من کلا چند تا پست دارم که بخوام 100 بار پست شما رو تکرار کنم !!!؟؟
پس اگه این طوریه ، کسی که احتیاجی به کراسفایر نداره ، p5q براش بسه . لازم نیست خودش رو تو خرج بندازه.
از اطلاعات ممنونم.![]()
من کلا چند تا پست دارم که بخوام 100 بار پست شما رو تکرار کنم !!!؟؟
پس اگه این طوریه ، کسی که احتیاجی به کراسفایر نداره ، p5q براش بسه . لازم نیست خودش رو تو خرج بندازه.
از اطلاعات ممنونم.![]()
کدام یک از cpu های زیر قدرت بالا تری دارند؟؟؟ وقیمت هر کدوم چقدره (قیمت جدید)؟؟؟ضمنا همشون با مادربرد P5q-e سازگاری دارند یا نه؟؟؟
Q9300
Q6600
Q9450
البته Q9450 با فرکاس 2666 مگاهرتز در هر هسته و 12 مگابایت حافظه ی اشتراکی ، با قیمت 340 تومن قدرت بالاتری داره.
در مورد سازگاری هم بگم که این برد بالاترین سی پی یوی موجود در بازار رو که Qx9775 باشه ، ساپورت میکنه /.
قیمت :
Q9300=275
Q6600=191
Q9450=340
گرافیک geforce 9800gtقوی تره یا ati radeon 4850 ؟؟؟ و هر کدوم ddr چند هستن؟؟؟ دایرکس چند رو پشتیبانی میکنن؟؟؟
کارت 4850 بسیار قوی تر هست و هر دوشون gddr3 هستند.
4850 دارای دایرکتایکس 10.1 و مدل سایه زنی 4.1 هست اما 9800 ، دایرکتایکس 10 و سایه زن 4 هست.
می دونم که 4850 دایرکت ایکس 10.1 رو پشتیبانی می کنه ولی اون یکی رو نمیدونم.
یه سوال دیگه برام پیش اومد مسعود جان یه جا دیدم شما و یکی دیگه از دوستان p30 با هم سر cpu بحث داشتید من کامل نخوندمش ولی چیزی که دستگیرم شد این بود که cpu چهار هسته ای اگه برنامه براش مچ نشده باشه و برای cpu دو هسته ای مچ شده باشه سرعت cpu دوهسته ای از چهار هسته ای بالاتره!!!!؟؟؟چنین چیزی امکان داره؟؟؟چرا؟؟؟حالا اگه از سر برنامه که بگزریم داخل خود محیط ویندوز هم سرعت cpu تائثیر داره یا نه ( یعنی خود ویندوز مثلا xp از چهار هسته cpu چهار هسته ای برای اجرا شدن استفاده میکنه سرعت لود ویندوز بالاتر میره یا نه)؟؟؟ بازم ممنون
ببین . در حال حاضر سی پی یو های 4 هسته ای در اکثر موارد ، به جز بازیها ، از دو هسته ای ها بهتر هستن . البته این ضعف بازیهاست که با 4 هسته مچ نشدن . پس اشکال از 4 هسته ای ها نیست. داخل محیط ویندوز ، برنامه های محاسباتی ، نرم افزارها و برنامه های سه بعدی ، قدرت سی پی یوهای 4 هسته ای رو نشون میدن .
در ضمن بگم ، اگه شما یه q9450 بخری ، دیگه سی پی یوی دو هسته ای حتی در بازی هم حرفی برای گفتن نخواهد داشت .
با همین Q6600 ، بازیها رو میتونی خیلی خوب اجرا کنی و اگه اورکلاکش کنی ، دیگه مشکلی در روزولیشن بالا هم پیش نمیاد.
![]()
Last edited by Professor Massoud; 01-10-2008 at 19:46.
P5q E سه تا گرافیک کراسفایر کنی
مسعود جان در مورد این کراسفایر هم توضیح میدی؟؟؟یعنی قدرت سه تا کارت گرافیک باهم جمع میشه؟؟؟
کراسفایر تکنولوژی موجود در کارتهای Ati هست که در مقابل Sli از Nvidia قرار میگیره . شما با کراسفایر میتونی قدرت کارتهات رو دو برابر یا بیشتر از 2 برابر یا کمی کمتر از 2 برابر برسونی. به این شکل که مثلا شما میتونی 4870 رو با 3870 کراسفایر کنی که قدرتش کمتر از دوبرابر 4870 میشه ، اما با کراسفایر دو تا 4870 ، میتونی 2 برابر قدرت یک 4870 معمولی داشته باشی. حالا اگه یه 4870x2 رو با 4870 ، یا سه تا 4870 رو با هم کراسفایر کنی ، قدرتی ماورایی خواهی داشت ، البته اگه پاور و سی پی یو و رم و مادربردت هم عالی باشن.
مادربرد P5q E میتونه سه تا Ati کراسفایر رو ساپورت کنه ، اما با سرعت کم. ولی شما میتونی 2 تا Ati کراسفایر کنی و یه جی فورس سری 8000 به بالا برای قابلیت فیزیکش بذاری کنار این دو تا یه قدرت ماورایی داشته باشی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)