راهی هست که بشه بازی های جاوا رو روی memory card ذخیره کرد ؟
راهی هست که بشه بازی های جاوا رو روی memory card ذخیره کرد ؟
فکر نکنم پدرام جان.....!!
من روی یو 600 و یو 700 و دی 900 ....... هر چی برنامه نصب کردم ... فقط روی حافظه خود گوشی میشد ذخیره کرد......!!
بعید میدونم بشه ...... تنظیمات خاصی هم نداره ..... ذخیره فایل رو وقتی بزنی ..... به صورت اتوماتیک روی حافظه خود گوشی میره ( در حالت استفاده از wap ) .... و با برنامه هم که اصلا نمیشه........!!!
فکر کنم همین طوریه که شما میگی
حالا امیدوارم برنامه ای چیزی بزارن مثل bitpim که به جای phone memory بتونی روی mc بریزی
motorola خیلی open source بود هر کاری که فکرش رو بکنی رو گوشی هاش میشد انجام داد
ما شا الله اینقدر هکر ریخته بودن چپ و راست MP میدادن براش که نمیدونستی کدوم رو نصب کنی
اینا هم اگه بخوان میتونن مسیر ها و قابلیت هاش رو عوض کنن
پلت فرم موتو .... محشره ..... جای زیادی برای انجام کارهای زیادی داره....!! دسته کاربراشو فوق العاده باز میزاره.....!!
از دید برنامه نویسی و ساختار عملگرایی ...... من به شخصه موتورلا رو خیلی قبول داره....!!
ولی سامسونگ .... جای کمی برای بازی داره .... که بنظرم هیچ وقا هم درست نمیشه......!!!
اینم از سیاست های این کمپانیه دیگه
حالا جالبه که moto با اون همه ازادی این جوری یه گل نشسته که از مکان دو به سه سقوط میکنه
11000 تا از کار کناش رو اخراج میکنه و میگه که از این به بعد سالی 12 تا گوشی میسازه
و مطمنم چند وقت دیگه جای خودش رو به se میده
و جالبه که samsung رو با این محدودیت platform ملت این طوری support میکنن که حتی به nokia هم میرسه
دو چیز دیگه که واقعا خیلی خوشحال شدم که اولا داره و دوما هم عالی عمل میکنه چون خیلی خیلی به کارم میاد
اینها بود :
1 - auto reject یا همون blacklist معروف که یادمه خیلی از گوشی های java نداشتن و همه دنبالش بودن .
تو این گوشی هست و عالی هم کار میکنه با زمان بندی
2- answering machine یا همون منشی تلفنی که این هم عالی کار میکنه و صدا ها رو خیلی خوب ضبط میکنه رو گوشی . برای خلاصی از شر صندوق پستی mtn خیلی خیلی به کارم میاد . واقعا این 2 مورد امروز خوشحالمون نمود
خوب بعد از حدودا بیشتر از یک ماهی که از خرید این گوشی برای من میگذره
میتونم بزرگترین عیب این گوشی تو این مدت که یکم ازاردهنده هم هست رو موندن اثر انگشت روی
قسمت navigation panel گوشی اعلام کنم که یک جورایی nightmare شده
البته شاید نشه این رو عیب اعلام کرد
من رو این قسمت خیلی حساس بودم و برای همین اصلا سمت گوشی های touch نمیرفتم
اما اصلا به این فکر نمیکردم که این قسمت گوشی touch هست
یک مورد دیگه که بعد از کنجکاوی تو منو های قسمت sms پیدا کردم
یک reminder برای sms بود که با گذاشتن messeage alert repetition روی periodic کار reminder رو انجام میده که خیلی خیلی به کارم میاد
مخصوصا که motorola قبلیم هم داشت
باتری این گوشی به شکل باور نکردنی داره برام کار میکنه
من تا 4 روز با این استفاده ازش کار میکشم :
بعد از 4 روز گوشیم خاموش میشه که برای من فوق العاده عالی و مناسبه
- روزی حدودا 40 تا 45 تا sms
- روزی حدودا 70 تا 88 دقیقه مکالمه
- روزی حدودا 35 تا 40 دقیق گوش دادن به mp3
- روزی حدودا 5 تا 10 دقیقه استفاده از gprs
- گرفتن حدودا 10 تا 15 تا عکس اونم با flash
- مجموع حدودا 10 تا 15 دقیق بازی
![]()
پدارم جان ، کار خوبی میکنی ..... این بررسی ها رو مینوسی ...... کسی که بخواد بخرتش به کارش میاد.....!
اینجوری که میگی ..... مصرف باطریش خیلی فوق العادس ...... با این ظرافت ..... عجیبه...... ;-)
نه بابا
بحث سر اینه که تو این کلوپ سامسونگ همه گوشی های مد بالا دارن و تاپیک هایی مثل
و ...
- m8800
- omnia hd
- i8510
هر روز به تعداد صفحاتش افزوده میشه
ما هم این جا experience های private خود را باز گو نموده
بلکه مورد استفاده اندک قشری هم سطح خود قرار گیرد
سیستم نشون دادن bts تو مناطق خاص هم دیروز تو یکی از شهر ها که بودم
تو یکی از محلاتش فعال شد و اون رو درست زیر اسم operator مینویسه مثل se
همش میترسیدم اینم مثل moto بخواد با فرستادن sms نشون بده
یک تغییر دیگه هم که در مقابل u900 داده شده اینه که تو قسمت navigation panel اون قسمت وسطش یک منوی 12 خانه ای جدید ایجاد میکنه
که میتونی هر جور دلت خواست بچینیش و shortcut درست کنی
حتی میتونی تا زیر منو ها هم بری و اونها رو بگداری
مثلا از زیر منو display setting میتونی بری تو light بعد بری lcd brightness رو گزینش رو بزاری تو این منو
که تو u900 طبق گقته gsmarena این گزینه همون menu خود گوشی رو فعال میکرد
این مشکل هم حل شد
مشکل از تنظیمات ارسالی از سمت irancell بود
باید به جای http روی wap میگذاشتم
browser خیلی سریع و راحتی هم داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)