خوب خيلي مبحث پيچيده اييه. و توضيحات شما هم اندك....................ولي به هر حال موفق باشي
خوب خيلي مبحث پيچيده اييه. و توضيحات شما هم اندك....................ولي به هر حال موفق باشي
چرا انقدر به فکر موشن کپچر و سخت افزار و اینجور چیزا هستید مگه بدون موشن کپچر نمیشه انیمیشن با کیفیت و ارزون ساخت مگه همین پیکسار چند درصد تو انیمیشنهاش از موشن کپچر استفاده میکنه![]()
مسلا وقتی صدا سیما یه موشن کپچر خرید و پوزشو داد و چند دفعه تو برنامه ی رنگین کمان نشونش داد تونسته
تا حالا یه انیمیشن درست و حسابی درست کنه![]()
همین الان داشتم یک وبلاگ در مورد ساخت یه انیمیشن کوتاه میدیدم
بریم موشن کپچرشونو ببینید!!!
(فیلمشو ببینید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول کارت درسته؟؟؟ این وسیله تو اجرای جلوه های ویژه و بازی سازی و ... خیلی بدرد می خوره
اما ای کاش کمی در مورد کار کردن با این فایل ها تو مایا یه توضیحی می دادی
یعنی تقریبا یه آموزشی برای نسبت دادن این فایلها به کاراکتر ها و ......
Motion Capture چیه ؟
دوست عزیز فکر میکنم توضیح داده باشند قبلا !
ببینید فعلا دو تا فایل خروجی داره که میتونن به همه نوع فایلی در مورد انیمیشن کاراکتر تبدیل بشن
فعلا دارم روی یه موشن کپچر نیمه بی سیم کار می کنم یعنی چند تا دستگاه به دیوار وصل می شن و یه لباس پوشیده می شه و انیمیشن ضبط می شه و بعد از این روی بی سیم کردنش هم دارم کار می کنم یعنی یه لباس می پوشی و هر جا که خواستی تا شعاع مثلا 50 متر یا بیشتر می ری و انیمیشن تو کامپیوتر ذخیره می شه
کسی جایی تو ایران می شناسه که از این دستگاه ها خریده باشن و چند خریدن؟
منظورت موشن کپچره؟؟؟
قیمتش حدود 140 میلیون تومن هست....
شما این قیمت رو از کجا گیر آوردی؟
از جای معتبری شنیدی؟
من به جون عزیز ترین کسم قصم میخورم که یک عالمه موشن کپچر می خواستم وارد کنم هیچ کس نمی خرید من قیمت را تا 18 ملیون هم پایین آوردم اما هیچ کس نخرید
خدا بده از این مشتری های (چشم و گوش بسته از دنیا بی خبر ) مشتریام همشون گرگ بودن به خدا من به شما با شما راه میام بگین من فردا جنصو میارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)