این بازی در نوع خودش خیلی خوب از کار در آمده حالا نمیدونم این تایپیک چرا اینقدر خلوته
این بازی در نوع خودش خیلی خوب از کار در آمده حالا نمیدونم این تایپیک چرا اینقدر خلوته
شاید بخاطر اینه اکثر دوستان گرافیک بازی رو به جذابیت ترجیح میدن.
بابا گرافیک بازی خدایش خوبه تکسچر های تصویر از شفافیت خوبی برخوردارن اما میتونست بهتر باشه![]()
خودم بازی رو امروز گرفتم و نصب کردم و 10 دقیقه ای جلو رفتم
بازی خوبی به نظر میاد
گرافیک خوبی هم داره و نور پردازی و محیط خوب کار شده
من رو 1280 یا aa2x و تمام گزینه ها رو vey high تونستم بین 58 تا 62 فریم بگیرم
درسته دوست عزیز بازی خیلی خوب هستش خیلی خاطرات رو برای من زنده میکونه یکیش بازی متال گیر
هستش چون ژانرش مخفی کاریه اما بازی میتونست خیلی بهتر باشه
بازی خوبی هستش من هر چی بیشتر جلو میرم بیشتر ازش خوشم میاد امتیاز من 8 هسته در ضمن اون چراغش من یاد بازی
سایلنت هیل میندازه بازی به این خوبی دیگه چی میخواین
سلام دوستان
گرافیک بازی خوبه و کلان سبک بازی هم جدید
و نوع نورپردازی و جریان بازی هم بازم جدید
من فعلان مرحله 2 هستم و گیر کردم
فکر کنم اخر مرلحه دو هستم تویه اون اتاق گاز بعد از کشتن اون 3 نفر دیگه نمی دونم چه کار کنم
منطقه رو کلی کشتم ولی نتونستم راهی پیدا کنم
دوستان باید چه کار کنم ؟
با تشکر
یک جعبه ای کنار دیوار هست اون رو به شمت پله ای که شکسته هل بده و برو بالا.
سلوم
چیز جالب تو این بازی برای من این بود که وقتی Uniform ss رو میپوشید هر جونی میکندم که برم یارو رو مخفیانه بکشم به خاطر پاشنه دار بودن کفشاش نمیشود یعنی طرف میفهمید
ولی تو این لباس بازی کردن باهاش بدجوری فاز میده اگه اونجوری سیخ سیخ هم راه نمیرفت و نرم حرکت میکرد ++ فاز میداد
♂♀
من کلا حوصله این جور بازیا رو ندارم مثلا manhunt رو یه مرحلشم نرفتم و اصلا با اینا حال نمیکنم اما به خاطر ♀ بودن نقش اول خوشم اومد ببینم چه جوریاست و حالا تو مرحله 8 هستم و خستم نشدم هر چند 10 روز دیگه باید برگردم پادگان خراب شده و وقت برام نعمت هست با این حال به نظرم وقت تلف کنی نیست
Last edited by Angel Of Darkness; 11-06-2009 at 01:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)