سلام من عضو جديدم .كسي از شما برنامه كريشن مستر09 رو داره يا نه؟
سلام من عضو جديدم .كسي از شما برنامه كريشن مستر09 رو داره يا نه؟
درود
بنده creatino master 10 را نصب كرده ام.اين اولين باره كه مي خوام با اين برنامه كار كنم. حالا يكي بگه چه طور ميشه لباس دروازبان رو تغيير داد؟و اينكه ايا ميشه رنگ چمن ورزشگاه ها رو با اين برنامه تغيير داد و بهبود بخشيد؟
با تشكر
سلام من کریشن مستر 10 نصب کردم ولی ران نمیشه هیچ اروری هم نمیده باید چیکار کنم؟
اقا من یک مشکلی با نرم افزار Creation Master 9 دارم
من بوسیله این نرم افزار فیس یک بازیکن رو ادیت میکنم...مثلا مدل موی اون رو عوض میکنم و ریش اون رو هم تغییر میدم
وقتی 3D Model رو هم نگاه میکنم همه چیز مرتبه و تغییرات انجام شده سیو میکنم و خارج میشم...ولی وقتی وارد بازی میشم مدل مو و ریش بازیکن هیچ تغییری نکرده!
وقتی دوباره وارد نرم افزار میشم و دوباره 3D Model رو نگاه میکنم چهره ای رو که ادیت کردم و سیو شده رو نشون میده و هیچ مشکلی نداره ولی توی بازی تغییرات انجام نمیشه!
مشکل از چیه؟!
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
اقا من یک مشکلی با نرم افزار Creation Master 9 دارم
من بوسیله این نرم افزار فیس یک بازیکن رو ادیت میکنم...مثلا مدل موی اون رو عوض میکنم و ریش اون رو هم تغییر میدم
وقتی 3D Model رو هم نگاه میکنم همه چیز مرتبه و تغییرات انجام شده سیو میکنم و خارج میشم...ولی وقتی وارد بازی میشم مدل مو و ریش بازیکن هیچ تغییری نکرده!
وقتی دوباره وارد نرم افزار میشم و دوباره 3D Model رو نگاه میکنم چهره ای رو که ادیت کردم و سیو شده رو نشون میده و هیچ مشکلی نداره ولی توی بازی تغییرات انجام نمیشه!
مشکل از چیه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)