. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رشت

5 8.47%
  • ساری

4 6.78%
  • اردبیل

2 3.39%
  • ارومیه

3 5.08%
  • گرگان

1 1.69%
  • تهران

18 30.51%
  • تبریز

9 15.25%
  • سمنان

2 3.39%
  • زنجان

2 3.39%
  • مشهد

8 13.56%
  • قزوین

1 1.69%
  • بجنورد

1 1.69%
  • بیرجند

1 1.69%
  • یاسوج

1 1.69%
  • یزد

1 1.69%
  • کرمانشاه

4 6.78%
  • قم

3 5.08%
  • زاهدان

1 1.69%
  • کرمان

2 3.39%
  • بندر عباس

2 3.39%
  • شیراز

5 8.47%
  • اصفهان

5 8.47%
  • بوشهر

1 1.69%
  • اهواز

1 1.69%
  • همدان

2 3.39%
  • اراک

2 3.39%
  • شهرکرد

2 3.39%
  • ایلام

1 1.69%
  • سنندج

2 3.39%
  • خرم آباد

3 5.08%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: شهر برتر از نظر رعایت اصول و قوانین رانندگی در ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا شيراز كه اصلا نميدونن اين خط هاي كف خيابون چيه و محدوديت سرعت حاليشون نيست براي همين دست انداز درست كردن اندازه آلپ
    به نظر شما اگه سد بذارن بهتره؟؟؟!
    آخه کجای دنیا همچین مسئولین ببخشید بی ...ورایی پیدا میشن که اینجور سرعت گیری رو بذارن.هی باید بری بالا بیای پایین. اگه شیر خورده باشی توی شکمت همه لبنیات خودبخود درست میشه.
    جالبتر اینه که من یه چیز دیدم خداوکیلی هیچ جا نمی تونید ببینید. نرسیده به پلیس راه فسا توی جاده سرعت گیر گذاشتن که یا باید سرعتت رو صفر کنی یا فاتحه ماشینت رو بخونی.
    شنیدم چند وقت قبلم یه 206 از پشت رفته زیر یه اتوبوس که واسه این سرعت گیره یواش کرده بوده.
    خدایا نجاتمون بده

2. این کاربر از rw280s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من تایپک کاملا مشکل داره چون همه به جای رای درست شهر خودشون رو انتخاب می کنن
    ضمن اینکه کل رانندگی ما ایراد داره
    نظر من هیچکدام هست

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به نظر من تایپک کاملا مشکل داره چون همه به جای رای درست شهر خودشون رو انتخاب می کنن
    ضمن اینکه کل رانندگی ما ایراد داره
    نظر من هیچکدام هست
    برا همین گفتم پارتی بازی نکنید دیگه!
    الان فکر کنم نتیجه نظر سنجی داره تبدیل به کمیت مردمی هر شهر در سایت میشه ( نمی خوام به شهری توهین کنم ها)! آقا اگه دلیلی برای برتری شهری دارید اون دلیل رو بنویسید.

اوضاع رانندگی تو ایران خیلی بد شده! باید فرهنگ سازی بشه . باید اون مردمی که هنوز خیابونهاشون منظم تر از بقیه جاهاست شناخته بشن ! تا الگو بشن ! تا دلیل اینکه چرا شهر اونا خوبه مال ما بد معلوم بشه!
    Last edited by arte; 26-09-2008 at 01:15.

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

هیچ جا تهران خودمون نمیشه.
    شاید چون حجم ماشین بسیار زیاد شده خود به خود همه دقتشون هم برای رانندگی بالا رفته تا به هم نزنن.

البته رانندگی در تهران کاملا قانونی نیست.اما همه یه جورایی زبون همدیگرو در رانندگی میفهمن.
    برای همینه که رانندگی در تهران راحت تر شده.
    فقط باید بهش عادت کرد.

وقتی بعضی هموطن هامون از شهر های دیگه میان تهران و میخوان رانندگی کنن خیلی براشون سخته.

ویرایش شد ....
    Last edited by mstf666; 26-09-2008 at 02:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

جالبه والا! نمی دونستم! متلک به قیمت چپر چلاغ شدن یا احیانا مرگ آدما! آخه یه چی من میگم یه چی میشنوین. مثلا تو میدون تقی آباد اونم تو ساعتهای شلوغ که همینطوریش اوضاع ترافیک افتضاح هست طرف هم خوشمزگیش میگیره اینطوری می کنه! چند بار حواسم نبود به هوای این که راه هست اومدم رد شم بدطوری گازشو گرفتن رفتن منم تو حال و هوای خودم عنقریب که تصادف کنم!
    چی بگم والا به نظرم روشهای نوین متلک پرونی هم باید آپدیت بشه

من حرف مریم خانم را کاملا می فهمم! میدونید دختر ها اگه سوار ماشین باشن عالم وآدم می خوان ازشون سبقت بگیرن! اصلا درک نمی کنن بابا هرکی پشت رل نشسته نیومده ول گردی! شاید یه کار مهم داشته باشه در عوض وقت دختر ها رو پیاده میبینن که دارن از عرض خیابون رد میشن فوری میزنن روی ترمز ، خیابون رو پیشکش میکنند که مثلا بفرمایید رد شید! حالا هزار نفر پشت سرشون منتظرند !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شاید چون حجم ماشین بسیار زیاد شده خود به خود همه دقتشون هم برای رانندگی بالا رفته تا به هم نزنن.

البته رانندگی در تهران کاملا قانونی نیست.اما همه یه جورایی زبون همدیگرو در رانندگی میفهمن.
    فقط باید بهش عادت کرد.

وقتی بعضی هموطن هامون از شهر های دیگه میان تهران و میخوان رانندگی کنن خیلی براشون سخته.
    ممکنه اعصاب بقیه راننده ها هم خورد کنن.
    مثل همین دوستمون :
    ببین دوست عزیز تهران همیشه جمعیت سیال داره یعنی در روز تعداد زیادی راننده از مناطق مختلف کشور ممکنه در تهران در حال رانندگی باشند! پس همه یه جور های زبون هم رو می فهمند شما ، یه جور هایی شامل حال همین جمعیت سیال هم میشه !

در ضمن هیچ منبع موثقی حرف شما رو تایید نمی کنه که رانندگی در تهران آسون تر شده یا نشده ! این صرفا نظر شماست.

من تاکید کردم برای نظر خودتون دلیل بیارید ! به جای توهین به دیگران دلیل خودتون رو بگید!

8. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

به نظر شما اگه سد بذارن بهتره؟؟؟!
    آخه کجای دنیا همچین مسئولین ببخشید بی ...ورایی پیدا میشن که اینجور سرعت گیری رو بذارن.هی باید بری بالا بیای پایین. اگه شیر خورده باشی توی شکمت همه لبنیات خودبخود درست میشه.
    جالبتر اینه که من یه چیز دیدم خداوکیلی هیچ جا نمی تونید ببینید. نرسیده به پلیس راه فسا توی جاده سرعت گیر گذاشتن که یا باید سرعتت رو صفر کنی یا فاتحه ماشینت رو بخونی.
    شنیدم چند وقت قبلم یه 206 از پشت رفته زیر یه اتوبوس که واسه این سرعت گیره یواش کرده بوده.
    خدایا نجاتمون بده
    آقا اين پشت خونه ما يه دست انداز بود خودش كلي ارتفاع داشت حالا اومدن زياد ترشم كردن ماشين بايد اريب از روش رد شه

10. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

ببین دوست عزیز تهران همیشه جمعیت سیال داره یعنی در روز تعداد زیادی راننده از مناطق مختلف کشور ممکنه در تهران در حال رانندگی باشند! پس همه یه جور های زبون هم رو می فهمند شما ، یه جور هایی شامل حال همین جمعیت سیال هم میشه !

در ضمن هیچ منبع موثقی حرف شما رو تایید نمی کنه که رانندگی در تهران آسون تر شده یا نشده ! این صرفا نظر شماست.

من تاکید کردم برای نظر خودتون دلیل بیارید ! به جای توهین به دیگران دلیل خودتون رو بگید!
    د بیا !

حاجی من کجا توهین کردم بگو سریعتر ویرایش کنم.
    من اصلا قصد توهین نداشتم و کاملا نظر شخصیم رو گفتم.
    الان هم نمیدونم منظور شما از توهین چیه.

بگذریم.

من الان 5 ساله دارم توی تهران رانندگی میکنم و حداقل 50000 کیلومتر سابقه رانندگی در تهران رو دارم.
    تفریحم گشتن توی خیابوناست. توی شهرهای دیگه هم تا حدودی رانندگی کردم
    اون جمعیت سیال هم که میگی قبول دارم.اما همونها هم خیلیاشون روش رانندگی در تهران رو بلدن.

ببین اونی که توی تهران نیست یک سری محدودیت ها رو نداره.
    مثلا ممکنه به قول دوستان فلکه رو برعکس دور بزنه یا دور شهرشون رو سه دور دنده عقب بره.
    یا اینکه اگر از مسیرش سهوا منحرف شد به راحتی دور بزنه و دنده عقب بره و .....
    ولی توی تهران نمیشه هر جایی از این کارا کرد.
    برای همینه که میگم رانندگی در تهران عادت کردنیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

فقط باید بهش عادت کرد.

ممکنه اعصاب بقیه راننده ها هم خورد کنن.
    مثل همین دوستمون :
    افعال ما , نمودی از متد زندگی و طرز فکر ماست. سبک رانندگی هم می تونه گواهی بر روش زندگی باشه. نظر شخصیه بنده اینه که زندگی در تهران به شدت ماشینی و روبوتیک شده. مردمی که چند لحظه هم نمی تونند تحمل همدیگه رو بکنن. حق هم دارن, اگه به یه نفر راه بدی, یعنی میوفتی تو ترافیک, دیر می رسی سر کار, و نون زن و بچت آجر می شه.
    راستی دوست عزیز, وقتی به کسی که از دوران ابتدایی پشت فرمون بوده و در شرایطی رانندگی کرده که شما فقط تو داستانها و فیلم ها دیدی, فکر نکنم صورت خوشی داشته باشه که بهش بگی رانندگی کردن در تهران واست سخته.

13. این کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

افعال ما , نمودی از متد زندگی و طرز فکر ماست. سبک رانندگی هم می تونه گواهی بر روش زندگی باشه. نظر شخصیه بنده اینه که زندگی در تهران به شدت ماشینی و روبوتیک شده. مردمی که چند لحظه هم نمی تونند تحمل همدیگه رو بکنن. حق هم دارن, اگه به یه نفر راه بدی, یعنی میوفتی تو ترافیک, دیر می رسی سر کار, و نون زن و بچت آجر می شه.
    راستی دوست عزیز, وقتی به کسی که از دوران ابتدایی پشت فرمون بوده و در شرایطی رانندگی کرده که شما فقط تو داستانها و فیلم ها دیدی, فکر نکنم صورت خوشی داشته باشه که بهش بگی رانندگی کردن در تهران واست سخته.

ای بابا.
    به خدا من از روی تمسخر یا اینکه بگم تهرانیا برتر هستن چیزی رو نگفتم.
    الان هم میگم کسانی که به رانندگی تهران عادت ندارن براشون سخته .
    نمونه هاش هم توی رانندگی آشنایان و بستگان نزدیک خودم دقت کردم که میگم.

وقتی میان تهران و چند ساعت توی ترافیک میمونن رانندگی براشون طاقت فرسا میسه و اعصابشون به هم میریزه.
    اما من دیگه در مورد ترافیک مثل سیب زمینی شدم.رانندگی توی تهران هم اصلا اونجور که میگن برام سخت نیست.

برعکس وقتی منم میرم اونجا اعصابم به هم میریزه.اصلا برام قابل قبول نیست که کسی از فرعی بیاد توی اصلی و یهو راه منو بگیره.

اون قسمت پستم هم که در مورد شما بود ویرایش کردم.
    شرمنده .چی میخواستیم بگیم چی شد.
    Last edited by mstf666; 26-09-2008 at 02:23.

15. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •