كاملا درسته .الان امار سايت رفته بالا اما سطح كيفيت اومده پايين.به مديرا توهين نشه ولي نمي دونم چرا كارشون رو متمركز كردن رو حذف و بن كردن و قفل و اين جور چيزا!مي گم كه يه روز همه از اين جا كپي مي كردن .ولي الان ديگه مقاله اي نيست كه بخواد كپي بشه
كاملا درسته .الان امار سايت رفته بالا اما سطح كيفيت اومده پايين.به مديرا توهين نشه ولي نمي دونم چرا كارشون رو متمركز كردن رو حذف و بن كردن و قفل و اين جور چيزا!مي گم كه يه روز همه از اين جا كپي مي كردن .ولي الان ديگه مقاله اي نيست كه بخواد كپي بشه
جواب سوال شما را هم فکر کنم sina توی صفحه اول همین تاپیک دادن .
چرا خود شما مقاله توی سایت نمی زارید و همش انتظار دارید افرادی مثل mb_danger بیان مقاله بزارن
منظور شما اینه که یه عده بشینن ترجمه کنند و یه عده هم مصرف کننده باشن .
زیاد مرور کردم جاش همین جاس![]()
من زحمت کسی رو نادیده نگرفتم .
شما اصلا انگار موضوع رو متوجه نشدید !
بیخیال موفق باشید![]()
به نظر من مدیرا جدیدن شدن پلیس سایت . چون فقط میان بن و اخطار و......
نه تو انجمن های خود میان به نظر خواهی میکنن , نه حرف کاربرا براشون مهمه و نه .....
مدیر = پلیس بازی + پ.خ بازی . اگه کار دیگه ای هم میکنن همکار ها میکنن من از مدیرا هیچی ندیدم . نمیگم بیام پست بدن ولی مدیریت کنن . مدیریت سرکوب نیست . بلکه نظر خواهی - مشارکت - هم فکری و .... رو می طلبه .
موفق....
Last edited by ravani_13; 12-09-2008 at 14:26.
دلیلش این نیست که نمیخوان بیان توی انجمنشون
بخاطر بالا رفتن تعداد کابران
حجم کار انقدر بالاست که بیشتر وقت مدیران صرف رسیدگی به اونها میشه
البته در بخش های مختلف کم و زیاد داره...
زدی تو خالبه نظر من مدیرا جدیدن شدن پلیس سایت . چون فقط میان بن و اخطار و......
نه تو انجمن های خود میان به نظر خواهی میکنن , نه حرف کاربرا براشون مهمه و نه .....
مدیر = پلیس بازی + پ.خ بازی . اگه کار دیگه ای هم میکنن همکار ها میکنن من از مدیرا هیچی ندیدم . نمیگم بیام پست بدن ولی مدیریت کنن . مدیریت سرکوب نیست . بلکه نظر خواهی - مشارکت - هم فکری و .... رو می طلبه .
موفق....
این سایت 50 تا مدیر و همکار داره ...
تا وقتی که کاربر بودن خوب پست میدادن و تاپیک می زدن
همین که مدیر شدن دیگه تاپیک نمی زنن
من فقط اون رو نميگم. يه مثال بود عزيز.
در ضمن اگه همه بخوايم به هم بگيم كه تو مقاله بزار يا تو بزار كه سايت پيشرفت نمي كنه.اگه مي خوايد سايت پيشرفت كنه بايد يه عده از خودشون مايه برن و بيشتر از بقيه فعاليت كنن.تمام پست هاي زايد حذف بشن . فقط از كليد تشكر استفاده بشه و....
دوست عزیز
جوابتون رو بالا دادم
ولی حداقل اینجا مثله بعضی جاها مدیران برای انگیزه های مالی و فروش محصولاتشون فعالیت نمیکنند!!!!
میدونید که کجا رو میگم!؟
بچه ها الان آقا بابك مياد هممونو بن ميكنه از دم![]()
اوه اوهدوست عزیز
جوابتون رو بالا دادم
ولی حداقل اینجا مثله بعضی جاها مدیران برای انگیزه های مالی و فروش محصولاتشون فعالیت نمیکنند!!!!
میدونید که کجا رو میگم!؟
میدونم کجا رو می گی
اما چرا سایت رو به جای این که بازتر کنن ، محدود تر می کنن ؟
چرا بیشتر مدیران جواب پیغام خصوصی رو نمیدن ؟
در ضمن : من کاری به حداقل و حد اکثرش ندارم .
بحثم روی اینه که چرا آموزش نمی زارن ( اغلبشون )
دوست ندارم باز بگید که وقت نمی کنن ، چون دارن منظم می کنن فروم رو ...
چون هر انجمن 3 تا مدیر داره .
هفته ای هم یکیشون بزارن خوبه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)