تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیان

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که این ارور رو دریافت میکنن معلوم میشه که دیتا بیس رو درست در پوشه کپی نکردن
    من هم اول همین مشکل رو داشتم چون 2 تا فایل prc رو در پوشه E:\system\apps\slovoed
    کپی میکردم دقت کنید که این پوشه اشتباه است و باید در پوشه ای که خودتان میسازید و اسم E:\system\apps\slovoeddicts رو باید انتخاب کنید
    من خودم چون تشابه اسمی دارند فکر میکردم که پوشه slovoed باید ریخته شود در صورتی که پوشه درست slovoeddicts هست و با پوشه slovoed که حاوی فایل های برنامه هست فرق داره
    خلاصه شما باید در فولدر apps \ دو تا پوشه داشته باشید یکی slovoed که باهاش کاری نداریم و دیگری slovoeddicts (خودتان میسازید و فایل های prc رو در ان میریزید )
    تمام این کارهایی رو که فرموده بودین انجام دادم اما بازم همون پیغاو رو میدخ که دیتابیس ها رو دوباره نصب کن
    گوشی من 6630

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که این ارور رو دریافت میکنن معلوم میشه که دیتا بیس رو درست در پوشه کپی نکردن
    من هم اول همین مشکل رو داشتم چون 2 تا فایل prc رو در پوشه E:\system\apps\slovoed
    کپی میکردم دقت کنید که این پوشه اشتباه است و باید در پوشه ای که خودتان میسازید و اسم E:\system\apps\slovoeddicts رو باید انتخاب کنید
    من خودم چون تشابه اسمی دارند فکر میکردم که پوشه slovoed باید ریخته شود در صورتی که پوشه درست slovoeddicts هست و با پوشه slovoed که حاوی فایل های برنامه هست فرق داره
    خلاصه شما باید در فولدر apps \ دو تا پوشه داشته باشید یکی slovoed که باهاش کاری نداریم و دیگری slovoeddicts (خودتان میسازید و فایل های prc رو در ان میریزید )
    تمام این کارهایی رو که فرموده بودین انجام دادم اما بازم همون پیغاو رو میدخ که دیتابیس ها رو دوباره نصب کن
    گوشی من 6630

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام داداش...دستت درد نکنه...من روی 6630 نصب کردم میگه..slovoed engine error کمکم کنید...ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

كمك
    چرا تمام لغات رو تلفظ نمي كنه

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •