اصلأ حرف من اشتباه و چرت و پرت، تو کاتالوگ مادربرد ، سرعت pci_e دومی رو 8 و سومی رو 4 نوشته و فقط گفته که می شه از crossfire x استفاده کرد و هیچ حرفی هم از physic x نبوده. و شما چه طور ادعا می کنید که 16 هست؟ مگه چیپست nforce 790 ultra mcp هست که 3 تا 16x داشته باشه؟
.gif)
در ضمن در کاتالوگ هم ذکر شده که اگر یک کارت رو ی یکی از پرت های pci_e 1x قرار بگیره ، سرعت سومی ، تا 1ایکس افت می کنه ، حالا جناب کیا ، شما بهتر می دونی یا کاتالوگ؟
.gif)
اولا سلام
در اینکه این مادربرد سه تا پورت PCI EX 16X داره که هیچ شکی نیست!!!فقط می مونه کراس فایر هاشون و قابلیت فیزیک و لینکهاشون! چه جالب!!!!پس کاتالوگش رو هم خوندی؟البرز جون هنوز فرق سرعت و پهنای باند و لینک کراس فایر رو نمی دونی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟.gif)
مادربرد P5Q-E سه تا PCI E داره با قابلیت کراس فایر (دو تایی و سه تایی)یا کراس فایر و فیزیک خوب این متن رو بخون دوست عزیز:
ASUS - P5Q-E:
Expansion Slots:
2x PCI Express 2.0 x16 slots, support ATI CrossFireX™ technology, at x8 link
(PCIe x16_1 blue, PCIe x16_2 black*)
1 1x PCI Express x16 slot at max. x4 link(black)
2 x PCI Express x1 slots
2 x PCI slots
*PCI Express x16_2 slot (black at max. x8 link)
CrossFire:
Support ATI CrossFireX™ technology, up to Quad CrossFireX
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
3 3x PCIe x16 (blue @ x16 mode, black @ x4 or x1 mode) supports
2 x PCIe x1
2 x PCI
کد:
حتما یه بار دیگه کاتالوگ رو بخون ببین اشتباه نکردی؟؟؟چون کراس فایر با لینک 8x هست هر دو تا پورت و کراس فایر سه تایی یا کراس فایر دوتایی و فیزیکش دو تا(4x(8xو یک (1x( 4x هست!در ضمن برای قابلیت فیزیک اصلا نیاز به این سرعتهای بالا نیست!فقط باید یه پورت برای نصب کارت باشه دوست من.کراسش هم مشکلی نداره تا سه تا کارت !!!!
نه عزیزم شما خودتو ناراحت نکن من تازه کارم و هیچی از سخت افزار نمی دونم!هیچ ادعایی هم ندارم بعضی وقتها سوتی میدم دیگه!ببخش ما رو.در آخر هم بگم حرف شما و کاتالوگش کاملا درسته و من اشتباه میکنم بحث رو ادامه نده لطفا .
.gif)
پ.ن:مسعود امان از دست تو!