لپتاپ در کنار pc میتونه خوب باشه
هیچ کدوم به تنهایی خوب نیست
لپتاپ در کنار pc میتونه خوب باشه
هیچ کدوم به تنهایی خوب نیست
سواي تائيد تمامي اين حرفا اينم بگم نكاتي كه باعث برتري يه لپ تاب اينه كه:
جاي كمتري ميگيره تو زندگي هاي پرتابل امروزي نسبت به كامپيوتر روميزي
دوم سرو صداي كمتري داره .... صداي فن اين كامپيوترها ديگه ديوانه كننده شده
و مهمتر از همه كه دخلتون تو سال آينده مياد:
مصرف كمتر برق تو لپ تاپه .... اين سيستم هاي امروزي كه ماشائالله 750 واتو . .... كنتورو ميتركونن و فردا كه سوبسيد برق رو برداشتند ميفهميد لپ تاپ يعني چي
تعویض قطعات لپتاپ در صورت خرابی هزینه بر تر است.
با سلام
کلا نگهداری لپ تاپ ( با اسم اصلی نوت بوک ) مشکل تره و خدمات پس از فروش آن فاجعه است و واقعا هزینه بر است . ضمن اینکه هر کسی در تعمیرات آن تخصص ندارد و شرکتهای بزرگ نیز فقط 1 الی 2 سال گارانتی میکنند .
باید به این نکته توجه داشت که اگر لپ تاپی عمر خوبی داشته باشد ، باتری آن بیشتر از 2 الی 3 سال دوام نمی آورد .
فکرش را بکنید که بخواهید بعد از 2-3 سال ، یک باتری با قیمت 100 تا 200 هزار تومان خریداری کنید !!!
ضمن اینکه مشکل عمده لپ تاپ ها ، بحث گرماست که باید بطور مجزا درباره آن صحبت کرد.
به نظر من یه لپ تاب سبک سیستم درونی بالا 100 تا PCرو میاره
سلام
اول از همه بگم که من اطلاعاتم از نظر سخت افزار از خیلی ها کمتره و چیزایی که میگم نظر شخصی بنده هست
در جواب کسایی که این تاپیک رو مشاهده می کنند برای این که متوجه بشند لپتاپ بخرند یا پی سی باید بگم که بستگی به کارتون داره
دوستا اشاره کردند: اگه دائم بیرون از خونه هستید نوت بوک در غیر این صورت پی سی
و نظر شخصی اینجانب درباره ی پی سی و لپتاپ اینه که به نظر من لپتاپ برای یه شخص معمولی بهتر از پی سی هست نه برای حرفه ای ها. یه شخص معمولی بیشتر اینترنت میره و کارای سبک انجام میده(مثلا برنامه نویسی یا چت) ولی حرفه ای ها زیاد بازی می کنن یا کارای گرافیکی سنگین میکنن انتظار دارن کامپیوترشون 24-7 روشن باشه (مثل من)
پس نمیشه گفت دقیقا کدوم بهتره، هرکی یه نظری داره. دوستان اشاره کردند که مثل این میمونه که بپرسی موبایل بهتره یا لپتاپ (خوب هرکدومشون یه مزیتی داره)
اما بهترین حالت اینه که هر دو رو داشته باشین. مثل من که انتظار دارم کامپیوترم 24-7 روشن باشه و بیرون از خونه هم زیاد میرم
من به شخصه یه PC نسبتا ضعیف (رم 512، گرافیک 128، پردازنده P4, 2.8 GHz) و یه لپتاپ ایده ال (رم 2 گیگ، گرافیک 256، سی پی یو دو هسته ای (مقدارش یادم نیست)) دارم
کاملا هم از زندگی تکنولوژیکی خودم راضیم![]()
Last edited by V i r u s e r; 16-05-2009 at 11:59. دليل: راضی رو با ز نوشته بودم :)
اینجا می تونید 10 لپ تاپ برتر که جایگزین PC هستند رو از نگاه مجله PCWorld ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)