تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 14 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 140

نام تاپيک: فروشگاه اینترنتی فارسی

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من سیستم Quick cart 1.4 رو امتحان کردم خیلی سادست اما عالیه... تازه من یه ورژن خیلی قدیمیشو نصب کردم فارسی کردنش سه سوته..... فقط برای اینکه امکانات بیشتری داشته یاشه باید یه Plugin Manager نصب کنی که یه کوچولو تو دردسر افتادم کسی می دونه چی کار باید کرد؟
    منم این cms رو نصب کردم ولی کل لینک ها رو به هم ریخته نشون میده.
    البته امشب ازش یه عکس میگیرم بهتون نشون میدم تا بهتر راهنمائیم کنید.
    هم مشکل من و هم مشکل دوست عزیزمون سمسام

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

14 مشكل در نصب و تنظيم multicart

دوستان سلام
    اينم عكس مشكل من
    منتظر راهنمائيتون هستم.

Last edited by mummified; 12-10-2008 at 23:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض زبان فارسی درست کار نمی کنه باید چی کار کنم......

دوست عزیز آقای mummified فکر می کنم اگه wamp server رو نصب کنید بهتر باشه البته این مشکلی که دارید ممکنه از تنظیمات فروشگاه باشه چون اینایی که نشون می ده بیشتر تذکر هست تا error پس تو تنظیمات فروشگاه بگرد باید یه قسمتی داشته باشه که notice هارو حذف کنه......
    من بالاخره مشکلمو حل کردم و تونستم Plugin Manager رو روی QC 1.4 نصب کنم ولی یه مشکل تازه توی فارسی کردنش پیدا کردم اونم این هست که وقتی زبان فارسی رو انتخاب می کنم منوها بهم می ریزه این هم عکش .. این سیستم خیلی سبک و کار کردن باهاش خیلی راحته حتماً امتحان کنید

Last edited by sam.sum; 13-10-2008 at 03:12.

داره خودمونی میشه PROSPPECH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان سلام من cms هاي farsicommerce-1.1.1 و oscommerce2.2 هر دوتا رو دانلود كردم و خواستم كه روي لوكال هاست تستشون كنم ولي فقط تا مرحله نصب پيش ميره يعني صفحه اي كه دوتا گزينه نصب و ارتقاء داره و ديگه هيچ كاري نميشه كرد.
    ميشه يه نفر راهنمايم كنه كه چه كار بايد بكنم؟
    روی php ورژن 5 نصب نمیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

quote=sam.sum;3065921]دوست عزیز آقای mummified فکر می کنم اگه wamp server رو نصب کنید بهتر باشه البته این مشکلی که دارید ممکنه از تنظیمات فروشگاه باشه چون اینایی که نشون می ده بیشتر تذکر هست تا error پس تو تنظیمات فروشگاه بگرد باید یه قسمتی داشته باشه که notice هارو حذف کنه......
    من بالاخره مشکلمو حل کردم و تونستم Plugin Manager رو روی QC 1.4 نصب کنم ولی یه مشکل تازه توی فارسی کردنش پیدا کردم اونم این هست که وقتی زبان فارسی رو انتخاب می کنم منوها بهم می ریزه این هم عکش .. این سیستم خیلی سبک و کار کردن باهاش خیلی راحته حتماً امتحان کنید
    [/quote]

دوست من مرسي
    اينقدر همتون از اين wamp تعريف كردين كه من گفتم چي باشه؟
    ولي با اينكه خيلي ساده است ولي من بازم عاشق easy php هستم و به نوعي سر سفره اين نرم افزار نمك گير شدم.

در مورد مشكل شما هم بايد بگم كه ظاهراً‌ اين طور كه از اين عكس ها پيداست هيچ به هم ريختگي مشخص نيست.
    فقط شما بايد در سورس برنامه بجاي چپ چين،‌ جملا و رديف هاتون رو مثل فارسي راست چين كنيد.
    بگرد درستش كن.

روی php ورژن 5 نصب نمیشه
    اتفاقاً‌من اين برنامه رو روي php 5 و با استفاده از easy php نصب كردم.
    در php.ini يه تغيير كوچيك دادم و يكي از گزينه ها رو كه فكر كنم short_open_tag بود on كردم و مشكلم حل شد.

دوست عزیز آقای mummified فکر می کنم اگه wamp server رو نصب کنید بهتر باشه البته این مشکلی که دارید ممکنه از تنظیمات فروشگاه باشه چون اینایی که نشون می ده بیشتر تذکر هست تا error پس تو تنظیمات فروشگاه بگرد باید یه قسمتی داشته باشه که notice هارو حذف کنه......
    دوست من ظاهراً‌ بايد توي سورس برنامه تون يه تغيير جزئي بدين تا متن ها بجاي چپ چين، راست چين شن.
    در ضمن من با اين برنامه wamp هم كار كردم.
    ولي بازم عاشق برنامه easy php هستم.
    نمك گيرشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هم دو تا مشکل با این wamp داشتم، که اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید:
    1. در نصب oscommerce2.2 تا مرحله " وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده ها" جلو میره، ولی بعدش کلی خطا برای خودش ردیف میکنه! و تمام...
    2. موقعی که قالب پیش فرض جوملا رو روی بعضی از قالب ها میذارم (نسخه انگلیسی، هم جوملا و هم قالب) و میخوام که خود سایت رو ببینم با خطاهای زیر روبرو میشم ؟؟!
    Direct Access to this location is not allowed
    Restricted access
    Last edited by Ramoos; 15-10-2008 at 19:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. در نصب oscommerce2.2 تا مرحله " وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده ها" جلو میره، ولی بعدش کلی خطا برای خودش ردیف میکنه! و تمام...
    2. موقعی که قالب پیش فرض جوملا رو روی بعضی از قالب ها میذارم (نسخه انگلیسی، هم جوملا و هم قالب) و میخوام که خود سایت رو ببینم با خطاهای زیر روبرو میشم ؟؟!
    Restricted access
    برای مشکل جوملا ربطی به Wamp نداره و مشکل از قالبی که استفاده می کنی هست این هم راه حل فقط به زبان انگلیس هستش

It is possible that you are using a template file for Joomla 1.0, which begins with the line
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

. In Joomla 1.5 the defined _VALID_MOS is replaced to _JEXEC and the error message is also changed to something like that:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

You should change the line to the one given, but be careful: if the template was designed for Joomla 1.0, it might need further rewrite. It is easier to get an other template if you are not too good at Joomla templating. If you want to rewrite the template for yourself, you might use the Template tutorials (the one for version 1.0 is also available here on the Joomla site) on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

ميشه يه نفر در مورد نحوه فعال كردن پرداخت الكترونيكي از طريق بانكهاي ايراني توضيحي بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ميشه يه نفر در مورد نحوه فعال كردن پرداخت الكترونيكي از طريق بانكهاي ايراني توضيحي بده؟
    تا جایی که من اطلاع دارم فقط بانک سامان این امکان رو داره و برای فعال کردن اون هم باید بری و باهاش قرار داد ببندی. حالا نمیدونم منظورت رو از سوال خوب فهمیدم یا اینکه چیز دیگه ایی مد نظرت بود؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Restricted access
    مشکل اولم حل شد، فقط باید تنظیمات wamp رو تغییر می دادم.
    مشکل دوم هم گویا مربوط به عدم تطابق ورژن قالب و خود joomla بود که رفع شد.

اما حالا یه مشکل جدید!
    نمیتونم قالب های Template Monster رو روی oscommerce نصب کنم؟! دقیق تر بگم: دو تا روش رو انجام دادم ولی نشد؛ یکی اینکه خود پوشه نصب از TM رو نصب کردم و دیگری هم اینکه اول osc رو نصب کردم و بعدا تغییر قالب دادم. مشکل در حالت اول اینه که صفحه ادمین بالا نمیاد و در مورد دوم قالب قاطیه!

این کار رو با هر دو نسخه فارسی و انگلیسی osc انجام دادم، لطفا راهنمایی...؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •