اگه بخوایم کسی رو پدر راک بنامیم اون کسی نیست جز کورش یغمایی که سالها پیش همگام با گروه های موزیک اون دوران و همینطور دوران شکوفایی راک این سبک رو به ایرانیان معرفی کرد
این بابا دیگه کیه خدا میدونه! اسمشم نشنیدم حتی!
موافقم
مخالفم
اگه بخوایم کسی رو پدر راک بنامیم اون کسی نیست جز کورش یغمایی که سالها پیش همگام با گروه های موزیک اون دوران و همینطور دوران شکوفایی راک این سبک رو به ایرانیان معرفی کرد
این بابا دیگه کیه خدا میدونه! اسمشم نشنیدم حتی!
بحث بس خنده داریه ایول
من اصلا اسم این بابا رم نشنیده بودم
اومدم ببینم حتما یارو کسیه که براش تاپیک زدین
راک از قدما تو ایران بوده
ما قبل انقلاب فرهاد و کوروش رو داشتیم
از 7-8 سال پیش اوهام
بعدش رضا یزدانی
عبدی بهروانفر و ...
محسن نامجو(که البته زیاد ازش خوشم نمیاد به خصوص با ندامت نامه مضحک اخیرش)خیلی از کارای راکش مال اوایل دهه هفتاده.
لطفا بی تحقیق تاپیک نزنید
ممنون
محسن نامجو بیشتر ادعای بلوز میاد !محسن نامجو(که البته زیاد ازش خوشم نمیاد به خصوص با ندامت نامه مضحک اخیرش)خیلی از کارای راکش مال اوایل دهه هفتاده.
آقا ممكنه اصلا هركي بياد واسه خودش راك بخونه تو خونش ولي دليل نميشه كه رسمي باشه
مگه قبل از سروش هيچكس كسي رپ ميخوند؟پس چرا پدر رپ فارسه؟
متين هم چند تا آلبوم بطور رسمي داد و با كمپاني قرار داد بست و از همه مهمتر راك ايراني رو جا انداخت نه تقليد از سبك خارجيها!ولي بازم يكم زود بود خودش قضاوت كنه درمورد اين موضوع!!!
من نمیدونم این 6 نفر کیا بودن که موافق بودن ......
شما و بعضی های دیگه چرا سبک فاخر راک رو با "رپ" مقایسه میکنید ؟؟؟؟
اصلا رپ چه ربطی داره به راک ؟؟
اصلا مگر ایندو قابل مقایسه با هم هستند ؟؟!
بحث طرفداری یا سلیقه شخصی هم نیست . شما برو از هر حیث خصوصیات این دو رو ببین و اونوقت ببین از کدام نظر رپ قابل رقابت یا حتی در اندازه رقابت با راک هست ؟؟
از نظر سابقه مفاخر مقایسه کن .
از نظر فنی و موسیقیایی مقایسه کن .
از نظر محتوای و مضامین و مفاهیم شعر ها مقایسه کن .
از نظر ادبیات به کار گرفته در متن شعر ها ...
و ...
تفاوت فاحش و غیر قابل انکار هست ...
اونوقت چه طوری از قضایا و سر هم بندی های توی رپ نتیجه گیری برای راک میکنید ؟؟!
تو رپ که هر کسی بدون دانش موسیقیایی یا استعداد و ...هم راحت رپ میده بیرون ...هر کسی هم یه عنوانی هم واسه خودش دست و پا کرده ...پدر رپ - شاه رپ - سلطان - ژنرال ...!
این برنامه ها مال رپ هست .
تو راک اصلا جای این برنامه ها و افه اومدن ها نیست .
مگه موسیقی راک به این راحتی هاست ؟؟ که از راه برسند و بخوای حرفی هم واسه گفتن داشته باشند ؟؟
چه برسه به اینکه بخواند لقبی هم واسه خودشون دست و پا کنند : پدر راک !!
حتی در حد همون ایرانش !
یک عده میخواند این بچه بازی های توی رپ و پاپ - رو به دنیای راک و متال و ...هم بکشونند ...!
ولی خیالشون راحت این عرصه بقدر کافی مشکل هست که اینها نتونند کاری پیش ببرند ...
Last edited by pandemonium; 22-10-2008 at 04:43.
بابا حالا چرا ميزني؟؟
قبول كرديم ديگه!
اما در پايان هم گفتم نبايد خودش ميگفت با صراحت تمام : "من پدر راكم"!!!خيلي مسخره است!عجب جراتي داشت
تازه من اين شخصيتي كه از متين ميبينم چون كسي زياد بهش اعتنا نميكنه ، خب ! اگه 1 نفر پيدا بشه دربارش حرف بزنه واسش آهنگ ميسازه!همونطوري كه تو آهنگ پدر راك گفت : "وقتي ميگن من شيطون پرستم،مي ميرم" اصلا چه ربطي داره به سبك راك؟يا اصلا كي بهش گفت شيطون پرست؟فكر كنم الان هم تاپيك دربارش درست شده تو ---- عروسيه و يه آهنگ هم در باره همين بسازه!!!! جالب اينجاست براي اينه معروف شه اينقدر عقده اي بود ، با صراحت تمام اسم آهنگاشو fu*k يا م*روب گذاشت خيلي مسخره است!!!!!!!
دقیقا حرف دل منو گفتید
ازتون ممنونم
وای خدا آخه چه مزخرفاتی... بابا بخدا بعضی اوقات از خودم حالم بهم میخوره که یا خیلی بد سلیقم یا خیلی کج سلیقه! آخه متین چیه بعضیها گوش میدند .. بخدا خیلی واسم سخته که وقتی بنده میام آهنگه Led_Zeppelin-Stairway_to_Heaven رو گوش میکنم توسطه خیلیها مسخره میشم اما طرف میاد عبدالمالکی یا متین رو بهم نشون میده میگه موسیقی یعنی این.. پسر آخرشه!
این یارو حالا اصلا کی هست که خودشو پدر راک معرفی کرده!!!!!!!!!!واله من که هنوز اسمشم نشنیده بودم...پدر راک ایران کسی نیست جز سلطان کوروش یغمائی...اینو که دیگه همه میدونن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)