نتايج كنكور نزديكه.
لطفا بيشتر در مورد خوابگاه صحبت كنيد.
توي هر اتاق خوابگاه چي هست چي نيست چي لازمه ببريم؟
نتايج كنكور نزديكه.
لطفا بيشتر در مورد خوابگاه صحبت كنيد.
توي هر اتاق خوابگاه چي هست چي نيست چي لازمه ببريم؟
ببخشید
سیاوش جان ! میشه مختصر همین جا یه توضیحاتی بدی ؟
منم همیشه میخواستم این سوال ها رو از یه نفر بپرسم ... حالا کی بهتر از شما
با تشکر مهران ...
خوب من میخواستم برای میثم جان بگم که خوابگاه نگیره چون گفت احتمال قبولیش در کرمان زیاده و منم خودم در کرمان میخونم
ولی در کل !!
خوابگاه که میخواید برید فقط با لوازم شخصی + لوازم برای خوابیدن (پتو ، تشک ، ...) نیاز دارید !! ظرف هم اگه میخواید فقط 2 تا ببرید ! به قاشق و چنگال هم نیازی نیست چون از سلف میتونید بیارید ! دیگه اگه وسایل دیگه ای هم که خودتون میخواید ببرید !
ولی باز هم میگم !!!!!! تا قبول شدید جایی برید اون شهر و یک خونه بگیرید !! من خودم از همون اول خونه داشتم و وقتی میدیدم دوستام تو خوابگاه هستن و وضعشون رو میدیدم واقعا خدا رو شکر میکردم !!! مخصوصا ترم 1 که درس ها براتون جدیده و یکم شاید بیشتر بخواید درس بخونید ولی تو خوابگاه اصلا امکانش نیست !!
آقا سیاوش منمون از راهنماییت
فقط یه چیزی منظور شما از مشکلات تو خابگاه چیه ؟ یعنی بیشتر مسائل اخلاقی و سیگار و این جور حرفا یا فضای محدود و سر و صدا ؟
البته میدونم دانشگاه ها با هم خیلی فرق دارن ولی خب بیشتر مشکلات از چه نوعی ؟
با تشکر مهران ...
Last edited by Mehran; 02-09-2008 at 23:01.
همه این مسائل هست !! سیگار که عادی هست !! و انواع مسائل خلاف و غیر اخلاقی
میثم پیشنهاد میکنم اگه هم خوابگاه گرفتی تو هرندی کرمان نباشه !!
ولی کلا سر و صدا که داغونه ، نظافت زیر صفر ، (به طوری که میری تو اتاق بو رو که حس کردی میفهمی !!))
سلام، شرمنده میپرم وسط!
من it تو دانشگاه بافق- یزد قبول شدم، (دانشگاه آزاد) ولی نه اطلاعات کاملی در مورد این شهر و نه اطلاعاتی در مورد دانشگاهاش دارم.
کسی می تونه کمک کنه!؟
(با توجه به این که من اصفهانم، اصلا رفتن به این دانشگاه معقوله!؟)
ممنون/.
سلام... از همه كسايي كه صادقانه اطلاعات ميدن واقعا ممنونم.... راستي اگه براي كسي مقدوره راجع به خوابگاه هاي دانشگاه هاي معتبر تهران هم يه توضيح بدين.... كلا توي تهران خوابگاه بهتره يا خونه(قيمتشو يه كاري مي كنم!!!)
در مورد دانشگاه بافق اطلاعی ندارم ولی خونه ولقعا بهتره به نظر من حداکثر 3 نفر یک خونه 110 متری بگیرید !!
فقط پیشنهاد میکنم خونه نزدیک 1 سوپرمارکت باشه که دانشجو جماعت وسط ترم دیگه حال غذا پختن نداره و داری از گشنگی میمیری میری یه چیزی میخری و .... :d
دوستان کسی دانشگاه شیراز نبوده؟؟؟
از وضعیت دانشگاه شیراز کسی خبر نداره؟؟
ممنون
[quote=||SIAVASH||;2898957]همه این مسائل هست !! سیگار که عادی هست !! و انواع مسائل خلاف و غیر اخلاقی
میثم پیشنهاد میکنم اگه هم خوابگاه گرفتی تو هرندی کرمان نباشه !!
ولی کلا سر و صدا که داغونه ، نظافت زیر صفر ، (به طوری که میری تو اتاق بو رو که حس کردی میفهمی !!))[/quote
تایید میشه
شما کرمان چی میخونید؟
میثم چی قبول شدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)