کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راکی جان من تو این سایت دیجیتال فوتوگرافر رو گشتم ولی مطلبی راجع به دوربینایه N82 و C902 پیدا نکردم...! ممکنه یه لینک دقیقتر بدی ؟
تاپیک که به کلی از بحث خارج شد ولی خوب من کلا اصلا ناراحت نمیشم از بحثایه متفرقه تو یه تاپیک اگه مفید باشه خوشحالم میشم...!
و اما در مورد دوربین C905 این فروم اساتو رو گشتم چندتا عکس داشت که نمونه هاییشم دیده بودیم تو این تاپیک و تاپیکایه دیگه...
خوب بعضی عکساش تو حالت فول سایزم حتی کیفیتشون در حد 1 مگا پیکسلم نبود ( حدود 700 کیلو پیکسل یا... بود ) که کیفیت مناسبی داشتن اما اصلا نمیخواستم رو این عکسا حساب کنم چون قطعا ریسایز یه عکس 5 مگا پیکسلی به کمتر از 1 مگا پیکسل باعث میشه کیفیتش چندین برابر شه...! ولی چند تا عکسیم این وسط پیدا کردم که کیفیتشون تو حالت فول سایز 5 مگا پیکسل بود...!
مثل این عکس :
کد:
یا این عکس :
کد:
اول گفتم شاید چون این عکسا ماکرو و یا از فاصله ی نزدیک بوده ممکنه عکاس یه مقدار ناشی بوده و درست تنظیم نکرده دوربین رو... ولی خوب بعد رسیدم به این عکس :
کد:
که وقتی آسمون و بدنه ی خونه رو با اون همه در هم رفتگی رنگا و ... دیدم یاد عکسایه گوشی های بتای سونی افتادم... آخرین امیدم این بود که واقعا همینطور باشه و عکسا قدیمی و مربوط به نسخه ی بتا باشن ! اما وقتی تاریخشون رو دیدم که مربوط به آگوست و جولای 2008 بودن دیدم هیچ حرفی دیگه نمیشه زد...! البته مسلما این عکسا تو حالت ریسایز شده کیفیت مناسبی دارن اما تو حالت فول سایز...!
من نمیدونم عکسایه c702 رو دیدین یا نه ؟! اما حتی تو رویو های ابتدایی ازین گوشی من جمله رویوی جی اس ام آرنا کیفیت فوق العاده یی دارن عکساش به خصوص عکساش تو حالت ماکرو... یه نمونه عکسشو یذارم بد نیست ببینین و لذت ببرین :
کد:
( حیف که دیگه رقابت 3 مگا پیکسلیا خیلی وقته عمرش به پایان رسیده و گر نه این میتونست رتبه ی بالایی بیاره...! )
اما این خیلی عجیبه که c902 کیفیتش اونقدر پایین باشه...! نمیدونم سعی میکنم بازم بگردم ببینم عکسای 5 مگا پیکسلی دیگه یی میتونم ازش بدست بیارم ؟! نمیدونم کسی تا حالا یه عکس تو رزلوشن 5 مگ و با کیفیت بالا ازین گوشی دیده ؟ یا همه عکسا مثه عکسایه نسخه ی بتاشه ؟!