تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: قيمت جديد ثبت‌نام تلفن همراه

داره خودمونی میشه siavash alavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    و با تشكر از اينكه مطلب را باز ميكنيد و موانع رشد اقتصادي جامعه را بيان ميكنيد
    چندي پيش در تلويزيون مصاحبه اي انجام گرديد با سفير اقتصادي چين در ايران كه در جواب سوال خبرنگار كه از او پرسيد :
    شما چگونه به اين رشد اقتصادي رسيديد؟
    گفت:
    ما براي رسيدن به رشد اقتصادي دو هدف را دنبال كرديم
    1- تعطيلات كشور را به حداقل ممكن رسانديم كه 10 روز در سال ميباشد
    2- جلوي فساد اقتصادي را گرفتيم
    يعني تعداد اعدامها در اوايل برنامه اقتصادي بالا بود و هر كس در هر مقام و قدرتي بدلايلي مانند رشوه و اختلاس و رانت خواري و فقط با ثابت شدن جرم اعدام ميگرديد
    چين كمونيست كه پيش بيني ميشد بعد از فروپاشي شوروي پيش بيني ميشد كه خيلي دوام نياورد و چين هم مجبور به تغيير سياست گردد اما با اعمال همين قانون ساده و اما كار آمد توانست ظرف مدت كوتاهي به چنين رشدي برسد
    او در ادامه صحبتهايش اعلام كرد كه رشد اقتصادي چين آنچنان سريع است كه مسئولين را به فكر واداشته تا با ترفند هايي مقداري از اين سرعت بكاهند
    بعضي از مواقع من به مسلمان بودن بعضي از مسئولين شك ميكنم چرا كه:
    ما در روايات و نقل قولهايي كه از اعمه اطهار داريم ميبينيم كه
    امام علي با عقيل كه برادرش بود چه كرد
    حضرت رسول زماني كه فاطمه زهرا (س) از خزانه بيت المال گردن آويزي به امانت گرفته بود چه گفت
    و يكي از امامان كه نميدانم كدامشان بودند در زماني كه گندم گران شده بود و خادم آن امام مقدار زيادي گندم خريد و انبار كرد به او چه گفت
    اما امروز كساني كه سنگ اين بزرگواران را به سينه ميزنند كمترين توجهي به اين مسائل ندارند

حال راه چاره چيست؟
    مخالفت؟
    نه
    بلكه برسي دقيق و بحثهاي كارشناسي و اعلام راهكارها براي مسئوليني كه ثابت كرده اند پول و ثروت را نميخواهند و بدنبال خدمت هستند
    تعدادشان كم است اما هستند و منتظر تقويت فكري و عملي از طرف نسل روشن فكر و با انرژي جامعه ميباشند
    دنباله مطلب را پي خواهم گرفت

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوست عزيزmohammad8 كه در اين مبحث ما را ياري ميكنند سپاسگذارم

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ب - مدیریت دولتی ، بوروکراتیک و سنگین بر مخابرات و فن آوری های ارتباطی.(3)
    قرار داد هاي بي رقيب دولتي

بي شك پيشرفت هاي شتابان جامعه بشري در كليه علوم و فنون ، زمينه رفاهي و امكاناتي بيشتري را براي انسان امروز به ارمغان آورده است.
    انسان اواخر قرن بيستم و اوايل قرن بيست‌ويكم ديگر دغدغه اش آب و نان نيست (باستثناء برخي ملل بسيار محروم)،بلكه دوست دارد از كليه مواهب طبيعي و انساني امروزي برخوردار باشد( در كنار كار و تلاش ، از مسافرت و ورزش و تفريح و لوازم مدرن ارتباطي نظير استفاده از هتلها و كلوب ها -هواپيما-تكنولوژي ماهواره و اينترنت-تكنولوژي هاي صوت و تصوير و...برخوردار باشد).
    در دنياي فرا صنعتي توانسته اند امكاناتي كه در دنياي قديم فقط براي حكام و ثروتمندان متصور بود را براي انسان هاي عادي نيز فراهم سازند...رمز موفقيت اين جوامع را مي توان در چهار فاكت چنين خلاصه كرد:
    1- جدا كردن مديريت دولتي از كسب درآمد هاي هنگفت.
    در اين كشور ها كساني كه مي خواهند پولدار شوند ...بطرف دولت نمي روند و به زبان ساده تر دولتي شدن آب و نوني براي كسي ندارد...طبيعتا افراد پولدوست و منفعت طلب سوي ديگري مي روند و راه را براي دانشمندان و كارشناسان باز مي كنند.
    2- برنامه ريزي دقيق براي آحاد جامعه.
    براي يك كودك از بدو تولد برنامه ريزي شده است...آنها ميدانند كه ده سال و بيست سال آينده چه مي خواهند و كساني كه مجري امور مي شوند چاره اي جز اجراي اين برنامه ها را ندارند....پروژه هاي خلق الساعه و سليقه اي - ناشي از ابتكارو الهام هاي ملوكانه -تخيلي-پهلواني و عوام پسندانه كه در جهان سوم بازار گرمي دارد ...سالهاست كه در كشور هاي پيشرفته بازاري ندارد.
    3- بوجود آوردن حس رقابت در جهت بهينه كردن دائمي امور .
    انسانهاي خلاق و ترقي طلب راه را براي پيشرفت از طريق عرضه ايده هاي بهتر و ارزانتر باز مي‌بينند...رقابت دائمي ،حاشيه امني براي هيچ مدير و توليد كننده اي بافي نگذاشته است ...روز به روز اجناس عالي تر و ارزانتر...ايده هاي مدرنتر و عملي تر عرضه ميشود و جامعه را زنده و پويا نگه ميدارد و البته پويشگران را نيز به نان و نوايي ميرساند...درست بر عكس جهان سوم كه رمز كار در روايط پشت پرده -پاچه خواري و رسانيدن كمسيون هاي پنهاني به مديران مرتبط است و آنچه جايي ندارد زحمت و خلاقيت است.
    4- تلاش عمومي مرد و زن جهت رسيدن به زندگي بهتر.
    نمي توان همه چيز را خواست و آسوده آراميد...براي برخورداري از مواهب زندگي امروزي لازم است كه تمامي اعضاء يك خانواده كار كنند... و اين البته با مدل سنتي حاكم بر خانواده هاي ايراني نمي سازد ( كار كردن يكنفر و خوردن چند نفر)...بگذريم از اينكه با روحيه چند قرن اخير ايرانيان ( تنبلي و رخوت و منتظر معجزه آسماني ماندن ) نيز جور در نمي آيد.

اين بحث را در پست هاي بعدي ادامه ميدهم.

کـاربـر بـاسـابـقـه leuven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بلژیک

13

سلام,
    پیشاپیش از دوستانم سیاوش علوی و shahbab که برای هر چه پر بارتر کردن این تاپیک میکوشند ممنونم

من با اجازه شما می خوام یه سوال کلی بکنم ؟

اینکه : وسیله ای ارتباطی بنام موبایل در کشورمون ایران به چه چیزی ترجمه شده ؟

آیا چیزی فراتر از یک ساختار معمولی برای ارتباط بین دو فرد هست یا خیر؟

حالا شرکتهای مختلف برای جلب مشتری بیشتر یه سری خدمات بیشتر از جمله شنیدن رادیو , بازیهای مختلف , دوربین ووو بهش اضافه کردند که اگه کمی منطقی نگاه کنیم تک تک این خدمات رو اکثرا جداگانه دارند .

تو رو خدا باز وصله (بابا خارجی ) رو به من نچسبونید چون اگه خارجی بودم اینجا چه میکردم ؟

منظورم از این حرف اینه تا من نظرم رو میگم : این وصله آی به من می چسبه چرا؟ چون فقط محل زندگیم فرق میکنه

حالا میخوام بگم:یکی از دلایلی که من به هیچ عنوان در تاپیک موبایل نیومدم اینه که :خندم میگیره

با خودم میگم : بابا اینا کجان و هم ملیتهامون کجان ؟ اونقدر با آب و تاب از این وسیله بی ارزش که فقط یک ارتباط معمولی برقرار کنه تعریف و تمجید میشه که آدم به باورهای خودشم شک میکنه , گاهی میگم نکنه این موبایل چیزیه که شاید ما هنوز خوب نشناختیمش .

دوستی در پستش نوشته بود که : عرضه موبایل بازار بورس و طلا رو متوقف میکنه , و من باز بیشتر بخودم مشکوک شدم

دوستان , اینجا موبایل که بخوای میری دفتر هر شرکتی که میخوای خط ازش بخری و مثل مثلا یه جفت کفش , اونو میخری شاید به یک ربع هم نکشه , مطرح کردن این حرفم به این دلیله که میگم این خود شمایید که به این قضیه دامن میزنید , و باعث سود جویی اقتصادی از سوی یک عده میشید , اینجور که بعضی از دوستان از موبایل تعریف و تمجید میکنند و مدلهاشو برخ هم میکشند , من میگم اگه یه غیر هم وطن بشنوه یا ببینه میگه : این ملت چقدر از دیدن موبایل خوشحالند ؟

من منظورم این نبود که راجع به این وسیله ارتباطی حرف بزنیم و اونو بکوبیم خواستم بگم اگه ما حرکتهای فردی خودمون رو برآورد کنیم و بدونیم بازدهی هر چیزی چقدر میتونه وضع اقتصادی کل مملکتو تغییر بده نه جیب یک عده منفعت طلب رو - چه بسا اقتصادی روانتر خواهیم داشت چرا که منطق پذیری و نگرش فردی تک تک اعضای جامعه هست که باعث دگرگونی اقتصادی میشه .

پس بیایم و بجای خرید 100 موبایل همونقدر که نیاز داریم بخریم تا هم دست اون منفعت طلب رو کوتاه کنیم و هم سرمایمون رو در جایی بهتر و حرکتی رو به رشد تر هم برای کل جامعه و هم برای خود صرف کنیم .

اینجاست که میبینیم : آمریکا و صیهونسیم و شرق و غرب و هر چی که خودتون مینامید نقشه ای برامون ندارند بلکه , این خود ماییم که با آغوش باز اقتصاد و مملکت رو به ورطه سقوط میکشیم

اگر بطور مثبت و نه از روی غرض مشکلات اقتصادی رو بچالش بکشیم هیچ ضرر نداره چون هم چیزی میآموزیم و هم با نگاهی بازتر به پیرامون نگاه میکنیم

به امید فردایی بهتر
    Last edited by leuven; 22-01-2006 at 01:59.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط leuven
    ,

دوستی در پستش نوشته بود که : عرضه موبایل بازار بورس و طلا رو متوقف میکنه , و من باز بیشتر بخودم مشکوک شدم

دوستان , اینجا موبایل که بخوای میری دفتر هر شرکتی که میخوای خط ازش بخری و مثل مثلا یه جفت کفش , اونو میخری شاید به یک ربع هم نکشه ,

با سلام به تو دوست عزيز
    موبايل يك بهانه است
    در واقع موبايل سمبل يك اقتصاد بيمار است
    همانطور كه گفتي در هر نقطه از جهان هر فرد حقيقي و حقوقي اگر نياز به يك وسيله ارتباطي بنام موبايل داشته باشد بيشتر از 10 الي 15 دقيقه طول نخواهد كشيد و آنهم به قيمت بسيار كمي كه اگر شما بتواني قيمت بلژيك را به ما بدهي سنديت حرف ما بيشتر مشخص ميشود
    اما در ايران شما بايد با مبلغي معادل 360 دلار آمريكا را در زمانهاي خاصي كه اداره ارتباطات كه همان مخابرات ايران ميباشد و اعلام مينمايد به حساب آن شركت بريزيد و بعد گذشت مدت زماني كه حداقل 6 ماه و حداكثر 1/5 سال ميباشد سيم كارت تنها دوباره ميگويم سيم كارت تنها نه با گوشي به شما تحويل ميدهند كه همان زمان سيم كارت شما به دو برابر قيمت خريد در بازار ارزش خواهد داشت و اين نمونه اي از انحصار دولتي در ايران است و كسي هم حق ندارد شركتي را راه اندازي كند و با اين سيستم رقابت نمايد
    اين نوع تفكر اقتصادي در تمام اجتماع و جامعه ريشه دوانيده و همانند يك غده سرطاني جامعه و اقتصاد را در بر گرفته
    حرف زياد است
    چه بايد گفت و چه بايد كرد ؟
    ما دنبال همين دو جمله كوتاه هستيم
    سياوش علوي

کـاربـر بـاسـابـقـه leuven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بلژیک

1

نقل قول نوشته شده توسط سیاوش علوی
    با سلام به تو دوست عزيز
    موبايل يك بهانه است
    در واقع موبايل سمبل يك اقتصاد بيمار است
    همانطور كه گفتي در هر نقطه از جهان هر فرد حقيقي و حقوقي اگر نياز به يك وسيله ارتباطي بنام موبايل داشته باشد بيشتر از 10 الي 15 دقيقه طول نخواهد كشيد و آنهم به قيمت بسيار كمي كه اگر شما بتواني قيمت بلژيك را به ما بدهي سنديت حرف ما بيشتر مشخص ميشود
    اما در ايران شما بايد با مبلغي معادل 360 دلار آمريكا را در زمانهاي خاصي كه اداره ارتباطات كه همان مخابرات ايران ميباشد و اعلام مينمايد به حساب آن شركت بريزيد و بعد گذشت مدت زماني كه حداقل 6 ماه و حداكثر 1/5 سال ميباشد سيم كارت تنها دوباره ميگويم سيم كارت تنها نه با گوشي به شما تحويل ميدهند كه همان زمان سيم كارت شما به دو برابر قيمت خريد در بازار ارزش خواهد داشت و اين نمونه اي از انحصار دولتي در ايران است و كسي هم حق ندارد شركتي را راه اندازي كند و با اين سيستم رقابت نمايد
    اين نوع تفكر اقتصادي در تمام اجتماع و جامعه ريشه دوانيده و همانند يك غده سرطاني جامعه و اقتصاد را در بر گرفته
    حرف زياد است
    چه بايد گفت و چه بايد كرد ؟
    ما دنبال همين دو جمله كوتاه هستيم
    سياوش علوي

سیاوش جان سلام, قیمت سیم کارت اینجا هست 25 euro

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط leuven
    با سلام
    دارم آتش ميگيرم
    در تمام دنيا موبايل تقريبا همين نرخ را دارد
    اما ما بايد اونو به چند برابر بخريم
    اونهم چند ماه جلوتر پولشو بديم
    بعد ..................................................

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض قرار داد هاي بي رقيب دولتي

بگذاريد من بهتر اين جمله را ترجمه كنم...
    با توجه به سنجش قدرت خريد در ايران و بلژيك مي توان گفت كه مانند اينكه سيم كارت را در ايران سه الي پنج هزار تومان قيمت بگذارند....البته leuven جان اگر محبت ميكردند و مي گفتند كه اين قيمت براي سيم كارت اعتباري (مانند تاليا )هست يا براي سيم كارت هاي ثابت ، بهتر بود .... و اگر اطلاعي داشتند به ما يه قيمتي هم از سيم كارت هاي ماهواره اي مي دادند( كه در ايران آخرين قيمتي كه من خبر داشتم حدود چهار ميليون تومان ( قيمت دولتي اش ) بود.

به بحث اصلي ام باز ميگردم...

ب - مدیریت دولتی ، بوروکراتیک و سنگین بر مخابرات و فن آوری های ارتباطی.(4)

همانطور كه گفتم ، در ايران به منظور خود كفايي نهاد هاي دولتي در امور اقتصادي ، جلو گيري از باز گشت مجدد سرمايه داري و البته كمي عوام فريبي تصميم گرفته شد ، كه تمام مقاطعه هاي بزرگ را دولت خود گردن بگيرد...اين مقاطعه ها بطور كلي به دو قسمت تقسيم مي شدند:
    1- آنها كه بودجه كلان برايشان در نظر گرفته شده بود ... و حسابي نون داشت.
    2- آنهايي كه بودجه طرح را بايد از محل سرمايه گزاري اوليه و سپس فروش كالا و خدمات تامين مي كردند.( مانند همين طرح موبايل).
    بحث راجع به قرار دادهاي نوع اول موضوع اين تاپيك نيست...فقط بطور خلاصه بگويم كه عقد اين گونه قرار دادهاي نان و آبدار موجب رواج كمسيون گيري و اشانتيون گيري مديران دولتي طرح از شركت هايي كه پيمانكار قسمتي يا تمام پروژه ميشدند گرديد ( در اصل مديران و ارگان هاي دولتي در اينجا نقش نوعي واسطه را بازي مي‌كردند كه مجوز طرح با اينان بود و با گرفتن در صدي طرح را به شركت هاي ديگر واگذار مي كردند....
    استمرار چند ساله اين قرار دادها موجب گشت كه بتدريج شركت هايي كه بهتر پور سانت مي دهند ( نه لزوما آنها كه كار را بهتر انجام ميدهند)اجراء كننده اصلي قرار دادهاي اقتصادي شوند ...
    همچنين قشر جديد سرمايه داران ايران نيز از ميان مديران دولتي اينگونه طرح ها بوجود آمدند كه معمولا كار خود را نيز با ايجاد يك شركت واسطه در همان طرح دولتي آغاز مي كردند...
    يعني يك شركت دولتي قرار داد را بعهده مي گرفت ،سپس با در يافت پورسانتي پيمانكاري انرا به يك شركت خصوصي متعلق به مديران دولتي قرارداد اصلي مي داد و سپس اين شركت با گرفتن درصد ديگري آنرا به شركت هاي نهايي براي اجراء محول ميكرد...
    بديهي است شركت نهايي نيز براي سود آور بودن اين قرار داد دست چندم ، طرح را با حداقل كيفيت انجام مي داد...
    اسم اين كار را هم گذاشتند : خود كفايي و استقلال اقتصادي !!!...با اين حال همانطور كه گفتم قرار داد هاي نوع دوم كه شامل اجراي طرح تلفن همراه نيز ميشوند مد نظر من هستند كه به آنها مي پردازم.

اين بحث را در تاپيك هاي ديگر ادامه مي دهم.
    Last edited by shahbab; 21-01-2006 at 15:09.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

وسط بحث سياسيتون يه سوال علمي
    مي خواستم بدونم از لحاظ علمي(مخابراتي) فرقي بين سيمكارتهاي كد 1 و2 و .. تا 6 هست يا نه
    چون همونطور كه مي دونيد 1 ها از همه گرونتر هستند و 6 ها از همه ارزونتر.من خودم از يكي از فروشنده ها كه پرسيدم گفت كدهاي اول آنتن دهي و كيفيت بهتري دارند
    براي من اين موضوع قابل قبول نيست حالا ببينيم نظر شما چيه؟

راستی مافیا جان مگه محل زندگی شما سیسیل نیست پس چه جوری خط ثبت نام میکنید
    سوال جالبي بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض سر تراشي به زبان ساده

مي خواستم بدونم از لحاظ علمي(مخابراتي) فرقي بين سيمكارتهاي كد 1 و2 و .. تا 6 هست يا نه
    البته من دقيقا از نظر علمي نمي دونم ...منتهي با توجه به موارد مشابه حاكم بر بازار ايران، حدس مي زنم اين مورد نيز از ترفند هاي دلال ها باشد ( براي خالي كردن جيب ملت باصطلاح زرنگ ايران ) و بوجود آوردن هيجان كاذب در مورد يك وسيله كاملا معمولي ( بقول دوستمان leuven ).

ب - مدیریت دولتی ، بوروکراتیک و سنگین بر مخابرات و فن آوری های ارتباطی.(5)
    قرار داد هاي بي رقيب دولتي
    آنهايي كه بودجه طرح را بايد از محل سرمايه گزاري اوليه و سپس فروش كالا و خدمات تامين مي كردند.( مانند همين طرح موبايل).

آيا تا بحال حس كرده ايد كه در يك مورد خدماتي سرتان كلاه رفته است؟ مثلا يك وسيله الكترونيكي ...فرض بگيريد رسيور در چند سال قبل...را نزد يك تعمير كار برده باشيد ، او يك يه ماهي شما را علاف كرده و سر بدواند و در آخر يك پول قلتبه از شما بگيرد ؟
    بعد ها كه خبره تر شديد متوجه شويد كه كار انجام شده چند دقيقه اي بيشتر وقت نمي برده و تعمير كار فرضي براي اينكه بهانه اي براي اخاذي و دستمزد غير عادلانه داشته باشد،شما را يك ماه معطل كرده است؟...
    اگر پاسخ آري است بدانيد اين فرمول ساده اسباب روزي و وسِله كسب ! و ارتزاق تعداد كثيري از كسبه!؟ و رندان اين سرزمين گل و بلبل است....به زبان ساده تر " به مرگ بگيريد به تب راضي مي شود" در اقتصاد.
    حالا وقتي قرار شد نون يك چيزي از خودش در بيايد ، سر دواندن و سركيسه كردن مردم قابل درك مي شود...
    بنده خدا ها ...!!! اگر موبايل (همراه) را دو روزه به شما ميدادند كه ديگرنمي توانستند هر چه مي خواهند بگيرند....
    اصلا ديگر مو بايل براي ملت كلاس و ارزش نمي شد....
    ديگر نمي شد سر مردم را سال به دوازده ماه به صف نامنويسي موبايل ،انتظار چند ماهه تحويل، هيجانات بالا و پائين رفتن نرخ آن در بازار آزاد ، سرگرم شدن ملت بيكار به محاسبه سود احتمالي و تقسيم آن به تعداد ماه هاي انتظار و....گرم كرد.
    در كنارش داشته باشيد كه بزرگان براي چرب كردن سبيل اقرباء و محبان با استفاده از حواله چند عدد الي چند صد عدد موبايل خارج از نوبت صله رحم را بجا آورده و تاليف قلوب ! مينمايند !
    در ضمن هيچ كس هم نمي تواند چندان نق و نوق پائين بودن كيفيت و تلف شدن عمر در انتظار سر شده را بزند ...مي گويند ضرر كه نكردي ؟ اگه خوشت نيامد بفروش و حالشو (سودشو) ببر ..!
    اين شيوه سيراب كردن قطره چكاني خـيـــــــلي محاسن دارد كه بماند...من جمله اينكه ملت ....نمي اندازد.
    اين بحث ادامه مي يابد.
    Last edited by shahbab; 21-01-2006 at 17:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •