جدیدترین تصاویر بازی :
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدیدترین تصاویر بازی :
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا خیلی هم خوب کردن از موتوربازیهای خارجی استفاده کردند !!! چرا ... زیرا :
خوب نگا کنید چند بازی دارن با موتور UE 3 شرکت Epic در سراسر جهان ساخته شده و داره میشه !!!! و این یعنی ننگ برای استفاده کنندش ؟؟؟؟؟
دوستان من اصلا قصد تخریب ندارم
ولی این که بیان بگن این موتور مال ماست و برای موتور مردم اسم بزارن که نمیشه البته همین که همت کردن و دارن یه مود خوب میسازن خودش خیلیه (اینها در مقابل من نوعی قرار میگیرن که همه جا دم از حرفه ای بودن میزنیم ولی عملمون هیچه !!! )
قبلا هم این بازی تو بازی نما معرفی شده بود و من اونجا هم گفتم که این مود با ادیتور فارکری ساخته میشه
این HDR Lighting و اینا هم بیشترش تو نسخه SDK 1.4 اضافه شده و چیز جدید نیست
راستی برای کسایی که اطلاع ندارن بگم که کل کدهای بازی فارکری به صورت رایگان منتشر شده![]()
Last edited by YAHYA-PRO; 28-08-2008 at 19:02.
ولی خوب تکنیکهای دیگه ای رو هم از بازیهای دیگه بهش استفاده کردن ...
نه عزیز اینا در طول نسخه های SDK اضافه شده البته همین HDR Lighting رو فقط چند تا خط به کدهای بازی اضافه میکنی و چند تا کلید ریجستری رو دستکاری میکنی و اضافه میشه همین
حتی میشه از کلیپهای DIVX هم در بازی استفاده کرد
در کل من اصلا موافق دوستان دیگه نیستم که بازیها رو تخریب کنیم ولی به هیچ وجه موافق دورغ گویی هم نیستم
وقتی بازی بیاد همه چیز مشخص میشه من که گمون نمیکنم بتونن از بازی EXE بگیرن چون موتور کامل رو ندارن پس احتمال خیلی زیاد با بازی فارکری یا این که با جایگزین کردن میاد که اونم از روی DLL ها و بقیه معلوم میشه چی به چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)