گارانتی اصلی این گوشی اتصالات و نیا هستند ! که اتصالات بدلیل اینترنشنال بودن گرونتر میفته !
اصل فنلاند هست گارانتی اصلی و پکیج کاملی هم داره !
گارانتی اصلی این گوشی اتصالات و نیا هستند ! که اتصالات بدلیل اینترنشنال بودن گرونتر میفته !
اصل فنلاند هست گارانتی اصلی و پکیج کاملی هم داره !
دوست عزیز اگه امکانش هست یکم روان تر بگید من ممنون میشم من اسم گارانتی رو نفهمیدم بعد یعنی در چه حد گرونتر میفته
بعد من سوالات دیگری همن داشتم در مورد صدا و... لطفا اونها هم بگید
دوستان لطفا جواب بدید به تمام سولات من سریع چون من شنبه صبح درم میرم بگیرم پس دلم نمی خواد تو بازار سر گردون بشم مثل گوشی که برای خودم گرفتم که نمیدوستم اصل هست یا نیست و تو بازار میخواستم دیگه از خیر گوشی بگذرم از بس حرف این فروشندها متافوت بود پس جواب بدید
دوستان لطفا به من یه کمکی برسونید جواب بدید من شنبه میخوام برم گوشی بگیرم ولی شما از یه جواب ساده دریغ میکنید پس لطفا جواب سوالات بالای منو بدید
شما میخای ان 78 بگیری دیگه ؟
گارانتی اصلی اتصالات و نیا هست که فرقش با بقیه 50 تومن بالاتر باید پول بدی .... بقیه گارانتیها برای نوکیا پارستل هست که پارستل بهش میگن گارانتی معمولی ! که قاعدتا ارزونتر هست ....
ان 78 هم گول نخور برای چین یا فنلاند بهت بگن و برای فنلاند ازت 40 50 بالاتر بگیرن بگو من همون چینی رو میخام همشون الان چینی هستن ....
Last edited by shahramcat; 12-09-2008 at 00:12.
این گوشی با این قیمت عالی هست همه چیزکه شما گفتی درسته .... بازی Engage رو هم بهش اضافه من بعلاوه ال سی دی عالی !
قیمت آخر 315 هست
اگه ان78 الان چینیه پس کیفیتش هم خیلی خوب نیست دیگه؟؟هان؟؟
در ضمن اگه سیمبین گوشی برام مهم نباشه بین ان78 و کا850 کدوم بهتره؟؟؟ کیفیت عکس و فیلم برام مهمه و کیفیت خوب صفحه نمایش با اندازه صفحه ان73.
اگه سیستم عامل مهم نباشه کا 850 به نظر من بهتره البته دوربینش عالی نیست ولی از ان78 بهتره....!!!!اگه ان78 الان چینیه پس کیفیتش هم خیلی خوب نیست دیگه؟؟هان؟؟
در ضمن اگه سیمبین گوشی برام مهم نباشه بین ان78 و کا850 کدوم بهتره؟؟؟ کیفیت عکس و فیلم برام مهمه و کیفیت خوب صفحه نمایش با اندازه صفحه ان73.
نوکیا تولید چین کیفیت خوبی داره .. جنس چینی هم درجه بندی داره همه تو یک سطح نیستن .
ان 78 هم که در چین تولید میشه تحت نظارت مستقیم شرکت هست و امکان نداره همچین شرکت عظیمی با یکی از بهترین تولیداتش یعنی ان 78 بزاره کیفیت پایین دسته مشتری برسه ... تازه بهتر هم هست چون قیمت تمام شده تولید و مونتاژ پایینتر میاد و شما قیمت کمتری هم میپردازی .......
اگر برات سیستم عامل مهم نیست من بازهم میگم ان78 ! 10 تا 15 تومن ارزش نداره که بخای ان78 رو بزاری کنار مگر اینکه برات خز شدن خیلی مهم باشه که فکر میکنم کا850 کمتر تو دست باشه ! برای من زیاد مهم نیست من بیشر به کارایی و لذت استفاده از گوشی اهمیت میدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)