تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: کمک در مورد کارت tv

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..

میخواستم واسه سؤالم پست جدید بزنم، ولی متأسفانه قادر به این کار نبودم. چراشو نمیدونم..
    نمی دونستم سؤالم رو کجا باید مصرح میکردم.. واسه همین مزاحم تاپیک شما شدم..
    شرمنده..

من میخوام از تی وی، برنامه ها رو ضبط کنم..

این ویژگی ها رو میخوام داشته باشه :
    کیفیتش ضبطش دقیقاً مثل همون چیزی باشه که از تی وی میبینم.. (یعنی کیفیت تصویر واسم خیلی حیلی مهمه)
    اگه ماهواره داشتم، کارت دی وی بی میگرفتم.. (بهمون گیر میدن )
    تا 100 تومن هم پام در بیاد میتونم باهاش کنار بیام..
    از آنتن معمولی تی وی استفاده بشه.. (نمیتونم دیش بذارم)

میخواستم 134 تومن بدم برم یه دی وی دی رکوردر ال جی بگیرم. از یکی از دوستام شنیدم که یه کارت هست به اسم دی وی آر. اسمش درست تو خاطرم نیست. میگفت که دی وی دی رکوردر ها هم از همین تکنولوژی استفاده میکنن و قیمتش هم حدود 80 تا 100 تومنه.. کیفیتش یه چیزی تو مایه های خیلی عالیه. فقط نمیدونم که آنالوگ (تی وی خودمون) رو هم میتونه به دیجیتال تبدیل کنه یا همون دی وی بی خودمونه با تکنولوژیه جدیدتر..

کارت تی وی هم بهم پیشنهاد شده، ولی کیفیتی که میخوام رو نداره.. (البته با توجه به گفته های دوستان)

اگه راهنماییم کنید، ممنونتون میشم..

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام..

میخواستم واسه سؤالم پست جدید بزنم، ولی متأسفانه قادر به این کار نبودم. چراشو نمیدونم..
    نمی دونستم سؤالم رو کجا باید مصرح میکردم.. واسه همین مزاحم تاپیک شما شدم..
    شرمنده..

من میخوام از تی وی، برنامه ها رو ضبط کنم..

این ویژگی ها رو میخوام داشته باشه :
    کیفیتش ضبطش دقیقاً مثل همون چیزی باشه که از تی وی میبینم.. (یعنی کیفیت تصویر واسم خیلی حیلی مهمه)
    اگه ماهواره داشتم، کارت دی وی بی میگرفتم.. (بهمون گیر میدن )
    تا 100 تومن هم پام در بیاد میتونم باهاش کنار بیام..
    از آنتن معمولی تی وی استفاده بشه.. (نمیتونم دیش بذارم)

میخواستم 134 تومن بدم برم یه دی وی دی رکوردر ال جی بگیرم. از یکی از دوستام شنیدم که یه کارت هست به اسم دی وی آر. اسمش درست تو خاطرم نیست. میگفت که دی وی دی رکوردر ها هم از همین تکنولوژی استفاده میکنن و قیمتش هم حدود 80 تا 100 تومنه.. کیفیتش یه چیزی تو مایه های خیلی عالیه. فقط نمیدونم که آنالوگ (تی وی خودمون) رو هم میتونه به دیجیتال تبدیل کنه یا همون دی وی بی خودمونه با تکنولوژیه جدیدتر..

کارت تی وی هم بهم پیشنهاد شده، ولی کیفیتی که میخوام رو نداره.. (البته با توجه به گفته های دوستان)

اگه راهنماییم کنید، ممنونتون میشم..
    خوب در مورد اينكه بشه بدون ديش به ماهواره وصل شد بايد بگم متاسفانه تو ايران هيچ راهي بجز اين وجود نداره و كمترين سايز ديش هم 90 هست كه به جاي خودش بزرگه!

به نظر من همون دي وي دي ركوردر بهتره . البته اون دي وي آر رو من در مورد چيزي نشنيدم. امااكثرا كيفيت ضبتشون به اون اندازه راضي كننده نيست.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خوب در مورد اينكه بشه بدون ديش به ماهواره وصل شد بايد بگم متاسفانه تو ايران هيچ راهي بجز اين وجود نداره و كمترين سايز ديش هم 90 هست كه به جاي خودش بزرگه!

به نظر من همون دي وي دي ركوردر بهتره . البته اون دي وي آر رو من در مورد چيزي نشنيدم. امااكثرا كيفيت ضبتشون به اون اندازه راضي كننده نيست.
    حامد جان، به ماهواره نمیخوام وصل شم..
    میخوام کانال های تلویزیون رو با کیفیت خیلی خوب ضبط کنم.. کیفیتش خود تصویری باشه که از تی وی میبینیم..
    دی وی دی رکوردر رو کسی ندیدم که باهاش ضبط کرده باشه.. از کیفیت ضبطش چیزی نمیدونی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

حامد جان، به ماهواره نمیخوام وصل شم..
    میخوام کانال های تلویزیون رو با کیفیت خیلی خوب ضبط کنم.. کیفیتش خود تصویری باشه که از تی وی میبینیم..
    دی وی دی رکوردر رو کسی ندیدم که باهاش ضبط کرده باشه.. از کیفیت ضبطش چیزی نمیدونی ؟
    بهترین کیفیت رو به نظر من کارتهای hauppauge دارن و اکثر کارتهاش هم دکودر سخت افزاری دارن ولی به زحمت بتونی تو بازار پیدا کنی یکی از مدل های ارزون قیمتش WinTV-PVR-150 این مدلش هم سخت افزاریه
    البته کیفیت کپچر از کانالهای آنالوگ به هیچ عنوان با نوع دیجیتال اون قابل مقایسه نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بهترین کیفیت رو به نظر من کارتهای hauppauge دارن و اکثر کارتهاش هم دکودر سخت افزاری دارن ولی به زحمت بتونی تو بازار پیدا کنی یکی از مدل های ارزون قیمتش WinTV-PVR-150 این مدلش هم سخت افزاریه
    البته کیفیت کپچر از کانالهای آنالوگ به هیچ عنوان با نوع دیجیتال اون قابل مقایسه نیست
    فرشاد جان، پس شما هم بهترین گزینه و دی وی دی رکوردر میدونید ؟

منظورت اینه که کیفیتش خوب نیست ؟ کیفیتش از کارت تی وی که بهتره ؟ قیمتش تو چه حدودائیه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مدل WinTV-PVR-150 کارت تی وی آنالوگ از نوع PCI هست قیمت دقیقی ازش ندارم گفتم که خیلی مشکل پیدا میشه ولی پایینتر از 90 هستش
    راجع به کیفیت کپچر هم کلی گفتم چون شما برای کانالهای تلویزیون میخوای و توی شهر شما کانالها به صورت آنالوگ پخش میشه (فعلا فقط تهران به صورت دیجیتال پخش میشه) اون کارتی هم که بالا گفتم کارت خیلی باکیفیتیه ساخت آلمان هم هست ولی مسئله اینه که از ورودی آنالوگ نمیشه کیفیت در حد دیجیتال چه از نوع --- T یا --- S گرفت
    شما راههای دیگه ایی هم دارید یکی اینکه یه کارت --- S بگیرید و روی اینتل ست (اگه جهتو اشتباه نگفته باشم) قرار بدید تا بتونید کانالهای صدا و سیما + کانال های استانی رو به صورت دیجیتال دریافت کنید و با بالاترین کیفیت کپچر کنید هر چند که شما گفتید مشکل پیدا میکنید ولی بهترین کیفیت رو با این روش به دست میاری
    2 - میتونید یه کارت تی وی آنالوگ - دیجیتال رو بگیری که فعلا از تیونر آنالوگش استفاده کنید تا زمانی که کانالهای تلویزیون به صورت دیجیتال تو شهر شما پخش بشه مدل PLUS TV ----T PE310 RF از برند KWORLD از رابط PCI Express استفاده میکنه چیپ ستش فیلیپس هست هم آنالوگ هست هم دیجیتال ( DVBT ) توسط برنامه مدیا سنتر ویندوز ساپورت میشه و صدای دالبی رو در کانالهای دیجیتال ساپورت میکنه لینکش رو هم از شرکت گارانتی دهندهش پایین میزارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بازم ممنون..
    این چیزی که شما معرفی کردی، اینجوری که من فهمیدم، هم کار کارت تی وی و هم کار کارت دی وی بی رو انجام میده. اگه اینجوری باشه، واسه من گزینه ی خوبی میتونه باشه..
    فعلاً از قسمت آنالوگ به دیجیتالش میتونم استفاده کنم، بعد که شرایط نصب دیش مهیا شد، میتونم از خاصیت ضبط دیجیتالش استفاده کنم..
    فقط اینجا یه سؤال میمونه، اوم اینکه قیمت این قطعه چنده و آیا به راحتی میشه واسه خرید اونو پیدا کرد ؟

8. این کاربر از emad64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کار D*v*b S یا همون ستلایت رو انجام نمیده بلکه این کارت D*v*b T (دیجیتال از نوع زمینی ) هست عرض کردم الان کانالهای صدا و سیما در تهران داره به صورت دیجیتال هم پخش میشه و قرار در آینده این سیستم توی مراکز استانها هم راه اندازی بشه که دیگه با یه آنتن خیلی کوچیک همه کانالها رو با کیفیت بالا میگیری قیمت هم حدود 100 این قیمت 3 ماه پیشه شما با شرکت گارانتی دهندش تماس بگیر هم قیمت روزش رو بگیر هم آدرس نمایندگیشون تو بندر عباس

10. این کاربر از farshad9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هفت دریا رو زیر پا گذاشتم ولی نتونستم Plus Tv ----t Pe310 Rf را پیدا کنم نه دریا کامپیوتر داشت نه هیچکدوم از بازار های کامپیوتر تهران . واقعا اگه کسی سراغ داره بگه از کجا میشه این مروارید گرانبها رو پیدا کرد ؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه شرکت گارانتی دهندش نداشته باشه مشکل گیر بیاد
    شما اگه کارت اینترنال دیجیتال - آنالوگ میخوای این دو مدل از لیدتک با گارانتی آواژنگ هم گزینه های خوبین
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •