تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 66

نام تاپيک: تولده خانوممه کمکم میکنید؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ممنون ازت

سلام دوست عزیز .

من نمیگم کدوم رو بخری یا نخری ، چیزی که در مورد F400 میدونم رو میگم .

F400 طراحی و ساخت B&O هستش و سامسونگ این وسط نقش تولید رو داشته ( مثل Gorgio Armani )

B&O تولیدکننده چیپ صدا هستش پس این اولین مورد که در مورد صدا خیالت راحت باشه ( کیفیت )

بیشتر طراحی این شرکت به صورت اسلاید 2 طرفه هستش که اسلاید بالا رو فقط اسپیکر پوشانده ، پس در مورد بلندی صدا هم خیالت راحت باشه .

وقتی اسلاید بالا باز میشه مستقیم میره توی ویدیو ، موزیک پلیر و آلبوم .

دروغ چرا تا وقتی i450 هستش من به F400 نگاه هم نمیکنم . تمام اون امکانات در I450 هم هستش و البته با سیمبیان .

نظر من اول i450 هستش و بعد F400 . هیچ کدوم رو نخواستی برو سراغ N81 .

یکی از بچه های انجمن سامسونگ F400 رو گرفته میتونی اطلاعات بیشتری ازش بگیری .
    مخلصیم .

ممنونم ازت
    من توی پستای پیش درباره i450 گفتم رفتیم یه مغازه و امتحان کرد از دکمه هاش خوشش نیومد چون موقع تایپ کردن صدا میداد چون دوست داره دکمه های گوشی راحت باشه و یه مشگل دیگه هم که داشت و خوشش نیومد این بود که کشویی گوشی زیاد جالب نبود و راحت بالا پایین نمی اومد نمی دونم با e65 کار کردی یا نه اگه کار کنی میبینی کشویی گوشی چقدر راحته و چقدر راحت باز و بسته میشه i450 اینطوری نبود وگرنه من خودم هم از اول روی i450 نظر داشتم.
    خانومم اهل عوض کردن گوشی نیست به خاطر همین نمی دونم سامسونگ اگه بگیرم می تونه مثلآ 2 سال بعد هم دستش بگیره یا نه چون اکثر گوشی های نوکیا این قابلیت رو دارن و تا چند سال جواب میده ولی اینو نمی دونم که سامسونگ هم همینطوریه یا نه؟من خودم تا الان اصلآ با گوشی های سامسونگ کار نکردم نمی دونم کار با منو های این گوشی چطوریه میتونی بگی کار باهاشون راحته یا نه؟و برنامه های جاوا راحت روش نصب میشه یا نه؟
    بازم به خاطر راهنمایی ازت ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض انگیج

منم ميگم 78 بگير....درسته دكمه هاش يكم ريزن و زياد مناسب بازي نيست...ولي خب خانومت مثل ما بازي خور كه نيست... ميتونه باش سر كنه...78 اصلا" يه كلاس ديگه اي داره...

ببین پست های قبلی رو نگاه نمیکنی همین میشه دیگه من مجبور میشم دوباره همه چیو بگم
    میگم خانومم تا منو میبینه گوشیمو میگیره میشینه انگیج بازی میکنه بعد میگی بازی خور نیست؟دوست داره که گوشیش انگیج رو هم ساپورت کنه راستی نمی دونی N78 کی بازیهای انگیج روش نصب میشه؟
    Last edited by sarmast65_ata; 12-09-2008 at 16:32.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ببین پست های قبلی رو نگاه نمیکنی همین میشه دیگه من مجبور میشم دوباره همه چیو بگم
    میگم خانومم تا منو میبینه گوشیمو میگیره میشینه انگیج بازی میکنه بعد میگی بازی خور نیست؟دوست داره که گوشیش انگیج رو هم ساپورت کنه راستی نمی دونی N78 کی بازیهای انگیج روش نصب میشه؟

پس به نظرم اگه انقدر دوست داره همون 81 رو بگير...البته بازم يه ضعف داره كه چيپ نداره...
    اين قضيه چيپ رو براش تعريف كن...ببين مهمه يا نه...شايد گير داد 95 8 گيگ بگيري

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر من اگر با قیمت 500 تومان مشکل نداری ! بدون شک گوشی Nokia E71 پیشنهاد می کنم !

صفحه کلیدشم یک روز کار کنی ! دیگه با هیچ صفحه کلید موبایلی عوض نمی کنی !

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آره میدونم

به نظر من اگر با قیمت 500 تومان مشکل نداری ! بدون شک گوشی Nokia E71 پیشنهاد می کنم !

صفحه کلیدشم یک روز کار کنی ! دیگه با هیچ صفحه کلید موبایلی عوض نمی کنی !

آره باهاش کار کردم میدونم در چه حدیه ولی همونطوری که گفتم بیشتر از 350 تا حتی 400 نمی تونم بدم

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

سلام
    خانومتون تولدش هنوز شروع نشده یا تموم شده ؟

به هر حال من میگم N81 بگیر ولی کیبوردش وقتی تایپ میکنی یه کم صدا میده
    ولی N78 هم خوبه ولی فعلا انگیج نداره
    در ضمن خودت گوشیت چیه ؟؟؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

همون n81 رو بگیر....8 گیگ

من چند سال پیش با چند تا گوشی سامسونگ کار کردم اصلا دیگه بدم میاد از سامسونگ.
    دسترسی به منوهاش خیلی سخت بود و برای تنظیمات کلی باید میگشتم تا پیدا میکردم.

با اینکه خودم به طور کامل سامسونگ نداشتم ولی اون چند روزایی که سامسونگ دوستم دستم بوده واقعا چیز گندیه منوهاش وحشتناکه هنوز هم با اینکه با سامسونگ چند روزی کار کردم قاط میزنم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض تولد

سلام
    خانومتون تولدش هنوز شروع نشده یا تموم شده ؟

به هر حال من میگم N81 بگیر ولی کیبوردش وقتی تایپ میکنی یه کم صدا میده
    ولی N78 هم خوبه ولی فعلا انگیج نداره
    در ضمن خودت گوشیت چیه ؟؟؟

به احتمال زیاد N78 میگیرم چون هم جدیدتره هم فکر میکنم قابلیت هاش بیشتر از n81 هستش
    از یونس پرسیدم میگه از طریق هک میشه بازیهای انگیج رو انجام داد.
    من گوشیم الان E65 هستش و برای بازی کردن انگیج هم هیچ مشگلی ندارم اگه فقط بتونه دکمه های کوچیک N78 رو تحمل کنه فکر نمیکنم برای بازی کردن هم مشگلی داشته باشه.
    راستی یادم رفت تولد خانومم آخر این ماهه.
    بازم ازت ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

شرکت الجی و محصولات زیباشو فراموش کردید !گوشیهای جدید الجی مانند سری kf رو هم میتونی روشون حساب باز کنی!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آره

با اینکه خودم به طور کامل سامسونگ نداشتم ولی اون چند روزایی که سامسونگ دوستم دستم بوده واقعا چیز گندیه منوهاش وحشتناکه هنوز هم با اینکه با سامسونگ چند روزی کار کردم قاط میزنم

آره منم این موضوع رو از بچه ها شنیدم چون خودم هم تا الان با سامسونگ کار نکردم نمی دونستم.
    به احتمال زیاد n78 میگیرم.
    از راهنمایی شما هم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •