آخه اینجوری مخاطب ها افزایش پیدا می کنن
آخه اینجوری مخاطب ها افزایش پیدا می کنن
ازدواج سنت حسنه ی پیامبر هستش و بودنش مایه ی شادی میشه ... ( الله اکبر ...!)
بعضی از دوستان گفتن برای جذب مخاطب،ولی مگه فیلمایی نبودن که ازدواج و این حرفا توش نبود ولی خیلیم زیبا بود.فکر کنم دلیلشو باید از خود نویسنده ها و کارگردانا پرسید.عجیبه
الان 99 % سریالا این مورد رو دارن.
بله این که 100 % ولی خوب الان چون موضوع کمه ازدواج تو سریالها زیاد شده .ازدواج سنت حسنه ی پیامبر هستش و بودنش مایه ی شادی میشه ... ( الله اکبر ...!)
چون خیلی از موضوعات نمیتونه تو صدا و سیما پخش شه و سانسور میشه
من که فقط به خاطر همین موضوع فیلمهاست که میشینم نگاه میکنم
برای اینکه مردمو تشویق کنن به مزدوج شدن![]()
خوب عمو جان : اين دل هست سومان بيجار گيل نيست که
شاعر ميگه که : برق چشمان تو از عينک پشت خورد به قلب اخوي بنده رو کشت
جدا از شوخي : متنهاي بيش از اندازه قوي اي که داريم باعث ميشه که هميشه سريالها به يه طرف برن
بهتره يه روانشناس بغل دست فيلنامه نويس و کارگردان بزارن
سلام
من احساس میکنم این کارگردان های ما یکم عقلشان نمیرسد!
البته یکم هم تنبلی و ساده است.
این قبیل فیلم ها معمولاً خرجی و زحمتی ندارد!
یک تک دوربین و حقوق بازیگران و یک خانه (بیشتر صحنه ها در همان داخل خانه فیلم برداری میشود و فیلم یک لوکیشن ثابت دارد و مشکل جابه جایی تجهیزات وجود ندارد) با احتمالاً چند کیلو پیاز برای برخی صحنه ها !!!
تمام میشود و فیلم دو سوته حاضر میشود.
گرچه به ندرت سریالهایی پخش شده که چنین نبوده ولی اگر مقبولیت عمومی هم داشته.
ایده و فکر ربطی به این چیزها ندارند!
مثلاً همین سریال در پیت "مسافران" خوب یک ایده است! نمیگویم به به و چه چه و خوب است و...
حرفم سر تفکر است، اگر به ایده خیلی از فیلم های خارجی دقت کنید، میبینید که در ایران هم قابل ساخت است.
ایده اش قابل ساخت است ولی طبیعتاً برخی صحنه های آن و کپی نمونه های خارجی در ایران قابل ساخت نیست ولی اصل فیلم را میتوان ساخت.
نه اینکه بریم کپی کنیم، منظورم ان است که میتوان ایده های متنوع و جذاب تری داشت.
البته یک چیز هم بگم ... طبق مشاهدات من بیشتر قشر خانم ها جزء طرفداران پروپاقرص این سریالهای تکراری هستند که بحرحال وجود مخاطب و طرفدار، تولید را هم به همراه می آورد.
به نظر من بخاطر اینکه موضوع دیگه ای ندارن تو فیلم
100% فیلمها ازدواج توش هست..
به نظر من اصلا نباید فیلم بسازن چون برای مثال یه فیلم میبینیم یک دختری پدرش رو بعد از 30 سال میبینه باید پدرش رو بغل کنه ولی.. به خاطر همین فیلمای ایرانی ارزش دیدن نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)